מחפש המלצה לאוזניות פתוחות.
ברשותי כרגע אוזניות פשוטות עם איכות צליל גרועה.
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות איכותיות יותר התקציב שלי הוא 800 שקלים.
בנוסף האם מומלץ לחלק את התקציב ולקנות בנוסף לאוזניות גם DAC? או אולי אפילו מגבר? יש לי בלוח האם יציאת SPDIF.
אם יהיה מעורב בעניין גם DAC אני מניח שניתן לחרוג עד 1000 שקלים.
אני מעוניין להשתדרג לאוזניות איכותיות יותר התקציב שלי הוא 800 שקלים.
בנוסף האם מומלץ לחלק את התקציב ולקנות בנוסף לאוזניות גם DAC? או אולי אפילו מגבר? יש לי בלוח האם יציאת SPDIF.
אם יהיה מעורב בעניין גם DAC אני מניח שניתן לחרוג עד 1000 שקלים.
תודה לך על התשובה.
ראיתי שהמחירים בחול נעים בטווח רחב מאד של 140 דולר באמאזון עד 250 דולר בחנויות אחרות.
היכן הכי מומלץ לרכוש אותם מבחינת מחיר ואמינות? ראיתי שבארץ הם עולות 1200 שקלים, שזה קצת הרבה בשבילי לכן קנייה שלהם בארץ היא לא אופצייה כרגע.
בנוסף, האם הם זקוקות למגבר? אם כן, איזה מגבר מומלץ במסגרת התקציב שלי או שאולי עדיף לחסוך ולקנות מגבר טוב יותר בעתיד.
עד כמה הם יותר טובות מאוזניות כמו גראדו 80 למשל בשילוב עם DAC או מגבר ב500 שקלים?
מצטער על השאלות הרבות אבל אני די חדש בתחום, אלו האוזניות האיכותיות הראשונות שלי.
ראיתי שהמחירים בחול נעים בטווח רחב מאד של 140 דולר באמאזון עד 250 דולר בחנויות אחרות.
היכן הכי מומלץ לרכוש אותם מבחינת מחיר ואמינות? ראיתי שבארץ הם עולות 1200 שקלים, שזה קצת הרבה בשבילי לכן קנייה שלהם בארץ היא לא אופצייה כרגע.
בנוסף, האם הם זקוקות למגבר? אם כן, איזה מגבר מומלץ במסגרת התקציב שלי או שאולי עדיף לחסוך ולקנות מגבר טוב יותר בעתיד.
עד כמה הם יותר טובות מאוזניות כמו גראדו 80 למשל בשילוב עם DAC או מגבר ב500 שקלים?
מצטער על השאלות הרבות אבל אני די חדש בתחום, אלו האוזניות האיכותיות הראשונות שלי.
- GilSt
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 628
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
שלחתי לך הודעה בפרטי.
באופן כללי - כל זוג אוזניות משתפרות עם מגבר, רק אל תצפה נפלאות ממגבר ב-500 ש"ח.
אבל אם התקציב שלך מוגבל, ותלוי בטעם המוסיקה שלך - ניתן למצוא דברים לא רעים.
כדאי אולי לשקול יד שניה, גם בחו"ל, לי אישית היה עד עכשיו רק נסיון טוב.
באופן כללי - כל זוג אוזניות משתפרות עם מגבר, רק אל תצפה נפלאות ממגבר ב-500 ש"ח.
אבל אם התקציב שלך מוגבל, ותלוי בטעם המוסיקה שלך - ניתן למצוא דברים לא רעים.
כדאי אולי לשקול יד שניה, גם בחו"ל, לי אישית היה עד עכשיו רק נסיון טוב.
בחירה נוראית במחיר בן הן מתומחרות בארץ, יש אופציות הרבה יותר טובות. לדוגמא, AKG K240mk2 ב600-800 ש"ח. אישית אין שום אוזניה של סנהייזר ברמה נמוכה-בינונית שבדקתי וחשבתי ששווה את התמורה שלה.uris כתב:בחריגה קלה מהתקציב אני ממליץ. על HD595 Sennheiser ....מנסיון אישי ! מומלץ מאוד .
בכל מקרה גם אם תבחר דגם אחר ממליץ מאוד על החברה הזו....
אבל כיד-שניה במחיר בו הן מוצעות זו כבר אופציה די אטרקטיבית.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אם אתה מתכנן לשדרג את האוזניות בעתיד, אז תקנה דאק+מגבר אוזניות
אם זה גומר לך את הכסף, אז תקנה בינתיים רק מגבר אוזניות. עד רמת המיד-פיי, המגבר משפיע קצת יותר
אם אתה רוצה רק אוזניות בלי דאק\מגבר , אז תקח את האוזניות הכי נצילות שאתה מוצא בתקציב.
אם זה גומר לך את הכסף, אז תקנה בינתיים רק מגבר אוזניות. עד רמת המיד-פיי, המגבר משפיע קצת יותר
אם אתה רוצה רק אוזניות בלי דאק\מגבר , אז תקח את האוזניות הכי נצילות שאתה מוצא בתקציב.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
מה HD595 אפשר להנות גם ללא הגברה יעודית, מכיון שהעכבה שלהן היא 50 אוהם, כלומר נמוכה יחסית.
אם אתה אוהב את הסאונד שלהן, המלצתי לקנות עכשיו רק אותן ובעתיד להשדרג במגבר אוזניות שהוא גם DAC
או DAC נפרד ומגבר נפרד
אם אתה אוהב את הסאונד שלהן, המלצתי לקנות עכשיו רק אותן ובעתיד להשדרג במגבר אוזניות שהוא גם DAC
או DAC נפרד ומגבר נפרד
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא