בקיצור חברימוס, מצאתי רמקולים! מבקש את דעתכם. תמונות בפנים
אהלן. זוכרים אותי? עם הטנדברג שחיפש רמקולים בתקציב מוגבל?
אז היום רכשתי. לקנות ריצפתיים גדולים חדשים וחדישים לא היה בחשבון. קצת מעל הפופיק.
היו לי כמה ברירות-
או
רמקולים בינוניים סבירים(מדפיים כמו הגרסאות ההתחלתיות של פולק או של סרווין).
או
רצפתיים פשוטים כמו אלו שהלוחות מתפוצצים בהם- וורפידל, פירלס ושות...
או רמקול איכותי יותר אך מבוגר.
מבלי להבין הלכתי על דגם מעניין שנקרא- BOSE 601 SERIES 2
כמו שאתם רואים הוא נראה כמו חללית משנות ה80. אהבתי.
הייתי קצת סקפתי בגלל גילם, אבל כשהגעתי למוכר, הוא חיבר לי אותם למגבר ישן של סאנסוי, וישר התאהבתי!
נראה בינתיים כמו אחלה פשרה תקציבית... תיכף אחבר אותם למגבר ואבדוק את ההרמוניה ביניהם.
האם אתם מכירים את המודל?
אז היום רכשתי. לקנות ריצפתיים גדולים חדשים וחדישים לא היה בחשבון. קצת מעל הפופיק.
היו לי כמה ברירות-
או
רמקולים בינוניים סבירים(מדפיים כמו הגרסאות ההתחלתיות של פולק או של סרווין).
או
רצפתיים פשוטים כמו אלו שהלוחות מתפוצצים בהם- וורפידל, פירלס ושות...
או רמקול איכותי יותר אך מבוגר.
מבלי להבין הלכתי על דגם מעניין שנקרא- BOSE 601 SERIES 2
כמו שאתם רואים הוא נראה כמו חללית משנות ה80. אהבתי.
הייתי קצת סקפתי בגלל גילם, אבל כשהגעתי למוכר, הוא חיבר לי אותם למגבר ישן של סאנסוי, וישר התאהבתי!
נראה בינתיים כמו אחלה פשרה תקציבית... תיכף אחבר אותם למגבר ואבדוק את ההרמוניה ביניהם.
האם אתם מכירים את המודל?
חוויות מהסופ"ש
הגעתי הביתה והתחלתי לעמול במלאכת סידור החדר לקראת השותפים החדשים.
אחרי החיבור לקח לי כמה שעות טובות לכוון להם את האיקולייזר במגבר ובמחשב על מנת להגיע לתוצאה מספקת. (בסט אפ הרגיל כשהמגבר מוציא שטוח, הרגשתי שהמיד טיפה נבלע).
ווווואאאוווו איזה רמקול. מחובר כרגע לTANDBERG TR 3030. הלכה לי השמיעה בסופ"ש הזה... פשוט תענוג לא נורמאלי לפתוח את כל תיקיות המוזיקה המוכרות ולשמוע כיצד הן מתנגדות על הסט החדש.
ממש ממש ממש הופתעתי לטובה מהיכולת שלהם לנגן אלקטרונית, למרות ספקותיי. כל הבלאגן למעלה עם הטוויטרים והמיד עושה עבודה מדוייקת להפליא.
לגבי הסבר על המיקום-אני לא בטוח שהבנתי. כרגע הרמקולים יושבים צמוד לקיר, יחסית ליידי(ליד השולחן). ככל שמתרחקים אחורה עם היכסא הבאס מתחזק משמעותית.
אחרי החיבור לקח לי כמה שעות טובות לכוון להם את האיקולייזר במגבר ובמחשב על מנת להגיע לתוצאה מספקת. (בסט אפ הרגיל כשהמגבר מוציא שטוח, הרגשתי שהמיד טיפה נבלע).
ווווואאאוווו איזה רמקול. מחובר כרגע לTANDBERG TR 3030. הלכה לי השמיעה בסופ"ש הזה... פשוט תענוג לא נורמאלי לפתוח את כל תיקיות המוזיקה המוכרות ולשמוע כיצד הן מתנגדות על הסט החדש.
ממש ממש ממש הופתעתי לטובה מהיכולת שלהם לנגן אלקטרונית, למרות ספקותיי. כל הבלאגן למעלה עם הטוויטרים והמיד עושה עבודה מדוייקת להפליא.
לגבי הסבר על המיקום-אני לא בטוח שהבנתי. כרגע הרמקולים יושבים צמוד לקיר, יחסית ליידי(ליד השולחן). ככל שמתרחקים אחורה עם היכסא הבאס מתחזק משמעותית.
