תודה על התגובה

לגבי SKULLCANDY אכן שמעתי שאיכות המוצרים שלהם דיי בינונית ועיקר הכסף הולך לעיצוב ולמותג.
זאת הסיבה שלא התקרבתי בכלל לאזוניות היקרות שלהם...
כן שמעתי אבל ביקורות יחסית טובות עם ה TITAN באופן ספציפי, והם גם לא עולות הרבה, 24$ באמזון.
השאלה היא אם עדיין יש להן תחליף משמעותית יותר טוב עד 30$
אני לא חושב ש IN EAR בזמן רציה זה כל כך מסוכן, ברור שלא צריך לשמוע נורא חזק ועדיין להיות מודעים לסביבה, אבל זה כבר פשוט עניין של מודעות עצמית, זה לא קשור דווקא ל IN EAR... בנוסף כל סגנון אוזניות אחר נראה לי פשוט לא נח לריצה, כי הוא לא יושב מספיק טוב על האוזן...
לגבי היותר גדולות, החלטתי שכן אפשר לחגור קצת מהתקציב, יותר לכיוון ה80-90 $
זאת בהנחה שזה באמת יביא לי אוזניות איכותיות עם איכות שמע טובה מאוד, ובמקביל עיצוב נח, שלא מכאיבות לאוזניים, וגם עיצוב נחמד.
כרגע מצאתי את האופציה הזאת :
http://www.amazon.com/Technica-ATH-AD70 ... DQW5XX58BN
קראתי על האוזניות האלה ביקורות ממש טובות, ואני מכיר גם את החברה AUDIO TECHNICA כחברה טובה מאוד.
השאךה האם בטווח המחירים הזה, יש אלטרנטיבות יותר טוב.
בכל זאת זה כבר ממש גבול עליון מבחינתי, כפי שניתן לראות אני גם ככה מוציא בערך פי 2 ממה שתכננתי, לכן הרבה יותר חשוב לי עכשיו
שהבחירה תהיה נכונה ואיכותית, וגם תחזיק לי למינימום של שנה עכשיו...
בנוסף ברור לי גם שאוזניות זה השקעה לטווח בינוני/ארוך וזה גם משהו שאם אתה לא משקיע בו מספיק ואז מקבל מוצר שאתה לא מרוצה ממנו, אז נטו חבל על הכסף... וזאת הסיבה שאני כן מוכן לעלות בתקציב, כי אני שומע הרבה מוזיקה וחשוב לי להנות מזה, ואם ה400 שקל שאני מוציא עכשיו
יביאו לי נטו הנאה למשך איזה שנה וחצי עכשיו, אם לא יותר, אזה לטעמי זה יותר משווה את זה
שוב תודה