יש בממיר של יס הודעה על שיפור התשתית בין חמישי לראשון ,
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
zori,
לא נראה לי שאתה קורא עיתונים, הם בהפסד מטורף כבר עשור, בעלי המניות לא הרוויחו שקל אחד מאז הקמת החברה.
לא נראה לי שאתה קורא עיתונים, הם בהפסד מטורף כבר עשור, בעלי המניות לא הרוויחו שקל אחד מאז הקמת החברה.
עופר,
האם גם אתה בדעה שאיכות HD של יס ירודה?
ממש מקומם שהחברה שם מתעלמים לחלוטין מטענות הצרכנים. פניתי אליהם בנושא והם טוענים שאני הראשון והיחידי!! שמתלונן . שולחים לי טכנאי כי הם לא מאמינים למרות שאני בטוח שהם יודעים היטב את הסיבות לאיכות השידור.
האם גם אתה בדעה שאיכות HD של יס ירודה?
ממש מקומם שהחברה שם מתעלמים לחלוטין מטענות הצרכנים. פניתי אליהם בנושא והם טוענים שאני הראשון והיחידי!! שמתלונן . שולחים לי טכנאי כי הם לא מאמינים למרות שאני בטוח שהם יודעים היטב את הסיבות לאיכות השידור.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
תתנתק , עבורל dttzori כתב:השיפר היחידי שנעשה שם בחברה זה השיפור בחשבון עו"ש של בעלי המניות.
255 ש"ח לחודש בעבור 14 ערוצי HD באיכות של כבלים פירטיים.
ואנשים הולכים להפגין נגד הקוטג'???
255 ש"ח לחודש!!!
מעמד הביניים הכי פראייר בעולם חי כאן בארץ....
וyes כפי שעופר כתב הם חברה מפסידה .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78826
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
ניריטו
אני בהחלט מרגיש בירידה באיכות ה-HD לרמה שזה כבר מציק לי. אני בוחן מסכים שונים עם YES HD והאיכות מאוד תלויה גם באיכות המסך.
בכל אופן, יש לי תחושה שיס שמים לב שיש כאן בעיה שהם צריכים לטפל בה.
נעדכן ברגע שיהיה על מה.
אני בהחלט מרגיש בירידה באיכות ה-HD לרמה שזה כבר מציק לי. אני בוחן מסכים שונים עם YES HD והאיכות מאוד תלויה גם באיכות המסך.
נעדכן ברגע שיהיה על מה.
אם אתה כבר אומר זאת אז סימן שיס עברה כל גבול עם הזילזול שלהם, יש כבר סיבה לתביעות מישפטיות על הונאת הציבור. זה כבר לא יעבור בשתיקה, הם כבר יקבלו את המגיע להם שעוד יצטרכו למכור את הבית שלהם.oferlaor כתב:ניריטו
נעדכן ברגע שיהיה על מה....
לצערי הדבר היחידי שמחזיק אותי מחובר ליס אלו הם ערוצי הספורטuris כתב:תתנתק , עבורל dttzori כתב:השיפר היחידי שנעשה שם בחברה זה השיפור בחשבון עו"ש של בעלי המניות.
255 ש"ח לחודש!!!
וyes כפי שעופר כתב הם חברה מפסידה ....
(רואה ליגת ישראלית וליגת אלופות)
אני לא מבין את אלו שלא רואים ספורט , ועדיין לא התנתקו.
צריך להגיד שאפו למדינה על ה DTT, לא צריך יותר מזה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה שמחזיק אותי עם YES זה שאין אלטרנטיבה ( עבורי )
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני משלם 300zori כתב:השיפר היחידי שנעשה שם בחברה זה השיפור בחשבון עו"ש של בעלי המניות.
255 ש"ח לחודש!!!
רונן ,
גם אני נשאר ביס רק בע'בות שידורי הספורט.
אם אתה לא מתעניין בשידורים ישירים של ספורט אז בהחלט יש אלטרנטיבה!
מדיה סנטר - היום ניתן לרכוש מדיה סנטר בעלות של כ- 1,500 ש"ח וניתן להוריד תוכנות אינטרנט שדכם רואים את רוב הערוצים (לא כולל ערוצים של יס כגון : סרטים , סדרות וכו')
לעניין סרטים וסדרות ניתן להוריד היום בקצב מסחרר עונות שלמות וסרטים באיכויות סאונד ווידאו מצויינים כך בחויית הצפיה בהחלט משתדרגת.
בקיצור דרושה השקעה ראשונית של כסף (לא בשמיים) וזמן בעדכוני תוכנה והורדת התכנים (לא בשמיים),
נהנים יותר, מנצלים את הזמן טוב יותר והכי חשוב לטווח הארוך חוסכים כ- 4,000 "ח בשנה אם לא יותר!!!
מדיה סנטר - היום ניתן לרכוש מדיה סנטר בעלות של כ- 1,500 ש"ח וניתן להוריד תוכנות אינטרנט שדכם רואים את רוב הערוצים (לא כולל ערוצים של יס כגון : סרטים , סדרות וכו')
לעניין סרטים וסדרות ניתן להוריד היום בקצב מסחרר עונות שלמות וסרטים באיכויות סאונד ווידאו מצויינים כך בחויית הצפיה בהחלט משתדרגת.
בקיצור דרושה השקעה ראשונית של כסף (לא בשמיים) וזמן בעדכוני תוכנה והורדת התכנים (לא בשמיים),
נהנים יותר, מנצלים את הזמן טוב יותר והכי חשוב לטווח הארוך חוסכים כ- 4,000 "ח בשנה אם לא יותר!!!
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
"מנוי של חברת הלוויין מייצר 226 שקל בחודש ל-yes, לעומת 198 שקל שמייצר מנוי כבלים ל-HOT."
http://www.themarker.com/hitech/1.558521
http://www.themarker.com/hitech/1.558521
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הבעיה אצלי שאני לא שולט ברזי ההורדות והורדות התרגום, שלא לדבר על תקלות ותמיכה , הסטרימר העתידי של יס יפתור לי את הבעיה אולי , למעט המחיר השערורייתי , אולי קיים קשר גבינת הקוטג׳ לyes ?ניריטו כתב:רונן ,
נהנים יותר, מנצלים את הזמן טוב יותר והכי חשוב לטווח הארוך חוסכים כ- 4,000 "ח בשנה אם לא יותר!!!...