מאריך USB 3.0 באורך של 10 מטר, אפשרי ?
יש לי 4 כוננים של 2TB שמחוברים למחשב ב-USB 3.0 עם תחנת עגינה, בקרוב אני מתכוון לקנות עוד תחנת עגינה עם 4 כוננים, ואני רוצה למקם אותם רחוק מהמחשב, גם שלא יראו אותם, וגם שאני לא אצטרך לשמוע את כל המאוורירים, אז אני מעוניין להעביר כבל של 10 מטר מהמחשב, ובקצה השני USB HUB ולחבר אליו את תחנות העגינה, הבעיה שלא מצאתי כבל USB 3 מעל 5 מטר, אני יכול לקנות 2 אבל הבנתי שמעל 5 מטר יכולה להיות בעיה, מצד שני יש כבלים של USB 2 באורך של 20-30 מטר, אז האם אפשר לעשות דבר כזה, ואם כן איך ?
למה לא ? אני לא צריך FULL SPEED, הרי בכל מקרה הכוננים לא מסוגלים לזה, אבל שיהיה לפחות מהיר יותר מ2, אם יש כבל של 30 מטר לUSB 2 למה שאני לא אצליח להעביר 10 מטר
כבר שנים שמדברים על תקן USB אלחוטי, נראה מתי ימות המשיח יגוע ונזכה לראות דבר כזה
כבר שנים שמדברים על תקן USB אלחוטי, נראה מתי ימות המשיח יגוע ונזכה לראות דבר כזה
בסוף מצאתי פיתרון לבעיה, כבל מאריך USB 3 מארצות הברית, מגיע עם שנאי משלו, קצת יקר ( 60$ כולל משלו ) אבל אין משהו אחר, זה הפתרון היחידי שמצאתי, כנראה שזה עדיין לא פופולארי מספיק, יש גם של 20 מטר למי שרוצה אבל זה כבר 100$