: שאלה על סוגי כבלים AUX
אהלן....
רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm
ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showt ... p=57532018
אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים...
השאלה היא איזה סוג יותר איכותי?
אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..)
או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה...
תודה רבה לעוזרים...
[/b]
רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm
ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showt ... p=57532018
אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים...
השאלה היא איזה סוג יותר איכותי?
אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..)
או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה...
תודה רבה לעוזרים...
[/b]
היה לי כבל ב-20 שקל שהיה בו מגע רופף ולכן לא היה שווה את הכסף... הרכבה גרועה...JEXY כתב:בדרך כלל במערכות סטריאו הLINE IN הוא באמצעות זוג כניסות RCA (אדום לבן)
חיבור PL3.5 בדרך כלל משמש ליציאת אוזניות.
אין צורך להשקיע בכבל במאות שקלים מספיק כבל ב20 ש"ח....
לעניות דעתי רוב הכבלים ב-20 שקל לא משהו... אבל ראיתי באינטרנט חנות שהכבלים נראים איכותיים ביותר והמחירים זולים בצורה מפתיעה... נראה מפתה...
לינק
למישהו יש חוות דעת?
שתי שאלות נוספות באותו נושא:
מה ההתלהבות מכבלים עם מחברים מצופי זהב שאומרים שההולכה בהם יותר מהירה? האם זה בלוף?
איפה רצוי לאחסן כל מיני כבלים עם מחברים שונים ומתאמים לסטריאו כדי לשמור עליהם?
יש לי כמה מתאמים בבית שהצטברה עליהם שכבה שהעכירה את הגוון שלהם...
הקפצהJonny123 כתב:היה לי כבל ב-20 שקל שהיה בו מגע רופף ולכן לא היה שווה את הכסף... הרכבה גרועה...JEXY כתב:בדרך כלל במערכות סטריאו הLINE IN הוא באמצעות זוג כניסות RCA (אדום לבן)
חיבור PL3.5 בדרך כלל משמש ליציאת אוזניות.
אין צורך להשקיע בכבל במאות שקלים מספיק כבל ב20 ש"ח....![]()
לעניות דעתי רוב הכבלים ב-20 שקל לא משהו... אבל ראיתי באינטרנט חנות שהכבלים נראים איכותיים ביותר והמחירים זולים בצורה מפתיעה... נראה מפתה...
לינק
למישהו יש חוות דעת?
שתי שאלות נוספות באותו נושא:
מה ההתלהבות מכבלים עם מחברים מצופי זהב שאומרים שההולכה בהם יותר מהירה? האם זה בלוף?
איפה רצוי לאחסן כל מיני כבלים עם מחברים שונים ומתאמים לסטריאו כדי לשמור עליהם?
יש לי כמה מתאמים בבית שהצטברה עליהם שכבה שהעכירה את הגוון שלהם......
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כתבתי בעבר כמה פעמים לגבי הכבלים של HQ - יש לחברה הזו כמה סדרות שונות, אשר נבדלות באותיות הראשונות של הדגם.
HQS-S - הסדרה הגבוהה. כבלים טובים מאוד, מחברים יצוקים - עד היום לא התאכזבתי מהם (אופטי, קואקסיאלי, אנלוגי PL ו RCA ועוד).
HQA-S - סדרת הביניים. היה לי רק כבל אחד מהסדרה (PL-->2xRCA) שעבד בסדר גמור עד שנקרע במילואים.
HQS או HQC - כבלים באיכות נמוכה למדי, לא ממליץ.
HQS-S - הסדרה הגבוהה. כבלים טובים מאוד, מחברים יצוקים - עד היום לא התאכזבתי מהם (אופטי, קואקסיאלי, אנלוגי PL ו RCA ועוד).
HQA-S - סדרת הביניים. היה לי רק כבל אחד מהסדרה (PL-->2xRCA) שעבד בסדר גמור עד שנקרע במילואים.
HQS או HQC - כבלים באיכות נמוכה למדי, לא ממליץ.
תודה רבה!uriler כתב:כתבתי בעבר כמה פעמים לגבי הכבלים של HQ - יש לחברה הזו כמה סדרות שונות, אשר נבדלות באותיות הראשונות של הדגם.
HQS או HQC - כבלים באיכות נמוכה למדי, לא ממליץ....
מה הכוונה מחברים יצוקים? (אשמח אם מישהו יוכל להתייחס לשאלה שלי על הציפוי וההולכה שלהם)
וכדאי להזמין מהחנות בלינק? יצא למישהו לקנות שם?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מחברים יצוקים משמע הם חלק פיזי מהכבל, לא ניתן לנתק ע"י הברגה או מנגנון דומה.
זה יתרון בכך שהם עמידים יותר וחיסרון בכך שלא ניתן להחליפם בקלות.
לגבי השאלות שלך - ציפוי זהב אמור למנוע התחמצנות של המגעים (ה"צבע העמום" שאתה מתאר). אם זה משפיע על האיכות - אני לא שמתי לב אבל ייתכן שאני (או המערכת שלי) לא רגישים מספיק.
לגבי הצבע, שוב - אם אתה לא מרגיש הבדל, תתעלם. אם כן - אתה יכול לשייפו בעדינות עם מחק רגיל, ואם זה לא עוזר - אז סקוץ' ונוזל לניקוי מגעים יעשו את העבודה.
זה יתרון בכך שהם עמידים יותר וחיסרון בכך שלא ניתן להחליפם בקלות.
לגבי השאלות שלך - ציפוי זהב אמור למנוע התחמצנות של המגעים (ה"צבע העמום" שאתה מתאר). אם זה משפיע על האיכות - אני לא שמתי לב אבל ייתכן שאני (או המערכת שלי) לא רגישים מספיק.
לגבי הצבע, שוב - אם אתה לא מרגיש הבדל, תתעלם. אם כן - אתה יכול לשייפו בעדינות עם מחק רגיל, ואם זה לא עוזר - אז סקוץ' ונוזל לניקוי מגעים יעשו את העבודה.