Switch box A/B איכותי
-
GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
שלום.
אני מעוניין לעשות השוואה בין מס' מקורות אודיו, ובשביל זה זקוק לקופסת מיתוג,
עם כניסת סטריאו (RCA X2), מספר יציאות RCA ומתג בורר ביניהם.
אני לא מבין גדול בנושא, אבל אני מנחש שקופסת מיתוג פשוטה כמו כאלה לטלויזיה שמוכרים בחנויות DIY תשפיע לרעה על הצליל.
אני מחפש משהו יותר איכותי בתקציב מינימלי.
משהו בסגנון של מה שמשתמשים בחנויות סטריאו לרמקולים.
תודה.
אני מעוניין לעשות השוואה בין מס' מקורות אודיו, ובשביל זה זקוק לקופסת מיתוג,
עם כניסת סטריאו (RCA X2), מספר יציאות RCA ומתג בורר ביניהם.
אני לא מבין גדול בנושא, אבל אני מנחש שקופסת מיתוג פשוטה כמו כאלה לטלויזיה שמוכרים בחנויות DIY תשפיע לרעה על הצליל.
אני מחפש משהו יותר איכותי בתקציב מינימלי.
משהו בסגנון של מה שמשתמשים בחנויות סטריאו לרמקולים.
תודה.
-
GilSt
- חבר פעיל במיוחד

מצטער על פתיחת שרשור במקום לא נכון.
אני צריך כניסת סטריו אחת ושתיים או יותר יציאות סטריו.
המערכת היא
Computer -> USB interface -> DAC -> Stereo AMP -> Headphone AMP
המטרה הראשונית היא לבדוק הבדלים בין 2 מגברי אוזניות.
מטרה שניה היא לבדוק השפעת מגבר (Stereo AMP) על הצליל.
כל זאת ע"י הזזת מתג ובלי להתעסק עם כבלים.
השוואה כזו חשובה לי מאחר השקעתי סכומים נכבדים במערכת שלי.
תודה.
אני צריך כניסת סטריו אחת ושתיים או יותר יציאות סטריו.
המערכת היא
Computer -> USB interface -> DAC -> Stereo AMP -> Headphone AMP
המטרה הראשונית היא לבדוק הבדלים בין 2 מגברי אוזניות.
מטרה שניה היא לבדוק השפעת מגבר (Stereo AMP) על הצליל.
כל זאת ע"י הזזת מתג ובלי להתעסק עם כבלים.
השוואה כזו חשובה לי מאחר השקעתי סכומים נכבדים במערכת שלי.
תודה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מעוניין לבדוק, אני יכול להשאיל לך את הממתג שלי שלא נמצא בשימוש.
מדובר בזה המוצג למטה. איכות הבנייה שלו סבירה בהחלט ואני לא הרגשתי פגיעה משמעותית בצליל, אם כי בזמנו הוא שימש אותי עם ציוד שאינו רגיש במיוחד.

אם אתה מעוניין, צור קשר במסר.
מדובר בזה המוצג למטה. איכות הבנייה שלו סבירה בהחלט ואני לא הרגשתי פגיעה משמעותית בצליל, אם כי בזמנו הוא שימש אותי עם ציוד שאינו רגיש במיוחד.

אם אתה מעוניין, צור קשר במסר.
כדי שלא יהיו הפרעות (או כדי שהן תהיינה מינימאליות) אתה רוצה משהו שלא מופעל ע"י חשמל.
אתה גם רוצה משהו שלא מגביר לפי מה שהבנתי. רק בורר, פעם צד אחד פעם צד שני - A/B.
אם תתעקש לחפש משהו שיש לך בו אפשרות לברור בין יותר מ- 2 אני חושב שתאלץ לשלם עליו הרבה, אם בכלל תמצא אחד כזה (ואיכותי).
