Oranl כתב:טוב, כמו שחשבתי - סמליין שלחו טכנאי של מעבדות רטפון שהסתכל על הטלוויזיה ואמר שהוא לא רואה בעיה
הגפתי את כל התריסים בבית אבל כמובן שעדיין מדובר באור יום וכמובן שקשה לראות את הבעיה כפי שרואים בלילה בחושך מוחלט. הוא אמר ש"יעביר את זה הלאה"... נראה לי שאצטרך לנהל פה מלחמה כדי להחליף את המסך..
...
תגיד שאם לא מחליפים לך אתה מחזיר את הטלוויזיה, יש לך 14 יום, ואז תאמין לי שיחליפו לך, אם אכן התמונות שפירסמת לא היו ערוכות בשביל להדגיש את העננות, זה פשוט זוועת עולם
...
אם אני לא טועה, החוק תקף למוצרי חשמל שלא פתחו/השתמשו בו.
ULTIMATE כתב:דווקא ישנם לקוחות שרכשו מסך 55D8000 עם עננות לא סבירה.
והמסך הוחלף.
דווקא ביבוא מקביל.
...
עושה רושם שהייבוא המקביל השנה בולט מאד לחיוב
בשביל מה לקנות מסך מתקדם מייבוא רישמי כאשר ניתן להשיגו בכמעט עשרת אלפים ש"ח פחות בייבוא המקביל?
אתם מדברים פה על סמסונג-אבל בפנסוניק המצב לא שונה
שלא לדבר על מיבחר דגמים גדול יותר בייבוא המקביל
ULTIMATE כתב:דווקא ישנם לקוחות שרכשו מסך 55D8000 עם עננות לא סבירה.
והמסך הוחלף.
דווקא ביבוא מקביל.
...
עושה רושם שהייבוא המקביל השנה בולט מאד לחיוב
בשביל מה לקנות מסך מתקדם מייבוא רישמי כאשר ניתן להשיגו בכמעט עשרת אלפים ש"ח פחות בייבוא המקביל?
אתם מדברים פה על סמסונג-אבל בפנסוניק המצב לא שונה
שלא לדבר על מיבחר דגמים גדול יותר בייבוא המקביל
...
אם זאת לא הודעת פרסום אז מה כן
ושלא תבין אותי לא נכון , אני לגמרי בעד אבל הודעות כאלה נראות יותר מדי "שיווקיות"
שום שיווקי ושום נעליים.
ראיתי את המסך,התפעלתי ממנו ומהאדם שמוכר אותו,החלטתי לרכוש אותו ואני ממליץ בחום.
הכוונה לפנסוניק VT30 בגודל 50 אינט'ש מייבוא שאינו רישמי.
ami76 כתב:עדיין הייתי רוצה לשמוע אם מישהו התנסה ברכישה מחנות זו ולשמוע מה הוא אומר
...
אני פחות או יותר באותה סיטואציה. יש יותר מתשובה אחת. לכן אני ממליץ לך לחרוש את השירשור ובכלל את האתר הזה חריש עמוק כי אפשר ללמוד המון ולעומק בהרבה היבטים כולל תשובות קונקרטיות לשאלה שלך. מבחנתי השקעה של 15k בערך במסך מצדיקה את התהליך הזה. בהצלחה ואשמח לשתף פעולה..
למה הכוונה "פרסום סמוי"?
האם אתה מודע לזה שבתא ההודעות הפרטי שלכם מתחוללת מלחמת מכירות של ה "עוסקים בתחום" שלכם שמציעים את מרכולתם לכל אדם שמתעניין כאן במסכים (חנות "פיוצ'ר-איתי פולק,חשמל נטו,וסטריאו עייני-עוזי)
אם זה לא "פירסום סמוי" אז מהו באמת אותו "פירסום סמוי"?
מה מותר להם שלי אסור?
החלטתי לרכוש פלזמה פנסוניק מייבוא לא-רישמי.מה פסול בכך בעיניך?
ULTIMATE כתב:זה פרסום סמוי מכיוון שישנם יבואנים מעטים שמייבאים מסכי פנסוניק בייבוא מקביל.
ואם תתחיל רשימת קניות של כל מסך חדש מיבוא מקביל האתר יהפוך לאתר פרסומי.
למה זה חשוב לידע על מקור הקנייה?חשוב להתייחס לאיכות המוצר בלבד.
...
אני לא מסכים איתך. האתר הוא אתר פירסומי נטו(שים לב כמה פירסומות קופצות של חנויות יש כאן)
יש הבדל בין פרסום בתשלום,לבין פרסום חנות.
במידה ויש תלונות על יבואן מסויים חייבים לציין את זה בפורום.
אם אתה מרוצה מהרכישה,למה זה חשוב שנדע את מקור הרכישה?ניתן לבדוק את זה
בשניות ספורות באינטרנט.
במידה ויש תלונות לגבי יבואנים מסויימים שמגוון היבוא שלהם לא מתאים,או שירות לא טוב.חייבים לציין דברים אלו.
שוב,אם אתה מרוצה מהמסך שרכשת תציין את זה. וזהו.כל השאר לא חשוב.
אני לא מפרסם סמוי
החנות ששאלתי לגביה נמצאת בצפון ואני גר במרכז אז איך אני יכול לדעת על איכות החנות אם לא דרך האתר מאנשים שרכשו בחנות זו
D8000 זה מסך יקר וכדאי לברר איפה קונים לפני שמוציאים סכום כזה. נראה לי שאתה מפרסם סמוי של סם ליין אוליי?
ami76 כתב:אני לא מפרסם סמוי
החנות ששאלתי לגביה נמצאת בצפון ואני גר במרכז אז איך אני יכול לדעת על איכות החנות אם לא דרך האתר מאנשים שרכשו בחנות זו
D8000 זה מסך יקר וכדאי לברר איפה קונים לפני שמוציאים סכום כזה. נראה לי שאתה מפרסם סמוי של סם ליין אוליי?
...
ami76-
אל תתווכח איתו.זה האתר שלו-והוא מנהל אותו לפי איך שבא לו.
תשים לב שהוא מוחק כאן אנשים שלא עומדים בכללים שלו(ולא משנה אם הצדק איתם).
אני הבנתי איך העסק הזה פועל כאן,ואשתדל לא להתעסק איתו