הגנה מפני הזאטוט - נעילת כפתורים קדמיים pioneer vsx-520
שלום לכולם
הייתי רוצה לדעת האם מישהו בחברת pioneer היה חכם וחשב על אופציה לביטול השליטה על המגבר מהכפתורים הקדמיים?
יש לי מגבר מסוג vsx-520 a של חברת pioneer והבן שלי כל הזמן משחק בגלגלות ולוחץ על כל הכפתורים
נראה לי שזה אופציה הגיונית שתהייה אם רוצים למנוע שינויים במצב של המגבר מהפנל הקדמי ושליטה רק דרך השלט.
מאד מקווה שמישהו יפתיע אותי ויגיד לי שיש אופציה כזו.....
תודה
הייתי רוצה לדעת האם מישהו בחברת pioneer היה חכם וחשב על אופציה לביטול השליטה על המגבר מהכפתורים הקדמיים?
יש לי מגבר מסוג vsx-520 a של חברת pioneer והבן שלי כל הזמן משחק בגלגלות ולוחץ על כל הכפתורים
נראה לי שזה אופציה הגיונית שתהייה אם רוצים למנוע שינויים במצב של המגבר מהפנל הקדמי ושליטה רק דרך השלט.
מאד מקווה שמישהו יפתיע אותי ויגיד לי שיש אופציה כזו.....
תודה
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני לא מאמין שיש אופציה כזאת במיוחד במגבר ברמת כניסה, לצערי גם אני סובל מבעיה דומה, אז כאשר אני לא צריך להשתמש ברסיבר, אני פשוט מנתק אותו מהחשמל ואמשיך לנהוג כך עד שהוא יגדל ויבין שלא נוגעים.
מפריע לך בטח נורא כפתור ה POWER שהוא לוחץ ומכבה.
אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי, משהוא נורא פשוט , קצת מכוער אבל בהחלט עוזר. --> בעיקר כש 3 זאטוטים חופשים בבית...
1)כך חתיכת בריסטול גזור יפה קוביה גדולה בכ 5-7 ס"מ מהכפתור. מימין ומשמאל.
2)כך דבק (לא דו צדדי חלילה !!!) מסקינגטייפ עבה שקוף ולפף שיכבה של דבק ,(כמו נייר טוואלט) לצד אחד.
והצמד אותה לצד אחד האחורי של הקרטון עשה אותו הדבר לצד השני.
3)קח את חתיכת הבריסטול והצמד אותה בצורה כזו שתכסה את כל הכפתור.
הדבק אמור להגביהה את הבריסטול מהכפתור כך שכשינסה ללחוץ .....לא יקרה כלום.
והרי לך פיתרון שגם לי עזר
בבקשה חברים בלי לצחוק עליי
אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי, משהוא נורא פשוט , קצת מכוער אבל בהחלט עוזר. --> בעיקר כש 3 זאטוטים חופשים בבית...
1)כך חתיכת בריסטול גזור יפה קוביה גדולה בכ 5-7 ס"מ מהכפתור. מימין ומשמאל.
2)כך דבק (לא דו צדדי חלילה !!!) מסקינגטייפ עבה שקוף ולפף שיכבה של דבק ,(כמו נייר טוואלט) לצד אחד.
והצמד אותה לצד אחד האחורי של הקרטון עשה אותו הדבר לצד השני.
3)קח את חתיכת הבריסטול והצמד אותה בצורה כזו שתכסה את כל הכפתור.
הדבק אמור להגביהה את הבריסטול מהכפתור כך שכשינסה ללחוץ .....לא יקרה כלום.
והרי לך פיתרון שגם לי עזר
בבקשה חברים בלי לצחוק עליי
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת