הייתי חייב לשתף אתכם בסיפור נוסף שיש לי עם חברת פלאפון.. בחודש מרץ האחרון קניתי לאשתי את ה-X10 של סוני-אריקסון ( יכולתי לבחור בין אייפון 4, סמסונג גלקסי והסוני - לאייפון אין ביטוח, ובין הסוני לגלקסי נבחר הסוני בסופו של יום).
לפני כחודש וחצי התחילה תופעה מוזרה שבה הסוללה של המכשיר לא מחזיקה יותר משעה שעה וחצי של שימוש מינימלי לחלוטין (מעט שיחות, סמס וזהו).
ניגשתי למוקד פלאפון במודיעין והם מצידם שלחו את הטלפון למעבדה (הוחזר אחרי שבועיים !!!) ואז נאמר לי שהבעיה לא בסוללה אלא במכשיר ולכן הוחלף המכשיר למכשיר חדש (מה שהסתבר בהמשך כמחודש..). לאחר כיום התופעה נותרה כמות שהייתה, ושוב חזרתי לנקודת השירות במודיעין - הפעם שמו את הטלפון אצל טכנאי מסוים שטען בפניי שצריך לעשות למכשיר פריקה חשמלית
כמובן שהבעיה לא נפתרה ולמחרת חזרתי למוקד השירות כשהפעם הייתי נחוש להחליף מכשיר (אייפון, גלקסי כבר לא ממש אכפת לי).
אחרי דין ודברים הוחלט שיביאו לי מכשיר חדש מהקופסה ויחליפו סוללה - אך הבעיה נותרה בעינה.
1. דיברתי עם כל המנהלים האפשריים, איימתי בניתוק וכלום לא עוזר- לא מוכנים להחליף את המכשיר בשום צורה מלבד החלפת המכשיר למכשיר מאותה רמה (לדברי נציגי החברה) - שלטענתם מדובר במכשיר של נוקיה N8...
אשמח לשמוע מה אתם אומרים בעניין זה.. מישהו נתקל פעם במצב כזה שבו לא מוכנים בשום צורה להחליף מכשיר ?(אציין כי מעולם לא נתקלתי בסירוב מוחלט שכזה ואני החלפתי חברות ומכשירים ללא עמלות יציאה או שדרוגים למיניהם הרבה לפני שיצאו החוקים החדשים אבל הפעם פלאפון עומדת על שלה..)
בגדול חשוב לאשתי להישאר בחברה כיוון שזו החברה היחידה שיש לה קליטה במקום בו אנו גרים...
2. למחזיקי X10 - מישהו נתקל בבעיה הזו בהקשר לסוללה?
שבוע טוב לכולם ותודה רבה..