חיפשתי כזה דבר לפני כמה חודשים וקראתי על זה הרבה. פתחתי על זה אשכול כאן:
http://www.head-fi.org/forum/thread/554 ... h-splitter
תוכל לראות את מה שהציעו לי שם. היו עוד כמה אפשרויות אבל ההתרשמות הכללית הייתה - או שהן כבר לא בייצור או שהאיכות לא מי יודע מה. אני כבר לא זוכר (צר לי - זיכרון קצר במיוחד), אבל אם אתה מעוניין לסמוך על המילה שלי בכל זאת, הסקתי שלא כדאי ללכת על אף אחת מהאופציות שהציעו וקניתי את אלה שיש לך בתמונה שם בסוף. Sescom, אני משתמש בהם לכל מיני בדיקות והשוואות, פשוט דבר נהדר. קליל ופשוט. בשביל סך הכל קופסה קטנטנה זה עולה די הרבה, אבל את המחיר הטוב ביותר תמצא ב- B&H:
http://www.bhphotovideo.com/c/search?Nt ... Search=yes
שים לב שהגירסה עם היציאות 1/4" היא עם יציאות מונו - מקבלת סטריאו ומפצלת אותו לשני מונוים שאתה מסוויץ' ביניהם (עברית לתפארת..). לכן קניתי את זאת עם ה- XLR + מתאמים, וזאת עם ה- 3.5 מ"מ (כמו שאתה רואה בתמונה). המלצה שלי - תתרחק ממה שנקרא foot-switch, אותו מתג שמסוויץ' כשאתה לוחץ עליו ומסוויץ' כשאתה לוחץ עליו שוב. הדברים האלה הולכים לך בעיתויים הכי בעייתיים.
יש לך גירסה מאוד חמודה של RCA שם בקישור. בהצלחה, ושאל אם אתה צריך עוד תמונות או משהו.
אתה גם רוצה משהו שלא מגביר לפי מה שהבנתי. רק בורר, פעם צד אחד פעם צד שני - A/B.
אם תתעקש לחפש משהו שיש לך בו אפשרות לברור בין יותר מ- 2 אני חושב שתאלץ לשלם עליו הרבה, אם בכלל תמצא אחד כזה (ואיכותי).
חיפשתי כזה דבר לפני כמה חודשים וקראתי על זה הרבה. פתחתי על זה אשכול כאן:
http://www.head-fi.org/forum/thread/554 ... h-splitter
תוכל לראות את מה שהציעו לי שם. היו עוד כמה אפשרויות אבל ההתרשמות הכללית הייתה - או שהן כבר לא בייצור או שהאיכות לא מי יודע מה. אני כבר לא זוכר (צר לי - זיכרון קצר במיוחד), אבל אם אתה מעוניין לסמוך על המילה שלי בכל זאת, הסקתי שלא כדאי ללכת על אף אחת מהאופציות שהציעו וקניתי את אלה שיש לך בתמונה שם בסוף. Sescom, אני משתמש בהם לכל מיני בדיקות והשוואות, פשוט דבר נהדר. קליל ופשוט. בשביל סך הכל קופסה קטנטנה זה עולה די הרבה, אבל את המחיר הטוב ביותר תמצא ב- B&H:
http://www.bhphotovideo.com/c/search?Nt ... Search=yes
שים לב שהגירסה עם היציאות 1/4" היא עם יציאות מונו - מקבלת סטריאו ומפצלת אותו לשני מונוים שאתה מסוויץ' ביניהם (עברית לתפארת..). לכן קניתי את זאת עם ה- XLR + מתאמים, וזאת עם ה- 3.5 מ"מ (כמו שאתה רואה בתמונה). המלצה שלי - תתרחק ממה שנקרא foot-switch, אותו מתג שמסוויץ' כשאתה לוחץ עליו ומסוויץ' כשאתה לוחץ עליו שוב. הדברים האלה הולכים לך בעיתויים הכי בעייתיים.
יש לך גירסה מאוד חמודה של RCA שם בקישור. בהצלחה, ושאל אם אתה צריך עוד תמונות או משהו.
