51d550 הגיעה - התרשמות ראשונית

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NOES פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 26
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

השתקפות - השתקפות קיימת , הפלזמה החליפה פלזמה קודמת , אין שיפור בהשתקפות. הצללה חלקית משפרת , לא דרוש חדר חושך.

SD- לא רע תלוי גם באיכות השידור עצמו

HD - מצויין

סאונד לא רע

אין זמזומים

תודה למייעצים

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #2 

טלוזייה מצויינת

ההשתקפות זו הסיבה היחידה שגורמת לי ספקות אם החלטתי היתה נכונה .
dtt (ממיר מובנה) איכות מצויינת!
hd - מצוין!
סאונד - לא מעניין ...

אני יכול לומר בודאות ש 52b750 הקודמת שלי היתה לא פחות טובה ובענין ההשתקפות טובה הרבה יותר , לזכות ה 59d550 יאמר ......גודל גדול יותר ו 3d שלמרות מה שחשבתי זה לא גימיק בכלל...
מודה ומתוודה שאם הייתי מחזיר את הגלגל אחורה הייתי רוכש את ה d7000 ! .

בכל מקרה הטלויזיה הבאה שלי לא תהיה פלאזמה ! בגלל ההשתקפות והאילוץ לסגור את חלון המרפסת אם רוצים תמונה "נקייה"
נערך לאחרונה על ידי uris ב 13/07/2011 18:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.

MovieBit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

למען האמת, עם d8000 (פלאזמה) בחדר מואר מאוד בשעות הצהריים, ניתן לצפות בטלוויזיה בלי כל בעיה ולא ניתן להבחין בהשתקפויות, אלא אם הטלוויזיה כבויה או בסצינה חשוכה למדי, וגם אז זה לא ממש מפריע. אפשר גם לצפות בשיא היום (מבחינת כיוון החלון) בתלת מימד, וזה עדיין נסבל.
אני בטוח שעם מסך מט זה היה אפילו טוב יותר, אבל אין ספק שהפילטר בטלווזיה איכותי מאוד.
אגב, אני גם קצת מצטער שלא קניתי D550 בגודל 59" במקום D8000 בגודל 51". היא נמצאת אצלי כבר כחדשיים, ואני מרוצה מאוד, ובסך הכל אני צופה לכל היותר מ2.5 מ' (בד"כ אפילו פחות), אבל אין ספק שהיה אפשר אפילו לצפות במסך גדול יותר...
נערך לאחרונה על ידי MovieBit ב 13/07/2011 18:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

מצטער ....התכוונתי ל d7000!

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #5 

uris כתב: בכל מקרה הטלויזיה הבאה שלי לא תהיה פלאזמה ! בגלל ההשתקפות והאילוץ לסגור את חלון המרפסת אם רוצים תמונה "נקייה"
...
קשה לקבוע באופן גורף - כשי שנאמר בשרשור המקביל הביצועים של ה-C550 פשוט מעולים מבחינת השתקפויות למרות שהיא פלזמה.
תלוי בפנל/דגם, ואני מנחש שהתלת-מימד לא עוזר ליצרן להתגבר על הקושי.

idon889
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

uris כתב:טלוזייה מצויינת

ההשתקפות זו הסיבה היחידה שגורמת לי ספקות אם החלטתי היתה נכונה .
dtt (ממיר מובנה) איכות מצויינת!
hd - מצוין!
סאונד - לא מעניין ...

אני יכול לומר בודאות ש 52b750 הקודמת שלי היתה לא פחות טובה ובענין ההשתקפות טובה הרבה יותר , לזכות ה 59d550 יאמר ......גודל גדול יותר ו 3d שלמרות מה שחשבתי זה לא גימיק בכלל...
מודה ומתוודה שאם הייתי מחזיר את הגלגל אחורה הייתי רוכש את ה d7000 ! .

בכל מקרה הטלויזיה הבאה שלי לא תהיה פלאזמה ! בגלל ההשתקפות והאילוץ לסגור את חלון המרפסת אם רוצים תמונה "נקייה"
...
יש לי גם את המסך בגודל 51", מסך מצויין !!!!! שידור HD ברמה גבוהה, 3D מדהים...
אך כאשר אני סרקתי את הטלוויזיה כדי למצוא תחנות דיגיטליות DTT לא הצלחתי !, צריך לחבר ממיר חיצוני או שיש כבר מובנה במכשיר?

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

נושא ההשתקפויות נראה לי מוזר כי ב c550 זה ממש לא מפריע.. חשבתי שכשעוברים לסדרה מתקדמת יותר האיכות משתפרת.. אני נאיבי?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #8 

oris74 כתב:נושא ההשתקפויות נראה לי מוזר כי ב c550 זה ממש לא מפריע.. חשבתי שכשעוברים לסדרה מתקדמת יותר האיכות משתפרת.. אני נאיבי?
...
גם אני חשבתי ככה בהתחלה.
לפני שבוע-שבועיים כשהתכנסתי לכיוון אחת מהפלזמות האלה של סמסונג ניסיתי להבין מה אני מרוויח בדגם 2011 (D) לעומת דגם C משנה שעברה ושעבורו צריך לשלם תוספת של כ-1500 שקל במחיר. תלת מימד זה משהו שבהחלט מרוויחים ב-D לעומת C, למי שמעניין אותו. אבל מעבר לזה הביקורות העניקו ככלל פחות מחמאות ל-D מאשר ל-C בפרמטרים אחרים, ובפרט אלו שעניינו אותי: רמת בהירות מקסימלית, עומק שחור ורמת השתקפויות.
הלכתי לחנות כדי לראות את שני המסכים זה ליד זה ולהיווכח בעצמי. לגבי שני הפרמטרים הראשונים קשה מאוד לבדוק בתנאי חנות, אפשר להאמין או לא למה שמדדו בביקורת. בקשר להשתקפויות המצב יותר ברור: ה-C550 נותן ביצועים טובים משמעותית מהדגם החדש. אתה מוזמן לבקר בחנות אלמ בנתניה ולראות בעצמך.

הניחוש שלי הוא שכדי להוסיף תמיכה ב-3D סמסונג היו צריכים להתפשר קצת בפנל על כמה מהמדדים בתחום איכות התמונה והרבה בתחום ההשתקפויות. כך שסדרה D היא אמנם יותר חדשה אבל לא בהכרח יותר מתקדמת, לפחות לא בכל המדדים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”