מדיניות האתר לגבי הודעות פרטיות

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
שלח תגובה
hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 892
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #1 

חיפשתי אך לא מצאתי וגם לא זכור לי שכשנרשמתי שהיה משהו בנושא זה.
אפשר לפרסם את המדיניות במקום בולט ?
האם משתמש חדש אמור לקבל "ותק" עד להרשאה ?
תודה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35088
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

על מנת למנוע ABUSE של המערכת, נקבע מספר מינימום של הודעות לפני שמותר להשתמש בהודעות פרטיות

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78813
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #3 

מה שקרה הוא שמשתמשים חדשים היו נרשמים ומתחילים להפציץ אנשים בהודעות. היינו מקבלים תלונות על משתמשים ששולחים ספאם מבלי שהם כתבו הודעה אחת בפורום אי פעם... היינו מסלקים אותם והם פשוט היו נרשמים מחדש וממשיכים במסע הספאם שלהם.

לכן יש זמן מינימום מהיום שנרשמים ועד שאפשר לשלוח הודעות ומי שלא כותב בפורום גם לא יכול לכתוב הודעות פרטיות.

מאז שהפעלנו את השינוי הזה לא זכור לי על אפילו מקרה אחד של ספאמר מהסוג הזה.

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

(Y) (Y)
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #5 

טוב אני מבין שזאות ברירת המחדל בהתחשב בקהל הנכנס.
מה הלאה ?
מבחינתי עכשיו זה חלון הזמן הרללוונטי להתיעצות רכישה. בעוד חודש זה יהיה כנראה בדיעבד ופחות אפקטיבי.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #6 

בשביל זה קיים הפורום.
אלעד

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #7 

הבנתי את הברירת מחדל. אז מתי מאפשרים הודעות ?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

hm32hm,
כפי שנאמר - מדובר על שילוב של ותק (משך זמן פעילות באתר) ורמת פעילות. אין צורך להיכנס ליותר פרטים.

כפי שענו לך - הפורום קיים בדיוק למטרה הזו, של איסוף פרטים.
אם אתה צריך את ההודעות הפרטיות מסיבה אחרת, אתה יכול ליצור קשר עם הנהלת הפורום באמצעות הקישור "צור קשר" בתחתית כל עמוד באתר.

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

יש לי כמה הערות בנושא:
1. בפורום זה יש הרבה טענות על הפרת תקנון לכן צריך להיזהר בשאלות. ותשובות . אני מתרשם שאין שקיפות או קריטריונים ברורים על מה כן ומה לא - די מהר נגררים לשיחה בתחום האפור ואז הקונטרול מתערב .
2. לעומת זה הטיפול ב"גנון" לא מלמד לקח , הדיאלוגים האלו הם ביזבוז זמן וחבל שזה כך. הרבה תגובות בסיגנון "שלי גדול יותר ושלך ממש קטן" .... ואין הכוונה לגודל מסך.
3 פניתי בשאלות דרך שירשורים ולא קיבלתי תשובות. אני מניח שבגלל סעיפים קודמים.
4.אני מעדיף לפנות ישירות לחבר שנראה לי רציני ויכול לענות לי לנושא קונקרטי על סמך ניסיון אישי עם מכשיר מסוים
מבחינתי אתר זה אמור לעזור לי בבחירת פתרון מתאים בזמן נתון ולא בסגנון FACEBOOK אחרי שמקבלים ותק
5. פניתי לכתובת האתר לפני יומיים ..... ANY BODY THERE

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

1. קראת את התקנון? הכל רשום שם.
2. עם כל הכבוד לותק של 6 ימים באתר, אני חושב שכמעט 7 שנים בתור מנהל באתר + הניסיון שלנו בתור מנהלים בפורומים אחרים בעולם, נותן לי קצת יותר פרספקטיבה של מה עובד ומה לא. מה שאתה רואה זה הרע במיעוטו. ממליץ לך לטייל קצת בפורומים אחרים....
3. לא בהכרח. לעיתים אותו אדם בעל הידע והרצון לענות לא היה בדיוק מחובר ובגלל קצב ההודעות יכול להיות שההודעה ירדה מטה. הפתרון הוא להקפיץ את ההודעה.
4. אני מבין את ההעדפה שלך אבל אנחנו לא אתר הכרויות. זהו פורום שהמטרה היא שגם אחרים יילמדו מהתשובה שתקבל. אם הייתי רוצה לשדך בין בעלי בעיה/שאלה לבין ״כאלו שיודעים״ הייתי מקים משהו כמו quora, yeda, yahoo answers, casamba. אולי השירותים הללו יותר מתאימים לך (הם הרבה יותר פופולאריים מפורמט של פורום מקצועי)
5. ראינו את הדיווח שלך. טרם הספקנט לענות, אבל הנה, קיבלת תגובה הרבה יותר מהירה כאן. זו בדיוק כוחה של קהילה.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

מרטין תודה על ההתיחסות
. קראתי את התקנון לפני שבוע ואני מצטט עכשיו פיסקה רלוונטית אחת שמצאתי :" משתמשים חדשים - מומלץ להוסיף פרטי התקשרות, זאת כיוון שלא תוכלו להשיב להודעות פרטיות".
אבל לא ברורים קריםריונים לצאת מהגדרת "חדשים" (זמן, כמות הודעות.. ). אנא תעזור לי להבין אם פספסתי משהו. אולי הערפל עוזר לסנן ספמרים או סמוים , אך פוגע בחברים נורמטיבים וכדאי לתת את הדעת לענין זה - זה לא אמור להיות מסובך במיוחד .

