היא מדהימה והכל ויופי ומגניב וזה...
רואים טלוויזיה מעולה אבל כשאני מנסה להפעיל סרטים מהסטרימר הפנימי, HD לרוב בסיומת MKV, הכל רץ וכתוביות וזה...
אבל כאילו הכל זז מהר מדי! הזמן הוא אותו זמן של הפרק אבל כאילו הכל זז מהר מדי... התנועות של השחקננים, סיבובי ראש, צילום כאילו נגיד מלמעלה ללמטה של שחקן אז המצלמה כאילו עולה מהר מדי, מרגיש כאילו הכל זז מהר מדי...
זה בגלל ה-100 הרץ? יש אפשרות להוריד ל-50? לא מצאתי, חפרתי בהגדרות... קראתי על זה פעם פה איפשהו ואני לא מצליח להיזכר...
ראיתי ב-C530 וזה לא היה נראה ככה בטוח, זה קצת משגע אותי אני מרגיש כאילו אני על FF ואני צריך לרוץ אחרי פרטים בשביל לשים לב...
עכשיו זה יכול להיות סתם בראש שלי? זה מוזר... כי התרגום מתאים לכל אורך הסרט/סדרה אז בפועל הוא לא רץ מהר יותר אבל התנועות חלקות מדי
רצות מהר מדי, ראיתי כבר פרקים שראיתי במחשב (גם כן מסך HD של DELL) וזה פשוט נראה לי מוזר... כאילו הכל קורה מהר מדי!
נכנסתי להגדרות... ל-MOTION PLUS, ניסיתי לשחק שם... ניסיתי הכל - זה לא עוזר... זה ממש מוזר, בטלוויזיה בצפיה רגילה בממיר של YES כמובן זה לא כך...
מה עושים? יש איזה שינוי בהגדרה שאני יכול לעשות? מישהו נתקל? ברור לכם? בבקש הבבקשה עזרה... תודה.
נ.ב
יש אפשרות לשים את הכתוביות בפונט גדול יותר? ברור שבחרתי בהגדרות את הגדול ביותר אבל אולי, איכשהו דרך המחשב לפני זהלהגדיל או בעדכון תכנה כלשהי?
תודה שוב. מחכ הלתשובות די נואשות במיוחד לראשונה!
קניתי C630, הכל טוב ויפה אבל התמונה לא רצה מהר מדי בסטרימר הפנימי? חפירה...
טוב, מסתבר שכל הזמן שיחקתי רק ב-MOTION PLUS של המצב טלוויזיה ולא של הסטרימר לכן זה לא עזר... כן, אכן זו ההגדרה הזו, הפפחתי את זה ל-1-2 וזה נרא המצוין...
מקסימום אפשר בלי, זה היה נראה לי מאוד מוזר לפני פשוט... היא מדהימההההההה פשוט ברמה אחרת
הבאתי אותה בסוף ב-3590 + 3 שנים אחריות מלאה של סמליין כמובן. לגבי הכתוביות מישהו יודע אולי? תודה שוב 
מקסימום אפשר בלי, זה היה נראה לי מאוד מוזר לפני פשוט... היא מדהימההההההה פשוט ברמה אחרת