אולי זה יעזור לך:
http://www.signal-audio.co.il/140186/OD-1
זה מפצל פסיבי, ללא חיבור חשמל. מחיר סביר.
http://www.signal-audio.co.il/140186/OD-1
זה מפצל פסיבי, ללא חיבור חשמל. מחיר סביר.
-
GilSt
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה על העזרה והמידע השימושי!
2IN 1OUT בהחלט מספק אותי.
אני כנראה אלך על phono switcher כמו של uriler,
או על הקופסא הזאת
למעשה אם אני משווה בין רכיבים שנמצאים באמצע השרשרת, כמו מגבר שנמצא בין מקור למגבר אוזניות - אני צריך זוג -
אחד יברור (?) מכניסה אחת לשתי יציאות ואחד שיברור משתי כניסות ליציאה אחת.
נשמע מסובך, מקווה שיעבוד.
2IN 1OUT בהחלט מספק אותי.
אני כנראה אלך על phono switcher כמו של uriler,
או על הקופסא הזאת
למעשה אם אני משווה בין רכיבים שנמצאים באמצע השרשרת, כמו מגבר שנמצא בין מקור למגבר אוזניות - אני צריך זוג -
אחד יברור (?) מכניסה אחת לשתי יציאות ואחד שיברור משתי כניסות ליציאה אחת.
נשמע מסובך, מקווה שיעבוד.
אתה יכול לעשות הכל עם כל אחת מאלה של SESCOM. יחד עם אלה שהראיתי לך, יותר נכון עם הקטנה של ה- 3.5 מ"מ, קניתי גם כמה מתאמים שיאפשרו לי לחבר 2 RCA לכל צד ועוד כאלה דברים. אל תחסוך בדברים האלה שמסביב, ולא הם לא מורידים לך קמצוץ מאיכות השמע. תוודא גם שיש לך 2 צמדים של כבלי RCA שתוציא מכל צד בו-זמנית.
קח בחשבון אם לא כתבתי למעלה: IN/OUT זה אותו דבר מבחינת הבורר, תלוי איך אתה משתמש בו. זה סך הכל קופסת מיתוג, כאילו כל פעם מחברת לך כבל למקום אחר, כמו הבנות שהפעילו את הטלפון בשנות ה- 50. המחשה:
לא משנה לכבל עצמו באיזה כיוון אתה מזרים בו את המידע. מה שאתה צריך לשים לב לפי מה שכתבת זה שזה לא מתערב לך בכלל, רק מסוויץ'. שלא יגביר, שלא יצרוך חשמל, ושלא יוציא סאונד במונו.
זאת שהראית של SESCOM נראית נחמדה פרט לזה שהחיבורים הם מלמעלה והם RCA, אם יש לך כבלים רציניים תחשוב איזה גובה זה יצטרך ואיך זה יראה כשהכל יהיה מחובר שם. עדיף לדעתי שהכבלים ישכבו על השולחן במקום.
קח בחשבון אם לא כתבתי למעלה: IN/OUT זה אותו דבר מבחינת הבורר, תלוי איך אתה משתמש בו. זה סך הכל קופסת מיתוג, כאילו כל פעם מחברת לך כבל למקום אחר, כמו הבנות שהפעילו את הטלפון בשנות ה- 50. המחשה:

לא משנה לכבל עצמו באיזה כיוון אתה מזרים בו את המידע. מה שאתה צריך לשים לב לפי מה שכתבת זה שזה לא מתערב לך בכלל, רק מסוויץ'. שלא יגביר, שלא יצרוך חשמל, ושלא יוציא סאונד במונו.
זאת שהראית של SESCOM נראית נחמדה פרט לזה שהחיבורים הם מלמעלה והם RCA, אם יש לך כבלים רציניים תחשוב איזה גובה זה יצטרך ואיך זה יראה כשהכל יהיה מחובר שם. עדיף לדעתי שהכבלים ישכבו על השולחן במקום.