ערבים מתים יותר בתאונות דרכים

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73349
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://cars.walla.co.il/?w=%2F2%2F1840181

"מחקר: בני המגזר הערבי אינם מזדהים עם מדינת ישראל וחוקיה ועל כן מעורבים ביותר תאונות דרכים ביחס לחלקם באוכלוסיה"

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

עכשיו יהיו סיסמאות חדשות?
"תיתנו להם רכבים"
העם דורש..... כל מיני דברים

coolvs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #3 

אני חושב שכולנו יודעים את זה מזמן.
לצערנו הרב המשטרה לא אוכפת במגזר הערבי כמו שהם אוכפים במגזר היהודי.

הרבה יותר קל לתפוס נהגים על כביש מהיר בין ערים יהודיות מאשר בכבישים בצפון.

וגם הסיכוי שתותקף ע"י נהג ערבי עצבני וכל משפחתו גבוה יותר.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

כל מי שגר בצפון רואה את זה בכל יום - אבל אסור לדבר ישר יאשימו אותך בגזענות .....
מדובר ברצון להראות "אנחנו כאן בעלי הבית" , "לא תדכאו אותנו "....מעין הפגנת כוח התרסה כנגד המדינה וחוקיה ...בדיוק כמו שצופרים ומשמיעים מוזיקה בפול ווליום בימים עצובים ....
לא אשכח שנסעתי בכביש כרמיאל ביום בו החזירו את גופתיהם של גולדבסר ורגב , והתקיים בראש הנקרה טקס קבלת הגופות., הייתי בכביש עם אשתי וברמזור עצרה לידינו מכונית עם חבר'ה צעירים מוזיקה ערבית שמחה בפול ווליום , הנפות ידיים וריקודים באוטו .....ואז מישהו שם צעק " קיבלו גופות...." אמרתי לאשתי "גועל נפש" ועשיתי עם היד תנועת ביטול....התחלנו לנסוע והם בתגובה עצרו בצד והחלו לזרוק על הרכב שלנו בקבוקי פלסטיק ריקים של מים( לא פגעו) .
סיפור קצר נוסף ....נסעתי בכביש רגבה נהריה , עקפה אותי מכונית קבריולט במהירות עצומה עם מוזיקה ערבית בקולי קולות ....ממש לאחר עקיפה ראיתי מולי איך האוטו מתהפך לצד הכביש...
לא יעזור כאן שום שיוויון בכבישים או בכל דבר אחר ...מקסימום יעלה במקצת אצל מיעוט את תחושת ההזדהות , הסיפור אבוד מראש ! מדובר ברגשות לאומיים , לאומניים שלא יחלפו , עצוב אך זו האמת.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”