האם זה באג ? רטט בזמן שיחה באייפון 4
מה זה הקטע הדפוק הזה ? אני באמצע שיחה מקבל התראות על אימיילים למשל, מילא צפצוף באוזן, אבל המכשיר גם רוטט לי באוזן ! זה לא מובן מאליו שבזמן שיחה הרטט צריך להתבטל ? או לפחות בזמן שהחיישן קירבה מכבה את המסך..
יש פתרון לזה בסידיה ? (אייפון פרוץ)
יש פתרון לזה בסידיה ? (אייפון פרוץ)
זה ש"ככה זה" לא אומר שזה לא באג, לא חושב שיש מישהו בעולם שיכול לחשוב שזה דבר הגיוני ורצוי.
קראתי קצת ברשת, מסתבר שזה משהו שהשתנה עם שינוי הגירסה של IOS מ-4.2 ל4.3. זה לא היה קיים בעבר.
הרבה מתלוננים על זה, לא רק אני. אני די בטוח שמישהו כבר כתב איזה טויק שפותר את זה, רק שאני לא מצליח למצוא..
קראתי קצת ברשת, מסתבר שזה משהו שהשתנה עם שינוי הגירסה של IOS מ-4.2 ל4.3. זה לא היה קיים בעבר.
הרבה מתלוננים על זה, לא רק אני. אני די בטוח שמישהו כבר כתב איזה טויק שפותר את זה, רק שאני לא מצליח למצוא..
אני לעומתך חושב שזה חיוני במקרים מסויימים- בדיוק היום חיכיתי למייל חשוב והייתי באמצע שיחה במקום רועש, הרטט היה תוספת חיונית כי לא ממש שמעתי את הצליל של המייל.. אני מסכים שהיה טוב יותר אם הייתה אפשרות לכבות את הרטט (גם של פוש וגם של המייל) בזמן שיחה..אבל אני לא חושב שיש כזו אופציה (גם לא בסידיה).
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
חברים חבל על הוויכוח. אם באפל חושבים שצריך את זה, אז צריך את זה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
karpe
זה קורה פעם אחת בלי קשר לכמות הדואל שירד. זמזום/צפצוף אחד לפריט אחד או למאה.
זה קורה פעם אחת בלי קשר לכמות הדואל שירד. זמזום/צפצוף אחד לפריט אחד או למאה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
חזקmrunderhill כתב:חברים חבל על הוויכוח. אם באפל חושבים שצריך את זה, אז צריך את זה...
אבל עצוב...
אם המייל שלך מסתנכרן כל 5 דקות וכל 5 דקות תקבל מייל אז הוא כן רוטט.karpe כתב:לא הבנתי, אחד פר שיחה ? נאמר שבתחילת השיחה הגיע מייל אחד וצפצף, אחרי 5 דקות מגיע עוד מייל, הוא לא יצפצף כבר ?...
מצד שני רוב הסיכויים שעד אמצע היום גם לא תהייה לך סוללה
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
פה זה לא הdesire hd בגודל מקרר וסוללה של 1230mah .. האייפון מחזיק מצויין מהבוקר עד הערב.haimbl כתב:אם המייל שלך מסתנכרן כל 5 דקות וכל 5 דקות תקבל מייל אז הוא כן רוטט.karpe כתב:לא הבנתי, אחד פר שיחה ? נאמר שבתחילת השיחה הגיע מייל אחד וצפצף, אחרי 5 דקות מגיע עוד מייל, הוא לא יצפצף כבר ?...
מצד שני רוב הסיכויים שעד אמצע היום גם לא תהייה לך סוללה...