כיצד לחווט רמקולים בסלון - צריך עיצה ?
אז ככה , קניתי מסך LCD לסלון (אני גר בדירה שכורה , אבל לטווח ארוך.. עוד שנתיים לפחות ) ואני רוצה גם רמקולים איכותיים שיתנו חווית צפיה כמו שצריך.
הבעיה היא שלא הכנתי חיווטים לרמקולים שבנו את הדירה (היא חדשה).
האם כדאי לחצוב דרך התקרה ולהכין מקום ל 2 רמקולים אחוריים ? האם ישנו פיתרון אלחוטי ? או שאולי עדיף לא לשבור את הראש ולהשתמש רק ברמקולים קדמיים?
תודה.
הבעיה היא שלא הכנתי חיווטים לרמקולים שבנו את הדירה (היא חדשה).
האם כדאי לחצוב דרך התקרה ולהכין מקום ל 2 רמקולים אחוריים ? האם ישנו פיתרון אלחוטי ? או שאולי עדיף לא לשבור את הראש ולהשתמש רק ברמקולים קדמיים?
תודה.
בטח שבטח לא לחצוב בתיקרה, זה לשבור את הראש תרתי משמע..
את הכבלים של האחורים אתה יכול להחביא איפשהו, בפנלים או משהו דומה..
אלה כבלים דקים, אין צורך לקנות כבלים 2.5..
עבודה פחות קלה יהיה לך להוציא את הפנלים ולשים שם את הכבלים של האחורים..
עבודה פחות קלה יהיה לך להוציא את הפנלים ולשים שם את הכבלים של האחורים..
אין פאנלים ואין קיר צדדי שאפשר ללכת דרכו עליו.Nba כתב:בטח שבטח לא לחצוב בתיקרה, זה לשבור את הראש תרתי משמע..
עבודה פחות קלה יהיה לך להוציא את הפנלים ולשים שם את הכבלים של האחורים.....
הסלון באמצע הבית...
מקרו סאונד..
האמת אני הייתי מעקיף את על הבית ולא חוצב בתיקרה..
האמת אני הייתי מעקיף את על הבית ולא חוצב בתיקרה..
א. מה זה מקרו סאונד ?Nba כתב:מקרו סאונד..![]()
האמת אני הייתי מעקיף את על הבית ולא חוצב בתיקרה.....
ב. הקפת הבית תוריד את האיכות
ג. ישנה עוד אופציה , יש צינורות דקים של חשמלאים שנדבקים לקיר... אפשר להעביר אחד כזה... יראו אותו כנראה , קצת מכוער... אבל שיש 47" בסלון , זה יסיח את הדעת
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן cavi , אתה יכול בבקשה לצלם איך זה נראה ? תודה.cavi כתב:אני העברתי חוטים של 2.5 מ"מ ולא רואים כלום!
אם זו דירה שכורה לא כדאי לשבור את הראש, תאמין לי שאם לא תתרכז בזה בכלל לא תשים לב שהם שם...
אהה... מקרן סאונד... רק 99000 שקל... הממ...
בסדר...
מה על לשים משהו בסגנון הזה :cavi כתב:אני העברתי חוטים של 2.5 מ"מ ולא רואים כלום!
אם זו דירה שכורה לא כדאי לשבור את הראש, תאמין לי שאם לא תתרכז בזה בכלל לא תשים לב שהם שם...
http://www.bhphotovideo.com/bnh/control ... ype=search
רק בשביל הרמקולים האחוריים ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש הרבה יותר זול....alophind כתב:כן cavi , אתה יכול בבקשה לצלם איך זה נראה ? תודה.cavi כתב:אני העברתי חוטים של 2.5 מ"מ ולא רואים כלום!
אהה... מקרן סאונד... רק 99000 שקל... הממ...
בסדר......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=174
נחמד , כמה עולה התענוג ? ומה עושים שאין קירות צדיים ? (אחרת הייתי יכול להעביר כבלים על הפאנלים).
*** עדכון ***
ראיתי שעולה 900$ , אבל האם מקרן מחליף באמת 5 רמקולים ?
*** עדכון ***
ראיתי שעולה 900$ , אבל האם מקרן מחליף באמת 5 רמקולים ?
נערך לאחרונה על ידי alophind ב 06/06/2006 17:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
1. מתחת לשטיח?
2. זוית עץ דקורטיבית במעלה התקרה. ה"זוית" הזו היא חלולה וניתן בקלות להעביר בה כבלים גם של 2.5 . ניתן להדבקה וגם לקידוח עם ברגים.
נראה בערך כך:
2. זוית עץ דקורטיבית במעלה התקרה. ה"זוית" הזו היא חלולה וניתן בקלות להעביר בה כבלים גם של 2.5 . ניתן להדבקה וגם לקידוח עם ברגים.
נראה בערך כך:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
מצטער , לא הבנתי...Shtirlitz כתב:1. מתחת לשטיח?
נראה בערך כך:...
הזוית הזו עולה עד התקרה על הפינה של הקיר ?
(ד"א , אין לנו שטיח
יש ריצפה, לא?
שלום,
תלוי בסוג הריצוף. אפשר לשקול להקריב שורת אריחים. לחצות את הסלון ולעלות בקיר האחורי. אם אין קיר אחורי, אפשר להוציא נקודות ישר מהריצפה לרמקולים על סטנדים. להערכתי כל המיני שיפוץ לא יעלה יותר מדי והגימור יהיה נקי. עדיף מתעלות על הקיר.
ואם לא, אז יש IP Speakers. במקרה זה דרושות נקודות חשמל.
בהצלחה.
נ.ב. עוד אפשרות: הנמכת תקרה. אפשר ב 10 ס"מ או יותר אם הגובה מאפשר. הזדמנות גם לעיצוב תאורה שקועה.
תלוי בסוג הריצוף. אפשר לשקול להקריב שורת אריחים. לחצות את הסלון ולעלות בקיר האחורי. אם אין קיר אחורי, אפשר להוציא נקודות ישר מהריצפה לרמקולים על סטנדים. להערכתי כל המיני שיפוץ לא יעלה יותר מדי והגימור יהיה נקי. עדיף מתעלות על הקיר.
בהצלחה.
נ.ב. עוד אפשרות: הנמכת תקרה. אפשר ב 10 ס"מ או יותר אם הגובה מאפשר. הזדמנות גם לעיצוב תאורה שקועה.
Re: יש ריצפה, לא?
המטרה היא לעשות משהו זול , אמרתי כבר שהדירה שכורה , לא ?vivaldi כתב:שלום,
בהצלחה.
נ.ב. עוד אפשרות: הנמכת תקרה. אפשר ב 10 ס"מ או יותר אם הגובה מאפשר. הזדמנות גם לעיצוב תאורה שקועה....
גם הנמכה , גם IP SPEAKERS וגם לחצוב ברצפה (וזה אריחים מגרניט... חזק...) יעלה לא מעט...)
בכמה מנמיכים תקרה שעושים תאורה שקועה ?
לפחות 15-20ס"מ
עזוב, אל תחצוב ואל תבנה את הבית שוב..
תשים תעתות חיצוניות וזהו..
לא הכי יפה אבל מתרגלים לזה..
עזוב, אל תחצוב ואל תבנה את הבית שוב..
תשים תעתות חיצוניות וזהו..
לא הכי יפה אבל מתרגלים לזה..