:הל: חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם
סמסונג מציעה 20 סרטי תלת מימד בחינם בממשק ה- Smart TV
חברת סמסונג משיקה בישראל שירות VOD תלת-מימד בחינם, דרך ממשק ה- Smart TV. תכני ה-VOD בתלת-המימד החינמיים כוללים 20 סרטי תלת-מימד וביניהם קלאסיקות לילדים, סרטים דוקומנטריים, קדימונים וקליפים מוזיקאליים.
השירות החדש מאפשר צפייה בתכנים בתלת-מימד דרך יישום ה- Explore 3D, שהתקנתו מתבצעת בקלות ללא תשלום דרך חנות היישומים הראשונה והגדולה הקיימת לטלוויזיות, ה- Samsung Apps.
בנוסף, שירות ה 3DExplore יהיה תקף גם לטלוויזיות משנת 2010 – סדרה C.
השקת שירות ה-VOD בתלת-המימד, מסמנת את כוונתה של סמסונג להציע לצופים תכני תלת-מימד אשר זמינים כרגע באמצעות בלו-ריי בלבד, כאשר עד סוף שנת 2011, יהיו זמינים למעלה מ-70 סרטי תלת מימד בחינם, דרך יישום ה- Explore 3D.
לדברי מנהל הפיתוח העסקי בסמסונג ישראל, מר עופר עלמני : "סמסונג מובילה את שוק טלוויזיות תלת-המימד מאז השקתן בשנה שעברה. השקת שירות ה-VOD בתלת-מימד עונה על מחויבותנה של סמסונג לטפח שוק זה ולהאיץ גדילתו. אנו נמשיך לפתח את ה-Smart TV ולהעשיר את תכני התלת-מימד ב-VOD , במטרה לספק לצרכנים את אפשרויות הצפייה הטובות ביותר".
טלוויזיות ה-Smart TV של סמסונג מציעות ממשק חכם ונוח לשימוש אשר מאפשר שידור של תכנים ישירות מהאינטרנט או מכל אמצעי אחסון מקוון, נייח או נייד המחובר לרשת הביתית, על גבי מסך הטלוויזיה. בנוסף, יישום הטלוויזיה החברתית (Social TV) מאפשר לשוחח בזמן אמת עם חברים ומשפחה תוך צפייה בתוכן הטלוויזיה, במגוון הרשתות החברתיות וביניהן: Facebook, Twitter ו Google talk.
[/pressrelease]
חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם
סמסונג מציעה 20 סרטי תלת מימד בחינם בממשק ה- Smart TV
חברת סמסונג משיקה בישראל שירות VOD תלת-מימד בחינם, דרך ממשק ה- Smart TV. תכני ה-VOD בתלת-המימד החינמיים כוללים 20 סרטי תלת-מימד וביניהם קלאסיקות לילדים, סרטים דוקומנטריים, קדימונים וקליפים מוזיקאליים.
השירות החדש מאפשר צפייה בתכנים בתלת-מימד דרך יישום ה- Explore 3D, שהתקנתו מתבצעת בקלות ללא תשלום דרך חנות היישומים הראשונה והגדולה הקיימת לטלוויזיות, ה- Samsung Apps.
בנוסף, שירות ה 3DExplore יהיה תקף גם לטלוויזיות משנת 2010 – סדרה C.
השקת שירות ה-VOD בתלת-המימד, מסמנת את כוונתה של סמסונג להציע לצופים תכני תלת-מימד אשר זמינים כרגע באמצעות בלו-ריי בלבד, כאשר עד סוף שנת 2011, יהיו זמינים למעלה מ-70 סרטי תלת מימד בחינם, דרך יישום ה- Explore 3D.
לדברי מנהל הפיתוח העסקי בסמסונג ישראל, מר עופר עלמני : "סמסונג מובילה את שוק טלוויזיות תלת-המימד מאז השקתן בשנה שעברה. השקת שירות ה-VOD בתלת-מימד עונה על מחויבותנה של סמסונג לטפח שוק זה ולהאיץ גדילתו. אנו נמשיך לפתח את ה-Smart TV ולהעשיר את תכני התלת-מימד ב-VOD , במטרה לספק לצרכנים את אפשרויות הצפייה הטובות ביותר".
טלוויזיות ה-Smart TV של סמסונג מציעות ממשק חכם ונוח לשימוש אשר מאפשר שידור של תכנים ישירות מהאינטרנט או מכל אמצעי אחסון מקוון, נייח או נייד המחובר לרשת הביתית, על גבי מסך הטלוויזיה. בנוסף, יישום הטלוויזיה החברתית (Social TV) מאפשר לשוחח בזמן אמת עם חברים ומשפחה תוך צפייה בתוכן הטלוויזיה, במגוון הרשתות החברתיות וביניהן: Facebook, Twitter ו Google talk.
[/pressrelease]
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אם אני מבין נכון, ה-explore 3D הוא נפרד מה-smart tv? כלומר, לא חייבים smart tv בשביל זה?
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
הבאת שושבין?...nir כתב:מעולה!
הדרך להתנתקות מהוט נראית קצרה מתמיד....
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אין ברשותי עדיין מסך סמסונג אבל אני חוקר את הנושא במרץ, על מנת להגיע להחלטת רכישה מתאימה.
לדעתי רק המכשירים של מיניליין יכולים להתחבר ל SERVER המקומי ולצפות בתוכן הנ"ל
יש כנראה בדיקת התאמה בין מודל חומרה ל בין כתובת IP על מנת "להתאים" תוכן ל מדינת היעד.
דבר זה נעשה כנראה על ידי ה קושחה. לא בטוח שזה לגמרי חוקי מצד סמסונג (הנעילה הזו) אבל מה אפשר לעשות....
אם זה לא נעול אני מאוד אופתע לטובה !!!
ואם כן נעול ... צריך לחשוב על JAILBREAK .. הרי בארה"ב פסקו שזה חוקי על IPHONE נכון
עדיין לא ברור לי הדבר הבסיסי על מסך לא ממיניליין :האם EPG עובד נורמלי או עובד גיבריש (כמו שרפ או פיליפס)
מישהו יכול לבדוק ולהגיב ?!?!
לדעתי רק המכשירים של מיניליין יכולים להתחבר ל SERVER המקומי ולצפות בתוכן הנ"ל
יש כנראה בדיקת התאמה בין מודל חומרה ל בין כתובת IP על מנת "להתאים" תוכן ל מדינת היעד.
דבר זה נעשה כנראה על ידי ה קושחה. לא בטוח שזה לגמרי חוקי מצד סמסונג (הנעילה הזו) אבל מה אפשר לעשות....
אם זה לא נעול אני מאוד אופתע לטובה !!!
ואם כן נעול ... צריך לחשוב על JAILBREAK .. הרי בארה"ב פסקו שזה חוקי על IPHONE נכון
עדיין לא ברור לי הדבר הבסיסי על מסך לא ממיניליין :האם EPG עובד נורמלי או עובד גיבריש (כמו שרפ או פיליפס)
מישהו יכול לבדוק ולהגיב ?!?!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חשוב לציין שהשירות הזה היה ה-highlight של הבדיקה שלי ב 55D8000
כל הכבוד לעופר אלמני, בלעדיו השירות הזה לא היה מגיע לישראל.
כל הכבוד לעופר אלמני, בלעדיו השירות הזה לא היה מגיע לישראל.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

מענין אותי -dor8 כתב:כל מסך יכול להוריד את האפליקציה הזאת ולהנות ממנה !
בין אם המסך אסייתי / אירופאי / אמריקאי או בין אם יבוא רשמי או מקביל !...
האם באמת ניסית את זה אצלך על מכשיר לא מגוייר וזה עובד?
עובד עובד. אין פה טריקים.
החנות של סמסונג היא עולמית והם לא מתאמצים לחסום שום דבר מעבר חלוקה כללית לאיזורי אירופה, ארה"ב ואסיה.
מעבר לזה, יש שם כרגע כמה דוקומטריז נחמדים על דינוזאורים ותרבויות עתיקות, כמה טריילרים, חמישה קליפים של אומנים לא ידועים וכמה סרטי ילדים מצויירים ודי מיותרים.
החומר שיש שם מספיק לשבוע הראשון של ההתלהבות מהקטע של התלת מימד וחוסך את ההורדה של הדוקומטריז האלה בשביל להשוויץ לחברים.
הבעיה שלי היא מהירות הסטרימינג שעם חיבור של 12 מגה מספקת צפייה די חלקה אבל עם ארטיפקטים מדי פעם
החנות של סמסונג היא עולמית והם לא מתאמצים לחסום שום דבר מעבר חלוקה כללית לאיזורי אירופה, ארה"ב ואסיה.
מעבר לזה, יש שם כרגע כמה דוקומטריז נחמדים על דינוזאורים ותרבויות עתיקות, כמה טריילרים, חמישה קליפים של אומנים לא ידועים וכמה סרטי ילדים מצויירים ודי מיותרים.
החומר שיש שם מספיק לשבוע הראשון של ההתלהבות מהקטע של התלת מימד וחוסך את ההורדה של הדוקומטריז האלה בשביל להשוויץ לחברים.
הבעיה שלי היא מהירות הסטרימינג שעם חיבור של 12 מגה מספקת צפייה די חלקה אבל עם ארטיפקטים מדי פעם
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

יופי ! נשמע מבטיח. מיותר לשאול אם מאפשרים הקלטה בוזמנית על HDD דרך USB ?!דורדור27 כתב:עובד עובד. אין פה טריקים.
הבעיה שלי היא מהירות הסטרימינג שעם חיבור של 12 מגה מספקת צפייה די חלקה אבל עם ארטיפקטים מדי פעם...
אתה יכול לציין את הדגם המלא של המסך?
אני יודע שאפשר להוריד אותה, כבר הורדתי ( פשוט כרגע אני מארגן כמה דברים והטלוויזיה לא מחוברת לאינטרנט ) השאלה אם בתוך האפליקציה יהיה זמינים הסרטים, כי לפי הכתבה זה נשמע שזה סרטים שמיועדים רק לישראל ולא לכל שאר העולםdor8 כתב:כל מסך יכול להוריד את האפליקציה הזאת ולהנות ממנה !
"חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם "
חוץ מזה ברור שסמסונג כן חוסמת תוכן מסויים, הרי כל האפליקציות של התוכן בארצות הברית חסומות להורדה פה
אין שום תוכן שמיועד לישראל. קוראים לזה יחסי ציבור וכמו שאמרתי, כרגע כל העניין הזה הוא גימיק נחמד להדגמה של תלת מימד.ntk כתב:אני יודע שאפשר להוריד אותה, כבר הורדתי ( פשוט כרגע אני מארגן כמה דברים והטלוויזיה לא מחוברת לאינטרנט ) השאלה אם בתוך האפליקציה יהיה זמינים הסרטים, כי לפי הכתבה זה נשמע שזה סרטים שמיועדים רק לישראל ולא לכל שאר העולםdor8 כתב:כל מסך יכול להוריד את האפליקציה הזאת ולהנות ממנה !
"חדש בישראל: שירות סמסונג VOD תלת-מימד בחינם "
חוץ מזה ברור שסמסונג כן חוסמת תוכן מסויים, הרי כל האפליקציות של התוכן בארצות הברית חסומות להורדה פה...
אתה לא באמת מצפה שסמסונג ישימו לך סרטים מלאים שמוכרים בבלוריי, נכון?
לדעתי, המקסימום שהם יגיעו אליו זה סרט או שניים מסדרת שרק וגם זה רק בגלל שרוב האנשים מקבלים אותו חינם עם המסך.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

יש דרך פשוטה יחסית ולא יקרה לצפות בתוכן אינטרנטי חסום למדינות.
למשל שידורי BBC מאנגליה או שידורי NBC מארה,ב על ידי מיסוך כתובת IP
זה נקרא VPN ועולה כמה $ לחודש.
יש מישהו עם D8000 דגם אירופאי שיכול לשתף אותנו בתוצאות הפעלתו בארץ הקודש ?
למשל שידורי BBC מאנגליה או שידורי NBC מארה,ב על ידי מיסוך כתובת IP
זה נקרא VPN ועולה כמה $ לחודש.
