פרימיום לFILESERVE ,הגבלת תעבורה ב013 ועוד מיניי בעיות....

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Hertz33 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #1 

אז ככה. הייתי לי מוריד חינמי עם JD וכל מיני שרתים לרוב MEGAUPLOAD.
כשהתעבורה היית סבירה באמצע היום ובלילה ושעות בוקר קיבלתי את מלוא רוחב הפס.
אחרי זמן מה חשקה נפשי בסרטי בלו ריי מלאים ש90% מהם נמצאים על FILESONIC \FILESERVE\ NETLOAD. אז עשיתי פרימיום לFILESERVE כי ראיתי שהוא שרת מאוד נפוץ בהורדות בכלל ויש עליו הרבה תכנים. הכל טוב ויפה אבל אני מקבל אותו שירות כמו עם השרתים החינמים מבחינת תעבורה.
ז"א אין את הCAPTCHA המציק ואפשר להוריד כמה חלקים במקביל אבל הביטרייט ברוב שעות היום עומד על 30-500KBPS.
התקשרתי ל013 ואמרתי לנציג תמיכה טכנית שאני בוודאות יודע שיש להם הגבלת תעבורה והוא כמובן הכחיש.
גם בבדיקה בSPEEDTEST התעבורה לשרתים באירופה וארה"ב נמוכה עד דמעות עם פינג של עד 800.
עכשיו אני לא יכול לבוא אליהם בתענות כי כאמור בשעות מסויימות זה כן נותן לי את מלוא רוחב הפס.
אז איפה פה הבעיה? בשרת של FILESERVE? בספק 013?
למי אני יכול לבוא בטענות? או שככה זה המצב בארץ ותרמתי 200 שקל לFILESERVE(מנוי לשנה).

עדכנתי מנוי לGAMER ב013 שאמור לשפר לי תעבורה לשרתי חו"ל ב10 שקלים לחודש ללא התחייבות.
נראה עם זה יעזור למצב.

Hertz33 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

ובכן, הפלא ופלא.
לאחר שעשיתי מסלול גיימר, מאז שחזרתי הבייתה יש לי ביטרייט קבוע של מעל 1.3MB/S כרוב לשעתיים בשעת עומס.
כשאתמול באותה השעה ועד שהלכתי לישון בחצות לא עלה מעל 200KB/S.
כלומר הם מכחישים במצח נחושה שהם מגבילים תעבורה ומאידך אומרים: "תוסיף 10 שקלים ותרגיש את ההבדל".
:evil:
"על החתום...."

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

יש מסלול גיימר ב-013 ?

Hertz33 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

מסתבר שכן.
התקשרתי לנטוויז'ן וככה התנהלה השיחה:
אני: שלום ,יאדה יאדה יאדה, אני יודע בוודאות שאתם חוסמים שרתים לחו"ל
נציגת שירות לקוחות: מה פתאום, לא עושים את זה.
אני: או קיי, רציתי להתעניין בקשר למסלול גיימר. מה זה נותן לי בעצם?
נציגה: זה פותח לך כל מיני שרתים לחו"ל למשחקים.
אני: איזה שרתים?
נציגה: כל מיני לאירופה וארה"ב.
אני: אבל אם אתם לא חוסמים\מגבילים למה צריך לפתוח?
נציגה:זה כל מיני שרתים של משחקים.
אני: איזה שרתים???
נציגה: כל מיני....
אני: טוב תעבירי אותי לתמיכה טכנית.
תמיכה טכנית - אותה שיחה נ"ל. כמו לדבר עם בתי בת השלוש.
למזלם הייתי באמצע העבודה אז לא היה לי זמן לנהל ויכוח כראוי.
בקיצר עשיתי את הגיימר ב10 שקל לחודש בלי התחייבות והפלא ופלא אני מוריד על 1.3-1.5MBPS כ95% מהזמן.
"על החתום...."

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

חחח הרי זה שהם מציעים חבילת גיימר זה כמו להגיד "אנחנו חוסמים ומגבילים את התעבורה, שלמו יותר ולא תוגבלו" שהייתי בבזק בנילאומי שאלתי את הנציגה אם אתם לא מגבילים, איל יכול להיות שאני אעשה גיימר וזה ישפר את המהירות, היא לא ממש ידעה מה לענות לי, אמרתי לה שהם לא יכולים לטעון מצד אחד שזה כנראה בעיה בשרתים שמתחברים אליהם ולא אצליהם, ומצד שני להגיד לי תשלם יותר והבעיה תעלם, הרי אם הבעיה לא אצלכם גם אם אני אשלם לכם מיליון דולר זזה לא יעזור, לא יודע מה אומר החוק בארץ אבל בחול כבר תבעו ספקיות שהגבילו תעברו וגם זכו, ושם אסור בהחלט להגביל את התעבורה, הגיע הזמן לעשות את אותו הדבר בארץ

* אני בטריפל C ועד היום לא הייתה לי הגבלה בשום שרת גם לא בטורנטים, עד היום זה הספק הכי טוב שהיה לי, חבל שאין להם חבילה של 30M, רק שהשירות לקוחות שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל גם ככה עד היום התקשרתי אליהם אולי פעמיים ביותר מחצי שנה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”