fiio e5 אוזניות shure 750
היי לכולם,
לאחר חיפוש קצר באינטרנט החלטתי לרכוש את האוזניות הנ״ל אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית וראפ, בעיקר מאייפד ואייפון, עכשיו אחרי עוד קצת קריאה באינטרנט הבנת שכדאי לי לרכוש מגבר נייד לאוזניות יש למישהו ניסיון עם fiio e5 ?
עריכה, שמתי לב שה auto correct הפך אותי לעילג
לאחר חיפוש קצר באינטרנט החלטתי לרכוש את האוזניות הנ״ל אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית וראפ, בעיקר מאייפד ואייפון, עכשיו אחרי עוד קצת קריאה באינטרנט הבנת שכדאי לי לרכוש מגבר נייד לאוזניות יש למישהו ניסיון עם fiio e5 ?
עריכה, שמתי לב שה auto correct הפך אותי לעילג
נערך לאחרונה על ידי elrik ב 17/07/2011 22:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
הזמנתי כבר מ-EBAY, אני לא סומך יותר מדי על dealextreme עם מוצרי אלקטרוניקה...
אמנם עוד 5$ אבל אני עם ראש קצת יותר שקט, הזמנת גם את הכאבל שמוציא את האודיו מהדוק ולא דרך היציאת אוזניות של האייפד - fiio l3
בנתיים אני עם האוזניות ללא המגבר ושומעים נפלא, זה כמו לשמוע כל שיר בפעם הראשונה...
אמנם עוד 5$ אבל אני עם ראש קצת יותר שקט, הזמנת גם את הכאבל שמוציא את האודיו מהדוק ולא דרך היציאת אוזניות של האייפד - fiio l3
בנתיים אני עם האוזניות ללא המגבר ושומעים נפלא, זה כמו לשמוע כל שיר בפעם הראשונה...
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
קודם כל תתחדש!
היה לי פיו אי1, 3, 5, ועכשיו- 7
מבחינת יתרונות:
25 דולאר כולל משלוח ניראה לי
האי-5 מצליח לרכך את הצליל. ונשמע יותר טוב מאשר דרך טלפון פשוט.. אבל זה לא מגבר סופר-איכותי; אם תקח לדוגמא מוצר של אפל, אז תגלה ש"האיכות" שיוצאת מאייפון/אייפוד למשל, ממש דומה.
תלוי מה אתה מנסה לשפר.
ניידות ברמה גבוהה מאוד, יש לו קליפס בשביל לתפוס אותו על כל פינת בגד שיש עלייך.
חסרונות?
לעיל- אם יש לך מוצר אפל, אז אין שיפור באיכות הכללית
כפתור הגברת הבאס גורם לאוזניות להתעוות.. נוראי. הייתי משאיר את הבאס על 0, אבל אז מרגישים שחסר משהו.
בטריה - החזיקה 10 שעות אצלי (היצרן טוען ל20)... אחרי כמה מאות הטענות, היא נחלשת- לא ניתן להחליף אותה.. מתישהו כשהיא תתן לך מתחת לשעה, בטח תרצה להחליף את המכשיר.
לסיכום - עבור המחיר שמשלמים על מגבר בלבד, וניידות מדהימה- הוא סביר ביותר.
אם אין לך צורך / מוכן להתפשר ברמת הניידות? תחשוב cMoy
היה לי פיו אי1, 3, 5, ועכשיו- 7
מבחינת יתרונות:
25 דולאר כולל משלוח ניראה לי
האי-5 מצליח לרכך את הצליל. ונשמע יותר טוב מאשר דרך טלפון פשוט.. אבל זה לא מגבר סופר-איכותי; אם תקח לדוגמא מוצר של אפל, אז תגלה ש"האיכות" שיוצאת מאייפון/אייפוד למשל, ממש דומה.
תלוי מה אתה מנסה לשפר.
ניידות ברמה גבוהה מאוד, יש לו קליפס בשביל לתפוס אותו על כל פינת בגד שיש עלייך.
חסרונות?
לעיל- אם יש לך מוצר אפל, אז אין שיפור באיכות הכללית
כפתור הגברת הבאס גורם לאוזניות להתעוות.. נוראי. הייתי משאיר את הבאס על 0, אבל אז מרגישים שחסר משהו.
