האם יש אפשרות לחבר את היציאת אוזניות בגלקסי S לכניסת AUX ברדיו דיסק ?
נכון זה באמת פתרון נחמד מבחינת שמע - שומעים מעולה דרך הרמקולים של הרכב.. החסרונות הם עניין חיבור הכבל כל פעם שאתה נכנס לרכב( בנוסף לכבל המתח) ועניין ה"אקו" שקורה הרבה פעמים- כנראה תלוי במיקום הטלפון בשילוב עם עוצמת הרמקולים ברכב...
לדעתי - תקנה לך דיבורית BT נחמדה.. ( לי יש Parrot Minikit) - הרבה יותר נוח ושומעים מעולה.. וזה גם לא יקר כל כך.
לדעתי - תקנה לך דיבורית BT נחמדה.. ( לי יש Parrot Minikit) - הרבה יותר נוח ושומעים מעולה.. וזה גם לא יקר כל כך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
דווקא אין Echo בחיבור כזה. יש תמיד קצת בתחילת השיחה, אבל יש כנראה בגלקסי Echo Canceller אדפטיבי שעולה על זה מייד ומבטל את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
החיסרון הכי גדול הוא שאי-אפשר לשמוע רדיו כשנמצאים על AUX וצריך לעבור כל פעם כשמתקבלת שיחה.eran_io כתב:נכון זה באמת פתרון נחמד מבחינת שמע - שומעים מעולה דרך הרמקולים של הרכב.. החסרונות הם עניין חיבור הכבל כל פעם שאתה נכנס לרכב( בנוסף לכבל המתח) ועניין ה"אקו" שקורה הרבה פעמים- כנראה תלוי במיקום הטלפון בשילוב עם עוצמת הרמקולים ברכב...
לדעתי - תקנה לך דיבורית BT נחמדה.. ( לי יש Parrot Minikit) - הרבה יותר נוח ושומעים מעולה.. וזה גם לא יקר כל כך....
קובי
נכון. חשבתי לציין גם את זה אבל אז חשבתי שגם ככה אתה צריך להשתיק את הרדיו או הדיסק כשאתה עונה לשיחה... ואז בעצם זו אותה פעולה כמו ללחוץ על לחצן המענה לשיחה בדיבורית... + מענה לטלפון..
כלומר, זה עניין של 2 לחיצות לעומת אחת בדיבורית BT.
כלומר, זה עניין של 2 לחיצות לעומת אחת בדיבורית BT.