מה ז"א -Region Free (RPC-1) firmware
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3734
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 863 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
האם יש מישהו שיכול להסביר מה זה אומר ,למה זה משמש
http://he.wikipedia.org/wiki/DVD
קרא על אזורי צפיה
תוכנה כזו מסלקת את הספירה של שינוי אזורי צפיה (במקור עד 5 שינויים) על נגני DVD
כנל נוצרו בעבר תוכנות כמו דיוידי גיני שסלקו מספור זה מתוכנות צפיה שונות כמו מPOWERDVD
בימינו יש הרבה נגנים שלא עוקפים תקן זה ואם יש נגנים שעוקפים את זה אזי יש שינו תוכנה שמתקנת את זה וזה ניקרא FIRMWARE
קרא על אזורי צפיה
תוכנה כזו מסלקת את הספירה של שינוי אזורי צפיה (במקור עד 5 שינויים) על נגני DVD
כנל נוצרו בעבר תוכנות כמו דיוידי גיני שסלקו מספור זה מתוכנות צפיה שונות כמו מPOWERDVD
בימינו יש הרבה נגנים שלא עוקפים תקן זה ואם יש נגנים שעוקפים את זה אזי יש שינו תוכנה שמתקנת את זה וזה ניקרא FIRMWARE
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
-
big007
-
- חבר מביא חבר

לי יש את הDVD של LG דגם GSA-4160B ויש לו קריזות אם המחשב דולק הרבה זמן אזי קשה לו לקרוא סרטי DVD מקוריים .ואם רציתי לצרוב אז הוא ניהיה אנין טעם ולא מוכן לצרוב על מדיות ידועות כגון TEAC או VERBATIM אז הוא מוציא אותם בטענה שהמדיה לא תקינה .מדובר אפילו על חמישה רצופים.לאחרונה שרציתי לצרוב דרך NERO הוא נתן לי הודעה על בעיית FOCUS AND TRAKING .
האם יש לי בעיה רצינית לדעתכם עד כדי החלפה ואם כן אז למה ?הוא אצלי בערך שנה וחצי הוא עדיין באחריות אולי עדיף לקחת אותו למעבדה?
האם יש לי בעיה רצינית לדעתכם עד כדי החלפה ואם כן אז למה ?הוא אצלי בערך שנה וחצי הוא עדיין באחריות אולי עדיף לקחת אותו למעבדה?
כל עוד אחריות, אני אומר למה לא?
יכול להיות לא יצליחו לפתור את הבעיה, יביאו לך חדש..
יכול להיות לא יצליחו לפתור את הבעיה, יביאו לך חדש..
-
big007
-
- חבר מביא חבר

לדעתכם יתנו לי את אותו דגם משופץ או את הדגם האחרון או שלא זה ולא זה?
לדעתי תקבל חדש אף אחד לא מתעסק עם זה.
בכל מקרה אני מתקין תמיד בצורב (יש לי 4) עדכון לביוס שלו שפותר את הבעיה ובנוסף :
1 הצורב האחרון שקניתי הוא NEC 4550 .
בעזרת שינוי הביוס הפכתי אותו ל 4551 והיתרון המשמעותי הוא כעת יודע לצרוב תמונה על החלק העליון של הדיסקים מה שנקרא ליטסקרייב. כמו כן הוא כעת יודע לצרוב DVD ROM.
דורש קצת נסיון אבל עובד כמו גדול.
בעזרת שינוי הביוס הפכתי אותו ל 4551 והיתרון המשמעותי הוא כעת יודע לצרוב תמונה על החלק העליון של הדיסקים מה שנקרא ליטסקרייב. כמו כן הוא כעת יודע לצרוב DVD ROM.
דורש קצת נסיון אבל עובד כמו גדול.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

"ביוס" האם הכוונה לעדכן את "firmware" כי אםאז, גם את זה עשיתי לפי הדרכה של המעבדה וגם לא עזר.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
Re: לדעתי תקבל חדש אף אחד לא מתעסק עם זה.
1. האם בדקת אם lightscribe באמת עובד? האם צרבת כאלה דיסקים אצלך?kobbi כתב:בכל מקרה אני מתקין תמיד בצורב (יש לי 4) עדכון לביוס שלו שפותר את הבעיה ובנוסף :
בעזרת שינוי הביוס הפכתי אותו ל 4551 והיתרון המשמעותי הוא כעת יודע לצרוב תמונה על החלק העליון של הדיסקים מה שנקרא ליטסקרייב. כמו כן הוא כעת יודע לצרוב DVD ROM....
2. הכונן שלך לא יודע לצרוב DVD-ROM. אף כונן לא יודע. DVD-ROM מיוצרים במפעל בטכניקה שונה לגמרי ולא על יד צריבה. מה שהכונן שלך יודע לעשות זה bit-setting שזה אומר שמדיה של DVD-R או DVD+R תזהה את עצמה כ- DVD-ROM.
http://www.k-probe.com/bitsetting-booktype-faq.php
-
big007
-
- חבר מביא חבר

נסעתי למעבדה והם החליפו לי לדגם חדש יותר 4167
תודה לי.ח מחשבים
תודה לי.ח מחשבים