מחפש המלצה ל-LED עד 6K - גודל בסביבות 40"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
cdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני מחפש טלוויזיה עבור חמי וחמותי; התקציב הוא עד ששת אלפים שקלים, אך עליו לכלול גם 3 שנות אחריות (יבואן רשמי), מתקן תליה על קיר + התקנה. מכוונים לטלוויזיה 40", אבל כל הטווח 40-46 נראה לי בסדר (כיום יש להם טלוויזית CRT שטוחת-צג של סוני, בגודל 29" או דומה). בגלל חיבור מתוכנן למחשב, Full HD נראה לי עדיף על HD Ready.

יש להם כמה דרישות מינימום:
1. LED ולא CCFL (ניסיתי להניא אותם מכך, ולא הצלחתי - זו דרישה)
2. שתהיה דקה, כדי שתבלוט כמה שפחות מהקיר (זה דווקא מתיישב עם LED)
3. 100Hz (למה? אין לי סיבה טובה בשמם. אי אפשר להזיז אותם מזה)
4. מותג ידוע כלשהו (Samsung, LG, Sony וכד')
5. מכיוון שהטלוויזיה מחוברת כיום לכבלים אנלוגיים, צריך אפשרות לחבר גם את החדשה אליהם. טלוויזיות מודרניות עוד באות עם כניסה קואקסלית ישנה שכזו? אם לא, מה הפתרון?
6. כאמור, 3 שנות אחריות יבואן רשמי
7. כאמור, המחיר אמור לכלול מתקן תליה + התקנה.

דברים שלא משנים:
1. כניסת USB שקוראת HD תהיה נחמדה, אבל לא נחוצה - בהמשך ייקנה מחשב שיהיה מחובר לטלוויזיה.
2. כנ"ל לגבי טיונר DVB-T - נחמד אבל לא נחוץ, הטלוויזיה מחוברת כיום לשידורים אנלוגיים
3. איכות צליל ממש לא משנה - נקנה כבר SoundBar (אני אישית לא מבין בזה, אבל חמי כבר קנה אחד)

עוד פרטים:
מרחק הצפיה: 2.5-3 מ' (אין לי מדידה מדויקת כרגע, אנסה לעדכן בהמשך)
איכות שידור: הם צופים בעיקר בשידורי SD מכבלים אנלוגיים (אין טעם לנסות לשכנע אותם לעבור לשידורים דיגיטליים, וגם אין טעם לנסות לשכנע אותי שכדאי להם פלזמה - הם החליטו על LCD LED ויהי מה). מעט סדרות ממקור HD.
אופי השידורים: בעיקר תוכניות טבע (נדמה לי שזה אומר די הרבה תנועה, בדומה לספורט).

מסע הקניות של חמי
אחרי ביקור בשקם אלקטריק, חמי ביקש ממני לבחור אחת מהטלוויזיות הבאות: Sony KDL40EX700, Philips PLF6606 או Samsung UA40C5000 (כולן 40", בפיזור מחירים משמעותי). הוא נטה לקנות את הפיליפס ב-5,390 ש"ח, כולל התקנה על הקיר. מקריאה באינטרנט פסלתי את כולן (את הפיליפס ספציפית עפ"י הביקורת פה ובגלל פאנל MVA - למיטב ידיעתי זה לא רציני; תקנו אותי אם אני טועה).

ולסיכום - המלצות, רבותיי, המלצות
זהו, זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו - אם יש עוד פרטים שצריך לספק, Hit me :) (כנ"ל אם עברתי על כללי הפורום באיזושהי צורה :oops: - זו פעם ראשונה שאני כותב כאן). אשמח מאוד לשמוע את המלצותיכם! (ועוד יותר אשמח אם יגובו בביקורות נוספות)

תודה מקרב לב,
דרור.

cdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

ההודעה המקורית כבר לא רלבנטית

שליחה #2 

קיוויתי לתגובה מהירה, ובהיעדרה, בעל המאה כבר עשה את בחירתו. לא נורא...

guyz6471
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 698
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #3 

ומה הייתה בחירתו?

cdror פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

Philips 40PFL8605H
בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847
וביקורת: http://www.digitalversus.com/philips-40 ... 07_53.html

אני קצת מודאג בנוגע להשתקפויות, ואני לא משוכנע שזה יחס עלות/תועלת הטוב ביותר, אבל זו בחירתו...

boris1580
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

טלויזיה טובה, אבל כפי שכתבת, יש מה לדאוג בעניין ההשתקפויות.
אני ראיתי אותה בחנות ואפילו בתנאי תאורה שהיו בחנות ההשתקפות הפריעה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”