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #12 

hm32hm,
אשאל אותך שאלה הפוכה - משתמש שלדעתך פעיל באתר פחות משבוע הופך ישר ל"ותיק"?
משתמש שכתב 50 הודעות (שיכול להיות שרובן היו "תתחדש", "מזל טוב" או "אני מסכים") מתוכן אחת היא שאלה שלו - הוא כבר לא חדש במערכת?

אני פעיל פה מספיק שנים וגם לפני שהייתי בעל תפקיד לא ניסיתי "להיכנס לנעליים" של המנהלים ולנסות להתווכח איתם על הנהלים שנקבעו, מכיוון שהייתי מאוד מרוצה מהאווירה וההתנהלות והבנתי כי זה נובע מכך שהם יודעים מה הם עושים.
אני מבין שאתה מרגיש פגוע אישית מהמדיניות, אבל לפעמים צריך לקבל את המצב ואם לא מרוצים - לבחור במקום אחר.

(אגב, הערה אישית לגבי סעיף 4 הקודם שלך - מלבד הנושא של תרומה לכלל הקהילה, רוב המשתמשים מעדיפים שלא לקבל שאלות טכניות במסרים אישיים, לטעמי זו פגיעה בפרטיות ובמרחב האישי של המשתמש).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78813
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5382 פעמים

שליחה #13 

אני אישית למשל מסביר באדיבות לכל מי שפונה אלי בפרטי שאני אשמח לענות על שאלותיהם הטכניות... בפורום...

chalmh
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3331
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #14 

hm32hm,

אנא הצג את שאלתך הטכנית או כל שאלה אחרת וננסה להשיב. הרי אתה כאן למטרה זו ולוא דווקא להתווכח על וותק כזה או אחר. תן לדברים לזרום בטבעיות ותראה שהם בסוף מסתדרים מעצמם.
חנן,

מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #15 

תודה לבעלי התפקידים שמתיחסים לשרשור .
אני מנסה להסביר לכם את הנושא מנקודת ראות של משתמש חדש באתר אבל חובב ותיק של התחום: בכל זמן נתון יצטרפו לכם לאתר חברים חדשים מסיבות כאלו או אחרות. בכל זמן נתון יהיו כאלו שמבקשים עצות . הגיוני שצפוי לנו תהליך למידה בכללי האתר וחיפוש במה כבר מופיע על מנת שלא יתחילו להציק לותיקים בשאלות יסוד. את הלימוד עשיתי בצורה אינטנסיבית לאחרונה, אך אני מסכים שזה תהליך לא אחיד בזמן למשתמשים שונים.
למעשה בעקבות פניה ספציפית אתם יכולים לבדוק בלחיצת כפתור את פרופיל "החדש" ובחינת כל תגובותיו בשרשורים השונים- מי משמפעיל שיקול דעת - ומי משמתורגל פחות .
.באתרים אחרים שבהם אני חבר כשנתיים-שלוש ומיעץ (תחומים כמו מכשירי אפל וממירים לווינים) 85% מהתגובות הם פומביות, אבל ישנם מקרים שעוברים לפרטי מסיבות שונות.
התחברתי לאתר HT בעקבות החלטה על שדרוג מסך . זה נראה אתר פעיל ורלוונטי במיוחד. אבל אני זקוק לאינפורמציה בזמן אמיתי - כאן ועכשיו. לכן עבורי יש ערך מוסף לתקשורת ספציפית עם חבר שיש לו מכשיר X או מכשיר Y . אין לי ענין בשאלות כלליות - כל זה קיים מספיק ברשת ולא תמיד נכון. יש דברים מאוד נקודתיים שדרוש לפעמים מחבר שאולי לא בודק את כל הפורומים ודרך הודעה אישית מגעים אילו מהר יחסית . כמו כן יש להניח ששאלה ישראלית טיפוסית כמו "כמה שלמת על דגם X ומאיפה קנית" תהיה בפרטי רק אחרי התכתבות , דיאלוג והיכרות בפורום.
אני בטוח שאחרי בחירת המסך המתאים והתקנתו אוכל לשתף פעולה (ויש על מה) גם בפורום וגם עם החברים המעונינים בכך.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #16 

hm32hm,
אתה מסרב להבין נקודה ספציפית מאוד - "עבורך" יש יתרון בתקשורת ישירה, אבל אתה זה שמבקש עזרה.
רוב התומכים לא אוהבים את ה"תקשורת הישירה" כהגדרתך ונמנעים מלענות לשאלות טכניות בהודעות אישיות, אלא מפנים את השואל בנימוס חזרה לפורום.

מעבר לזה, למה אתה חושב שבשאלות אישיות תקבל את האינפורמציה "בזמן אמיתי, כאן ועכשיו"? יש יותר סיכוי שיראו את ההודעה שלך בפורום (בהנחה שתפרסם בפורום הנכון, ותנסח את הכותרת בצורה מושכת וברורה מספיק), לפחות אלו הגולשים הקבועים (אשר אני מניח כי השאלות ה"דחופות" שלך מופנות אליהם).

hm32hm פותח השרשור
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

טוב - מיצינו את הנושא - בקיצור זה מה שיש ו.... ( מרחב המשך התגובות פה אין סופי !!)

שלח תגובה

חזור אל “כללי”