והסט אפ עם הכיסוי,
שלטעמי מסתיר בצורה יפה את כל הברדק שבוס עשו שם, ונותן טאצ' מגניב של 70-80.
לשמוע איתו את yazoo- don't go לוקח אותי למקומות אחרים...
לשמוע איתו את yazoo- don't go לוקח אותי למקומות אחרים...
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אז ככה :
יופי של רמקולים , לי יש את ה 501 יד ראשונה שקניתי בשנת 1980 בדיוק !
לא יכולתי להרשות לעצמי אז את ה 601 הנהדרים ,
שמור עליהם , יש לך יופי של אוצר
מה שחשוב, המיקום !
הרמקולים אמורים לעמוד במרחק מהקירות הקרובים אליהם , אחרת היתרון העיקרי של היצרן הולך לאיבוד - וחבל !!!
[left]
[/left]
יופי של רמקולים , לי יש את ה 501 יד ראשונה שקניתי בשנת 1980 בדיוק !
לא יכולתי להרשות לעצמי אז את ה 601 הנהדרים ,
שמור עליהם , יש לך יופי של אוצר
מה שחשוב, המיקום !
הרמקולים אמורים לעמוד במרחק מהקירות הקרובים אליהם , אחרת היתרון העיקרי של היצרן הולך לאיבוד - וחבל !!!
[left]
[/left]אך...כמה שרונן מדייק בהמלצתו...הדגם הזה דורש חדר מאד מרווח, עם מרחק של כמעט מטר מקירות, כדי שהרמקול ייתן את ייחודו - צליל החזר מהקירות, לא רק ישיר לאוזן.
דבר נוסף שאני ממליץ - להשוות את התוצאה של הטאנדרברג עם הסט הנהדר הזה, ביחס למשהו יותר רציני וחזק, עם אוריינטציה בהירה יותר של צליל...כמו סנסוי ישן וטוב, או אונקיו ישן ועוד יותר טוב. לרמקול הזה יש בס-ייתר, בעיקר עם מגברים הדומים לו...בסאונד.
דבר נוסף שאני ממליץ - להשוות את התוצאה של הטאנדרברג עם הסט הנהדר הזה, ביחס למשהו יותר רציני וחזק, עם אוריינטציה בהירה יותר של צליל...כמו סנסוי ישן וטוב, או אונקיו ישן ועוד יותר טוב. לרמקול הזה יש בס-ייתר, בעיקר עם מגברים הדומים לו...בסאונד.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבה למפרגנים!
לגבי ההמלצה על המיקום שלהם- אני אשחק היום בלילה קצת איתם, למרות שכרגע בחדרי הקטן זה יהיה מאתגר...באוקטובר אני עובר והם יישבו בסאלון עם קצת יותר מרחב.
לגבי המגבר- קיבלתי אותו במתנה ליומולדת
, ומתנה לא מחליפים
יש לי ולאבי (ששאל פה לא מזמן על טנדברג 2075), את המגבר הנ"ל (2075) שהגיע אלינו מחו"ל, והוא בשלבי תיקון מתקדמים, ובקרוב יגיע גם 2055, כך שבינתיים נצטרך "להסתפק" ב3030 עד שאחיו הגדולים והנורווגים יחזרו לקו הבריאות.
להבנתי מדובר בשני רסיברים מעולים, לא?
לגבי ההמלצה על המיקום שלהם- אני אשחק היום בלילה קצת איתם, למרות שכרגע בחדרי הקטן זה יהיה מאתגר...באוקטובר אני עובר והם יישבו בסאלון עם קצת יותר מרחב.
לגבי המגבר- קיבלתי אותו במתנה ליומולדת
יש לי ולאבי (ששאל פה לא מזמן על טנדברג 2075), את המגבר הנ"ל (2075) שהגיע אלינו מחו"ל, והוא בשלבי תיקון מתקדמים, ובקרוב יגיע גם 2055, כך שבינתיים נצטרך "להסתפק" ב3030 עד שאחיו הגדולים והנורווגים יחזרו לקו הבריאות.
להבנתי מדובר בשני רסיברים מעולים, לא?
מגברים נוספים עדיין לא בדקתי,
אם הייתי קונה בכספי, כנראה הייתי הולך על איזה סאנסוי תקציבי, אבל כאמור אותו קיבלתי במתנה.
המקור הוא הלפטופ הדי חדש שלי עם כרטיס קול די טוב. האקולייזר הוא של הווינאמפ.
המקור הוא הלפטופ הדי חדש שלי עם כרטיס קול די טוב. האקולייזר הוא של הווינאמפ.
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
איזה כרטיס קול יש לך בלפטופ? מובנה או כרטיס חיצוני USB?