מסך למקרן עם גלים
שלום לכולם.
יצא להתקין בבית שלי שלושה מסכים חדשים(סיפור ארוך) אחד סיני ושניים של דרפר.בשלושתם יש את תופעת הגלים.בהתחלה לא התרגשתי מזה אבל כשאתה מתחיל לראות סרטים ואתה יודע איפה הגלים אז אתה רואה את זה גם בסרט.
האם לכל המסכים יש את התופעה הזו?
איך מתגברים על הבעיה בזו?
*זה לא כלכך נורא אבל חבל שזה קיים.
כרגע נשארתי עם מסך של דרפר (חשמלי).בגדול אני מאוד מרוצה מהמוצר.
האם יכול להיות שזה בגלל שהמסך חדש ועם הזמן זה יעלם?
יצא להתקין בבית שלי שלושה מסכים חדשים(סיפור ארוך) אחד סיני ושניים של דרפר.בשלושתם יש את תופעת הגלים.בהתחלה לא התרגשתי מזה אבל כשאתה מתחיל לראות סרטים ואתה יודע איפה הגלים אז אתה רואה את זה גם בסרט.
האם לכל המסכים יש את התופעה הזו?
איך מתגברים על הבעיה בזו?
*זה לא כלכך נורא אבל חבל שזה קיים.
כרגע נשארתי עם מסך של דרפר (חשמלי).בגדול אני מאוד מרוצה מהמוצר.
האם יכול להיות שזה בגלל שהמסך חדש ועם הזמן זה יעלם?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא הבנת נכון ..Barel77 כתב:אז אני מבין שלכולם יש את הבעיה הזו.
וכמה עולה מסך כזה חשמלי של דרפר ?...
המסכים שיש לך הם מסכים פשוטים ( עזוב כרגע את שם החברה זה לא ממש משנה ).
יש מסכים יקרים יותר שיש להם מנגנון מתיחה ( יש מגוון סוגים ) שמותחים באופן שווה את הבד לכל הכיוונים.
ככה למעשה הבד תמיד מתוח ואין תופעת גלים.
המחירים בארץ נעים בין 4500 שקלים וצפונה. תלוי בגודל, במנגנון המתיחה ובחברה המיצרת.
יבוא מחול יחתוך את המחיר בלפחות חצי אם לא יותר. לגבי מחירים בארץ שאל בחנויות מתמחות.
לגבי מחירים בחו"ל, google is your friend ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא יודע איזה מסך נגלל עם מתיחה אפשר לקנות ב-4,500 ש"ח (בעצם נראה לי שאני כן יודע - זה איזה מסך שהסינים חותכים לפי העיין לא
?) אבל לי יש מסך נגלל מדגם Baronet של Draper - חשמלי ביחס 16:9 בגודל 106" אלכסון, עם תוספת דרופ של 80 ס"מ בערך.
זה מסך בלי מתיחה וזה עלה לבד 3,600 ש"ח לפני 3 שנים. כשבדקתי על אופציה עם מתיחה המחיר היה קרוב ל-9,000 ש"ח - ברור שהדאבל דרופ מוסיף לא מעט כסף ב-2 המקרים שהצגתי, אבל לטעמי אם רוצים שהתמונה תהיה בגובה סביר ולא לצאת עם כאבי צוואר והאופציה היחידה היא התקנה של הקסטה בצמוד לתקרה אז אין ברירה...
זה מסך בלי מתיחה וזה עלה לבד 3,600 ש"ח לפני 3 שנים. כשבדקתי על אופציה עם מתיחה המחיר היה קרוב ל-9,000 ש"ח - ברור שהדאבל דרופ מוסיף לא מעט כסף ב-2 המקרים שהצגתי, אבל לטעמי אם רוצים שהתמונה תהיה בגובה סביר ולא לצאת עם כאבי צוואר והאופציה היחידה היא התקנה של הקסטה בצמוד לתקרה אז אין ברירה...
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
1. לא כולם צריכים חשמלי .. בחדר ייעודי אתה פשוט מתקין מסך עם מסגרת ( כולל מתיחה ).MarioMan כתב:לא יודע איזה מסך נגלל עם מתיחה אפשר לקנות ב-4,500 ש"ח (בעצם נראה לי שאני כן יודע - זה איזה מסך שהסינים חותכים לפי העיין לא?) אבל לי יש מסך נגלל מדגם Baronet של Draper - חשמלי ביחס 16:9 בגודל 106" אלכסון, עם תוספת דרופ של 80 ס"מ בערך.
זה מסך בלי מתיחה וזה עלה לבד 3,600 ש"ח לפני 3 שנים. כשבדקתי על אופציה עם מתיחה המחיר היה קרוב ל-9,000 ש"ח - ברור שהדאבל דרופ מוסיף לא מעט כסף ב-2 המקרים שהצגתי, אבל לטעמי אם רוצים שהתמונה תהיה בגובה סביר ולא לצאת עם כאבי צוואר והאופציה היחידה היא התקנה של הקסטה בצמוד לתקרה אז אין ברירה......
2. הרבה דברים קרו בשלושת השנים האחרונות. שמת לב מה קרה למחירי המקרנים ? טלביזיות ? יותר אנשים קונים מגוון רחב של מוצרים מה שגורם לתחרות ולהוזלה של מחירים.
שורה תחתונה, ב 4500 שקלים אפשר לקנות מסך מסגרת עם מתיחה בגודל של 100-110 אינטש של חברה ידועה כולל התקנה ואחריות. המחירים בישראל. אם אתה מיבא מחול אפשר לחתוך את המחיר בחצי. יש פה אנשים שעשו את זה אבלהיה להם גם זמן, גם כשרון ובעיקר סבלנות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
ברור לי שבחדר יעודי אתה מתקין מסך קבוע אבל דובר פה על מסך נגלל.
2. שמתי לב מצויין מה קרה למחירי המקרנים אבל מה הקשר ? אילו פריצות דרך כבר קרו בתחום הבדים והמנגנונים שיכלו לגרום להורדת מחירים ?
זה שיותר אנשים קונים מקרנים לא בהכרח מעיד על עליה ביצור ובמכירות של מסכי הקרנה של המותגים המובילים כמו da-lite ו-draper. אני דיי בטוח שאם תבוצע בדיקה בנושא הנתונים שיעלו ממנה הם שרוב המשתמשים הביתיים או שמקרינים על קיר חלק או שמשתמשים במסך זול עלום שם.
בקיצור בשנים האחרונות אני עוקב אחרי מחירי מסכי הקרנה (בחו"ל) ולא ראיתי שינוי מהותי, אם בכלל.
2. שמתי לב מצויין מה קרה למחירי המקרנים אבל מה הקשר ? אילו פריצות דרך כבר קרו בתחום הבדים והמנגנונים שיכלו לגרום להורדת מחירים ?
זה שיותר אנשים קונים מקרנים לא בהכרח מעיד על עליה ביצור ובמכירות של מסכי הקרנה של המותגים המובילים כמו da-lite ו-draper. אני דיי בטוח שאם תבוצע בדיקה בנושא הנתונים שיעלו ממנה הם שרוב המשתמשים הביתיים או שמקרינים על קיר חלק או שמשתמשים במסך זול עלום שם.
בקיצור בשנים האחרונות אני עוקב אחרי מחירי מסכי הקרנה (בחו"ל) ולא ראיתי שינוי מהותי, אם בכלל.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
ולא לשכוח את האופציה של הצבע המיוחד להקרנה