זהירות! - חיוב סקייפ דרך פייפאל מתחדש אוטומטית
-
eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני לא משתמש כבד בסקייפ אאוט (תשלום מהסקייפ לטלפון "רגיל" - קוי או נייד).
קניתי קרדיט של 10 דולר לשימושים מזדמנים.
להפתעתי, קיבלתי חיוב של 10 דולר נוספים, שנטענו לסקייפ, וחוייבו בפייפאל שלי.
בירור קצר הראה שכששילמתי בפעם הראשונה, ברירת המחדל היא "חידוש החיוב כשהקרדיט נמוך".
ואכן, כשהגיע הקרדיט אל אזור ה 1$, חוייבתי שוב.
במקרה שלי, הסכום נמוך דיו, ואני מניח שעוד אשתמש בו, אז אין בעיה, אבל כדאי לוודא שהחשבונות שאתם משלמים דרך פייפאל לא מאפשרים חידוש אוטומטי.
מבחית פייפאל, זו אופציה "לגיטימית" שנועדה "להקל" על מינויים לחדש תשלום, ואפשר לבטל את האופציה בקלות.
המשמעות היא שבאחריותכם יהיה לחדש את הקרדיט לכשיגמר.
במאמר מוסגר כדאי לציין, שהחיובים האחרונים קרו כנראה בטעות, כאשר הסקייפ על הנייד שלי חייג למספר (נייד בארץ), כתוצאה מלחיצה שגויה.
קניתי קרדיט של 10 דולר לשימושים מזדמנים.
להפתעתי, קיבלתי חיוב של 10 דולר נוספים, שנטענו לסקייפ, וחוייבו בפייפאל שלי.
בירור קצר הראה שכששילמתי בפעם הראשונה, ברירת המחדל היא "חידוש החיוב כשהקרדיט נמוך".
ואכן, כשהגיע הקרדיט אל אזור ה 1$, חוייבתי שוב.
במקרה שלי, הסכום נמוך דיו, ואני מניח שעוד אשתמש בו, אז אין בעיה, אבל כדאי לוודא שהחשבונות שאתם משלמים דרך פייפאל לא מאפשרים חידוש אוטומטי.
מבחית פייפאל, זו אופציה "לגיטימית" שנועדה "להקל" על מינויים לחדש תשלום, ואפשר לבטל את האופציה בקלות.
המשמעות היא שבאחריותכם יהיה לחדש את הקרדיט לכשיגמר.
במאמר מוסגר כדאי לציין, שהחיובים האחרונים קרו כנראה בטעות, כאשר הסקייפ על הנייד שלי חייג למספר (נייד בארץ), כתוצאה מלחיצה שגויה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לצערי אני נאלץ להסכים עם NTK...זה כתוב שם שחור על גבי עיתון, והם לפחות נותנים לך את האפשרות לא לחדש. יש שירותים שמחייבים אותך לחדש אוטומטית.
ntk כתב:זה ככה כמעט בכל אתר שמספק שירות ומחייב ב-PAYPAL, למה אתה לא קורא מה אתה מאשר, יש לך אפשרות לסמן שזה לא התחדש אוטומטית, זה לא איזה הסכם של 800 עמודים, וגם שולחים לך מייל שאישרת מנוי מתחדש...
מהשירותים המעטים שהייתי מוכן אליהם מהבחינה הזאת כי לא היה הרבה לקרוא
סקייפ ממש לא נוהגים בתום לב בכל הנוגע לחיובים.
זה בא לידי ביטוי במדיניות תמחור של חיוב גדול עם התחלת שיחת Skype out, וגם באיפוס הקרדיט (!!!) לאחר מספר חודשים ללא שיחות בתשלום.
לא מפתיע אותי לשמוע על עוד דוגמה של שליחת יד שלהם ללא רשות לכיסי הלקוחות.
אני לא מוכן לשלם שקל נוסף לחברה הזאת, מתוך עיקרון.
זה בא לידי ביטוי במדיניות תמחור של חיוב גדול עם התחלת שיחת Skype out, וגם באיפוס הקרדיט (!!!) לאחר מספר חודשים ללא שיחות בתשלום.
אני לא מוכן לשלם שקל נוסף לחברה הזאת, מתוך עיקרון.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
אין פה שום קשר לסקייפ זה PAYPAL, הוא אישר חיוב מתחדשshayf כתב:סקייפ ממש לא נוהגים בתום לב בכל הנוגע לחיובים.
אני לא מוכן לשלם שקל נוסף לחברה הזאת, מתוך עיקרון....