שרשור תגובות: גרסת בטא חדשה ל Waze. עכשיו עם ווידג'ט לאנדרויד

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: גרסת בטא חדשה ל Waze. עכשיו עם ווידג'ט לאנדרויד

תמונה
לאפליקציית הניווט החברתית הפופולרית, Waze, יצאה גרסת בטא חדשה המוסיפה, מלבד תיקונים ושינויים עיצוביים קטנים, גם אפשרות לווידג'ט על גבי מסך האנדרויד שיציג למשתמש באופן קבוע את הזמן המשוער שיקח לו להגיע הביתה או לעבודה.על פי ההסבר באתר האפליקציה, עד השעה 12 בצהריים התוסף יציג בפניכם את הזמן המשוער שייקח לכם להגיע לעבודה, ממיקומכם הנוכחי.אחרי השעה 12 בצהריים התוסף יראה לכם את הזמן המשוער שייקח לכם להגיע הביתה, ממיקומכם הנוכחי.מקרה והגעתם לעבודה לפני השעה 12, התוסף יזהה את מיקומכם ויחשב, מו ...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #2 

(Y)
הווידגט פחות שמיש בעני מכיוון ש:
1. הוא דורש GPS מאושפר על מנת לעבוד
2. לא ניתן לקבוע נקודה עניי אחרת לשם אני מעוניין שהוא יתן את דיווח ההגעה

לעומת זאת הגרף שהמציג את זמני ההגעה המשוערים לבית או לעבודה, שמשתנים על פי הזמן שנצא לדרך. הוא בעיני רעיו גאוני....אם זה יהיה מדוייק, זה לבדו שווה הכל....תארו לכם מצב בו אתם בעבודה, רוצים לצאת הבייתה בשעה 18:00 ו Waze מדווח לכם שזמן הנסיעה המשוער יהיה 45 דקות, אבל הוא גם יציג לכם, שאם תצאו ב 18:30 מהעבודה, זמן ההגעה יתקצר ל 30 דקות!

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

osherov כתב:(Y)
הווידגט פחות שמיש בעני מכיוון ש:
1. הוא דורש GPS מאושפר על מנת לעבוד
2. לא ניתן לקבוע נקודה עניי אחרת לשם אני מעוניין שהוא יתן את דיווח ההגעה

לעומת זאת הגרף שהמציג את זמני ההגעה המשוערים לבית או לעבודה, שמשתנים על פי הזמן שנצא לדרך. הוא בעיני רעיו גאוני....אם זה יהיה מדוייק, זה לבדו שווה הכל....תארו לכם מצב בו אתם בעבודה, רוצים לצאת הבייתה בשעה 18:00 ו Waze מדווח לכם שזמן הנסיעה המשוער יהיה 45 דקות, אבל הוא גם יציג לכם, שאם תצאו ב 18:30 מהעבודה, זמן ההגעה יתקצר ל 30 דקות!
...
ראשית, הוא לא דורש חיבור GPS כדי לעבוד. למען האמת גם לא הגיוני ואין צורך שיבקש GPS, הרי דיווחי התנועה עוברים דרך DATA וככה הווידג'ט מספר לך תוך כמה זמן אתה יכול להגיע לעבודה או לבית. מספיק שיהיה לך רשת אינטרנט (וויפי או סלולרית) ואתה מסודר.

שנית, לגבי נקודת עניין נוספת, זה כבר עניין של העדפה. לדעתי זה מיותר להוסיף עוד נקודות עניין כי זה כבר הופך את זה למסורבל ומייתר את הצורך בווידגט פשוט שנותן לך זמני הגעה לבית ולעבודה, שני מקומות שאתה הכי צריך.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #4 

-הוא דורש GPS במידה ואתה לא מאפשר לו לקבל את המיקום שלך בדרך אחרת (אני אפשרתי את זה בינתיים)
-מה לעשות, שלא לכולם יש רק שני מקומות עניין. בית-1 ועבודה-1. יש אנשים שיש להם רצונות להגיע למקומות נוספים במשך היום, גם כחלק משיגרת הנסיעה היומית שלהם. לדוגמה, עבודה-2, לקוח-3, הורים, פילגש :wink:

די ברור לי שתוך זמן קצר הם יוסיפו תמיכה בבחירת נקודות עניין נוספות לויידג'ט (אולי הבית והעבודה ייבחרו כברירת מחדל). אני מניח שהם גם יאפשרו להוסיף מספר ווידג'טים למסך הבית ככה שכל אחד מהם יוגדר לנקודת עניין אחרת

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

אני חייב לציין שזמן הגעה משוער ב WAZE מדוייק ברמות שקשה לדמיין (Y)
זה נקרא אצלם ETA.

כמה דוגמאות מהזמן האחרון:
- נסיעה מהמרכז לדרום - כמעט שעתיים, עם פקקים בדרך - דיוק של 2-3 דקות.
נסיעה בשישי אחה"צ מהמרכז לצפון הרחוק - שעתיים וחצי בדיוק של 3-4 דקות.
זה כולל את הפקקים על כביש החוף, שבשעות אחה"צ של שישי הם בלתי צפויים.

מה שזה אומר שהמידע והאלגוריתמיקה קיימים.

אגב, למה אני לא רואה באנדרואיד שיש עדכון גרסה?
ערן

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #6 

eg99 כתב:אגב, למה אני לא רואה באנדרואיד שיש עדכון גרסה?
...
זה בטא, עדיין לא רשמי ולכן אין עדכון.
כשתהיה גירסה רשמית יהיה עדכון.
בינתיים תוכל להוריד את הגירסה הזו מהלינק שבסוף הכתבה.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #7 

ערן,
חייב בשימחה להסכים איתך .
הדיוק של ה Waze מהעבודה אלי הבייתה ולהפך זה משהו פשוט הזוי. לפעמים אני מתאמץ "לדפוק" את זמני ההגעה שלי רק כדי שהוא יטעה אבל גם זה לא מצליח לי 8O

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #8 

אני השתמשתי במפות ובחישובי המסלול של WAZE כדי לעדכן במשרד את כל המסלולים והעלויות של מחלקת השירות. העסק עובד ממש טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #9 

האמת שעוד לא ממש הספקתי לבדוק את זה, אבל אני לרוב נוסע קצת (הרבה) יותר מהר מהמהירות המותרת.
השאלה היא אם הוא מספיק חכם להשתמש במהירות הממוצעת שלי בפועל במקום במהירות הרשמית המותרת בכל כביש.
אם הם ממש רוצים לשפר את זה - כל נסיעה שלי הרי מוקלטת ונמצאת בשרת, השרת יכול לקחת ממוצע של כל הנסיעות שלי באותם כבישים ולמצע את המהירות שלי. על זה להלביש את המהירות הממוצעת כרגע בכל כביש ורק להתחשב בהאטות שהן מתחת לממוצע הנורמלי לכל קטע ב-X אחוז. זה ייתן דיוק מעולה.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”