harmony one vs 900

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לרכוש את ה-harmony 900 בגלל שיש לו גם RF וגם IR, השאלה שלי האם ה-900 עושה את כל מv שה-ONE יכול לעשות + תמיכה ב-RF ?

איזה מתאם RF צריך לקנות למחשב בשביל לשלוט בו עם ה-900 ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

ליתר דיוק, עם ה 900 אתה לא ממש שולט בציוד בעזרץ RF. אתה שולט על מיר קאן של RF to IR שאתה מציב בארונית הציוד (כלול בחבילת ה 900). ככה שהחדשות הטובות הן שאתה לא צריך לקנות כלום בנוסף.

החדשות הפחות טובות הן שה 900 משתמש בפרוטוקול Z-Wave בשביל ה RF ושאתה לא תמצא עבור זה הרבה ציוד תואם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ntk פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #3 

Catskinner כתב:ליתר דיוק, עם ה 900 אתה לא ממש שולט בציוד בעזרץ RF. אתה שולט על מיר קאן של RF to IR שאתה מציב בארונית הציוד (כלול בחבילת ה 900). ככה שהחדשות הטובות הן שאתה לא צריך לקנות כלום בנוסף.

החדשות הפחות טובות הן שה 900 משתמש בפרוטוקול Z-Wave בשביל ה RF ושאתה לא תמצא עבור זה הרבה ציוד תואם.
...
אני מעוניין להחליף את השקעים בבית לכאלה שנשלטים ע"י שלט, כולל זה של הטריס החשמלי שלי, ואני רוצה לשלוטו בכולם עם השלט הזה, האם זה אפשרי ?

klnback
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 89
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

harmony 900 אני חייב לתקן ולהגיד שהשלט כן שולט בכל מה שננתי לו , זה שלט מדהים ומומלץ את התיכנות צריך כבר יותר סבלנות ללמוד ולדעת למרות שיש תוכנה , צריך להשקיע כמה שעות ללמוד אותה.
עמית קיסר טכנולוגיות מחשבים htpc וענן ביתי.
נייד: 0549160344
איימיל: [email protected]
אתר אינטרנט: caesaramit.co.il

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”