הגדרת רשת ביתית לתמיכה ב- Utorrent - עזרה!
שלום חברים,
לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת Utorrent אך אני נתקל בקשיים רבים
הקורים לפי דעתי כתוצאה מהרשת הביתית שלי, קראתי קצת על פתיחת פורטים
וכ'ו אך לצערי העניין לא מובן לי בכלל. אני משתמש בראוטר של LYNKSIS עם תשתית
של HOT. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהגדרת הפיירוול / Utorrent על מנת לקבל
ביצועים טובים יותר - הבעיה היא שאני לא רואה שאני מעלה משהו בזמן שהתוכנה עובדת
ומעבר לכך כאשר ביצעתי את ה - TEST לחיבור הוא עובר בהצלחה אך מראה לי שמהירות
ההורדה שלי הינה : 90KB וההעלאה : 80KB מה שממש מוזר כי מהירות האינטרנט שלי הוא 5מ"ב.
אנא עשו כל שביכולתכם כי אני כבר התייאשתי.
תודה רבה!
לאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנת Utorrent אך אני נתקל בקשיים רבים
הקורים לפי דעתי כתוצאה מהרשת הביתית שלי, קראתי קצת על פתיחת פורטים
וכ'ו אך לצערי העניין לא מובן לי בכלל. אני משתמש בראוטר של LYNKSIS עם תשתית
של HOT. אשמח אם תוכלו לעזור לי בהגדרת הפיירוול / Utorrent על מנת לקבל
ביצועים טובים יותר - הבעיה היא שאני לא רואה שאני מעלה משהו בזמן שהתוכנה עובדת
ומעבר לכך כאשר ביצעתי את ה - TEST לחיבור הוא עובר בהצלחה אך מראה לי שמהירות
ההורדה שלי הינה : 90KB וההעלאה : 80KB מה שממש מוזר כי מהירות האינטרנט שלי הוא 5מ"ב.
אנא עשו כל שביכולתכם כי אני כבר התייאשתי.
תודה רבה!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל כנס לאתר הזה : http://portforward.com/
ועקוב אחרי השלבים לפתיחת פורט לפי דגם הראוטר שלך.
אמרת שאתה מקבל 90KBPS הורדה ו80KBPS העלאה. לפי הנתון הזה נראה שהבעיה היא בהורדה ולא בהעלאה. אתה אמור לקבל בסביבות 625KBPS הורדה ובסביבות 125KBPS העלאה (אין לך קו סימטרי, מהירות ההעלאה שלך היא בטח 1 מגה כמו בכל החבילות)
מאיפה אתה מוריד טורנטים וכמה יונקים יש לאותו טורנט?
קח בחשבון שטורנט זה שיטת שיתוף peer to peer, כלומר, אתה מוריד ישירות מאנשים אחרים ולא משרת מרכזי. לכן אתה תלויי במספר האנשים המעלים, מספר האנשים המורידים וברוחב הפס שלהם.
כמובן שאתה גם תלויי ברשת שלך, אם יש מישהו או משהו שצורך רוחב פס באותו הזמן זה גם מגביל אותך, כמובן.
אמרת שאתה מקבל 90KBPS הורדה ו80KBPS העלאה. לפי הנתון הזה נראה שהבעיה היא בהורדה ולא בהעלאה. אתה אמור לקבל בסביבות 625KBPS הורדה ובסביבות 125KBPS העלאה (אין לך קו סימטרי, מהירות ההעלאה שלך היא בטח 1 מגה כמו בכל החבילות)
קח בחשבון שטורנט זה שיטת שיתוף peer to peer, כלומר, אתה מוריד ישירות מאנשים אחרים ולא משרת מרכזי. לכן אתה תלויי במספר האנשים המעלים, מספר האנשים המורידים וברוחב הפס שלהם.
כמובן שאתה גם תלויי ברשת שלך, אם יש מישהו או משהו שצורך רוחב פס באותו הזמן זה גם מגביל אותך, כמובן.
המשך : לאחרי פתיחת פורטים והגדרת הפורט הרצוי בתוכנת ה- Utorrent אני עדיין לא מעלה כמוharari כתב:קודם כל כנס לאתר הזה : http://portforward.com/
כמובן שאתה גם תלויי ברשת שלך, אם יש מישהו או משהו שצורך רוחב פס באותו הזמן זה גם מגביל אותך, כמובן....
שאני אמור לעלות (50KB) והעניינים נשארים על 0.5 ומטה. העניין מוזר מאוד...אגב גם בפיירוול הגדרתי
את הפורט הספציפי. לגבי ההורדה אין בעיה - אני מוריד על 600+, הבעיה היא אך ורק בהעלאה וכמובן
שכל מה שקשור ל TL ההעלאה היא הדבר החשוב ביותר. אנא עזרה...אני לא מצליח להבין מה עשיתי
לא בסדר.
תודה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
וודא שאתה לא מגביל את המהירות בהגדרות
תגדיל את כמות החיבורים המותרים לטורנט
תגדיל את כמות הטורנטים הפעילים המותרת
איזה טורנטים אתה מוריד? כמה יונקים\זורעים יש לטורנט?
מהי מהירות ההעלאה שלך? כנס לאתר speedtest.net כשאין תוכנות רשת פועלות על המחשב או על מחשבים ברשת ותריץ בדיקה.
מהי מהירות ההעלאה שלך? כנס לאתר speedtest.net כשאין תוכנות רשת פועלות על המחשב או על מחשבים ברשת ותריץ בדיקה.
כמו שציינתי קודם, על פי הבדיקה שכבר עשיתי אני אמור לעלות על סביבות 50-60KB מה שבפועלharari כתב:וודא שאתה לא מגביל את המהירות בהגדרות
מהי מהירות ההעלאה שלך? כנס לאתר speedtest.net כשאין תוכנות רשת פועלות על המחשב או על מחשבים ברשת ותריץ בדיקה....
לא קורה. איזה טורנטים אני מוריד? לא ממש הבנתי את השאלה אבל אני מוריד מ- TL וזה לינקים
בדר"כ עם הרבה מאוד יונקים/זורעים.
התכוונתי שלפי ה- TEST של התוכנה אלו הן המהירויות שאמורות להיותharari כתב:הצלחת לבלבל אותי.
בפוסט הפותח אמרת שאתה מעלה במהירות 80KBPS, אז מה נכון?
יכול להיות שיש הרבה יותר זורעים מיונקים?
עקבת אחרי השלבים שנתתי לך?...
אבל בפועל אני לא מעלה בכלל או לחילופין מעלה על 5KB - לא הגיוני בעליל!
אני לא מצליח להבין מה קורה פה...ואגב גם לחבר שלי יש את אותה הבעיה
וכמובן שגם הוא עם רשת ביתית (אומנים עם ראוטר אחר)
תודה על התגובות.