בטריה - החזיקה 10 שעות אצלי (היצרן טוען ל20)... אחרי כמה מאות הטענות, היא נחלשת- לא ניתן להחליף אותה.. מתישהו כשהיא תתן לך מתחת לשעה, בטח תרצה להחליף את המכשיר.
לסיכום - עבור המחיר שמשלמים על מגבר בלבד, וניידות מדהימה- הוא סביר ביותר.
אם אין לך צורך / מוכן להתפשר ברמת הניידות? תחשוב cMoy
- eyal1983
- חבר מביא חבר

כן ; אחותי (לה יש אי5) טוענת שיש שיפור קטן אבל ניתן לשמעו. והשמיעה שלה לא "אודיופילית" (היא התקשתה למצוא הבדל גדול בין קנווד לקומט-טריאנגל...)
חזרה לעניין-
ה- E7 הוא רמה מעל ה-E5 לא רק בדרגות, אלא גם בשבב. הוא יכול לשמש ככרטיס קול ממש טוב, מבחינת המרה מדיגיטל לאנלוגי- הם משתמשים שם בצ'יפ של וולפסון, ה- wm8740.
מבחינת שיפור ה"איכות" , אני יכול להעיד, כי המרחק בין האי5 לאי7 , גדול יותר, לעומת העלייה מ-אי3 ל- אי5 למשל .
הבטרייה גם מחזיקה פי-8 (אצלי לפחות)
המסך דואג שתדע באיזה ווליום אתה, ומבחינת הריסת הצליל (הגברת הבס)- פה יש כבר 3 דרגות.
המוסיקה לא תפסיק באמצע..>יש הטענה דרך יואסבי. וכדי לשמור על הבטריה, ניתן לנטרל ולהחזיר אחכ חזרה בלחיצת כפתור .
חזרה לעניין-
ה- E7 הוא רמה מעל ה-E5 לא רק בדרגות, אלא גם בשבב. הוא יכול לשמש ככרטיס קול ממש טוב, מבחינת המרה מדיגיטל לאנלוגי- הם משתמשים שם בצ'יפ של וולפסון, ה- wm8740.
מבחינת שיפור ה"איכות" , אני יכול להעיד, כי המרחק בין האי5 לאי7 , גדול יותר, לעומת העלייה מ-אי3 ל- אי5 למשל .
המסך דואג שתדע באיזה ווליום אתה, ומבחינת הריסת הצליל (הגברת הבס)- פה יש כבר 3 דרגות.
המוסיקה לא תפסיק באמצע..>יש הטענה דרך יואסבי. וכדי לשמור על הבטריה, ניתן לנטרל ולהחזיר אחכ חזרה בלחיצת כפתור .
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
ה - E7, בתור כ. קול למחשב, עדיין עושה שימוש בסוללה? או שהפאוור מגיע גם מה- usb ?eyal1983 כתב:כן ; אחותי (לה יש אי5) טוענת שיש שיפור קטן אבל ניתן לשמעו. והשמיעה שלה לא "אודיופילית" (היא התקשתה למצוא הבדל גדול בין קנווד לקומט-טריאנגל...)
חזרה לעניין-
המוסיקה לא תפסיק באמצע..>יש הטענה דרך יואסבי. וכדי לשמור על הבטריה, ניתן לנטרל ולהחזיר אחכ חזרה בלחיצת כפתור ....
The future ain`t what it used to be
- eyal1983
- חבר מביא חבר

אתה יכול לבחור אם היואסבי יטען את הסוללה; כברירת מחדל הוא מטעין.
אצלי, עבור שמירה על חיי הסוללה, בחרתי באפשרות- usb charge: disable , ואני מחזיר את זה ל enable רק כשכל קווי העוצמה ירדו
לסיכום- ניתן להטעין את הסוללה דרך חיבור היואסבי, תוך כדי שימוש במכשיר . זה אחד מהיתרונות היפים שבמכשיר .
אצלי, עבור שמירה על חיי הסוללה, בחרתי באפשרות- usb charge: disable , ואני מחזיר את זה ל enable רק כשכל קווי העוצמה ירדו
לסיכום- ניתן להטעין את הסוללה דרך חיבור היואסבי, תוך כדי שימוש במכשיר . זה אחד מהיתרונות היפים שבמכשיר .