יש מישהו עם D8000 דגם אירופאי שיכול לשתף אותנו בתוצאות הפעלתו בארץ הקודש ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
hm32hm
יש באתר מאמר ולא מעט שרשורים על הנושא הזה.
הבעיה העיקרית היא ביצועים. אין שירות VPN שמותאם לביצועים שנדרשים להזרמת וידאו חי מחו"ל.
יש באתר מאמר ולא מעט שרשורים על הנושא הזה.
הבעיה העיקרית היא ביצועים. אין שירות VPN שמותאם לביצועים שנדרשים להזרמת וידאו חי מחו"ל.
- hm32hm
- חבר פעיל במיוחד

תודה אני אבדוק.
לדעתי אין בעיה לראות 720P מאתרי NETFLIX ו HULU תחת VPN, כנראה שזה מודל סטרימינג אופטימלי.
האמת היא שהשכרת סרט מ ITUNES יוצרת קובץ מקומי, וזה מבטיח צפיה אמינה גם ברשת אלחוטית איטית
מניסיון אישי ראיתי משחקי NBA LIVE ב HD שנה שעברה דרך מחשב. זה דרש אפליקציה על WINDOWS , מינימום 1.5 MBIT (היה לי חיבור 5MBIT) וראו נפלא... במחיר חודשי של 30$ לשרות אבל REAL LIVE HD !!!
נושא ה IPTV מאוד דינמי ומשתנה. אני אנסה להתעדכן קצת להמשך.
לדעתי אין בעיה לראות 720P מאתרי NETFLIX ו HULU תחת VPN, כנראה שזה מודל סטרימינג אופטימלי.
האמת היא שהשכרת סרט מ ITUNES יוצרת קובץ מקומי, וזה מבטיח צפיה אמינה גם ברשת אלחוטית איטית
מניסיון אישי ראיתי משחקי NBA LIVE ב HD שנה שעברה דרך מחשב. זה דרש אפליקציה על WINDOWS , מינימום 1.5 MBIT (היה לי חיבור 5MBIT) וראו נפלא... במחיר חודשי של 30$ לשרות אבל REAL LIVE HD !!!
נושא ה IPTV מאוד דינמי ומשתנה. אני אנסה להתעדכן קצת להמשך.
אני לא מצאתי את ה Explore TV !
לי יש את הדגם האירופאי: UE46C8000, שנקנה דרך dvdcenter. אחלה מסך, אחלה שרות
בנפרד קניתי את ה WIS09ABGN Wireless USB Adaptor שעובד מעולה (עם הוא קצת רחוק מהמסך - 30cm)
אני מעדכן תוכנה קבוע לטלוויזיה (Updated: 2011/5/03_003009)
Internet@TV version: 2.371 - 5.1.00277
1TB 2"5 מחובר עם USB ועליו 150 סרטים לי ולילדים (streamer built in נחמד ביותר)
יש לי את ה ynet app, וכמו שתיארו פה הוא נחמד, לא יותר. כמו כן יש youtube, picasa, google-maps, exercise-tv, mood-light... ועוד (לא מלא כמו שקראתי בארה"ב)
מי כן הצליח להוריד את ה Explore TV?
מה שונה ב spec?
לי יש את הדגם האירופאי: UE46C8000, שנקנה דרך dvdcenter. אחלה מסך, אחלה שרות
בנפרד קניתי את ה WIS09ABGN Wireless USB Adaptor שעובד מעולה (עם הוא קצת רחוק מהמסך - 30cm)
אני מעדכן תוכנה קבוע לטלוויזיה (Updated: 2011/5/03_003009)
Internet@TV version: 2.371 - 5.1.00277
1TB 2"5 מחובר עם USB ועליו 150 סרטים לי ולילדים (streamer built in נחמד ביותר)
יש לי את ה ynet app, וכמו שתיארו פה הוא נחמד, לא יותר. כמו כן יש youtube, picasa, google-maps, exercise-tv, mood-light... ועוד (לא מלא כמו שקראתי בארה"ב)
מי כן הצליח להוריד את ה Explore TV?
מה שונה ב spec?