השלט "החכם" של יס - התאמה לרסיבר
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
יש לי רסיבר של JVC ( בן 7 אם זה רלוונטי) והייתי רוצה לשלוט רק ב 2 אופציות
כיבוי-הדלקה ושליטה על הווליום.
שאני עובר על כל הקודים שיש באתר של יס ויש משהו מוזר, אולי אני לא פועל נכון.
לחיצה על הכפתור AMP מנמיכה את הווליום וזהו, אין לי שום דבר אחר לעשות.
שאני לוחץ על כפתורי הווליום בשלט של יס זה מראה לי את הווליום במסך (הווליום של הממיר ולא של המסך).
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ?
תודה מראש.
כיבוי-הדלקה ושליטה על הווליום.
שאני עובר על כל הקודים שיש באתר של יס ויש משהו מוזר, אולי אני לא פועל נכון.
לחיצה על הכפתור AMP מנמיכה את הווליום וזהו, אין לי שום דבר אחר לעשות.
שאני לוחץ על כפתורי הווליום בשלט של יס זה מראה לי את הווליום במסך (הווליום של הממיר ולא של המסך).
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ?
תודה מראש.
"תלמד" את השלט את הכפתורים.
לחיצה ארוכה על AMP המנורה תהבהב פעמיים- בלי לעזוב- לוחץ 975
עוזב הכל.
לוחץ על כפתור הAMP- המנורה תתחיל לרצד- שם שלט מול שלט ולוחץ על כפתור הכיבוי של הרסיבר.
אותו הדבר על כפתורי הווליום- רק שבווליום אתה לוחץ לחיצה רציפה על השלט של הרסיבר כ-4 שניות ועוזב. השלט החכם לומד שע"י לחיצה ארוכה
הוא מגביר ללא צורך ללחוץ שוב ושוב.
עכשיו - בקשר לכפתורי הוויליום שלא מגבירים לך. אלא רק את הTV.
אתה לוחץ על כפתורי הווליום ביחד- גם פלוס וגם מינוס- רצוף בלי לעזוב- עד שהמנורה בשלט תהבהב.
היא תהבהב בירוק- זה אומר שאתה שולט בממיר.
\עוד לחיצה כזאת- היא תהבהב באדום- זה אומר שהוא שולט בAMP.
עוד לחיצה ארוכה על שניהם- היא שוב תהבהב באדום- הפעם שולט בTV.
וכן הלאה וכן הלאה... כמו מעגל.
מקווה שאני מובן מספיק...
לחיצה ארוכה על AMP המנורה תהבהב פעמיים- בלי לעזוב- לוחץ 975
עוזב הכל.
לוחץ על כפתור הAMP- המנורה תתחיל לרצד- שם שלט מול שלט ולוחץ על כפתור הכיבוי של הרסיבר.
אותו הדבר על כפתורי הווליום- רק שבווליום אתה לוחץ לחיצה רציפה על השלט של הרסיבר כ-4 שניות ועוזב. השלט החכם לומד שע"י לחיצה ארוכה
הוא מגביר ללא צורך ללחוץ שוב ושוב.
עכשיו - בקשר לכפתורי הוויליום שלא מגבירים לך. אלא רק את הTV.
אתה לוחץ על כפתורי הווליום ביחד- גם פלוס וגם מינוס- רצוף בלי לעזוב- עד שהמנורה בשלט תהבהב.
היא תהבהב בירוק- זה אומר שאתה שולט בממיר.
\עוד לחיצה כזאת- היא תהבהב באדום- זה אומר שהוא שולט בAMP.
עוד לחיצה ארוכה על שניהם- היא שוב תהבהב באדום- הפעם שולט בTV.
וכן הלאה וכן הלאה... כמו מעגל.
מקווה שאני מובן מספיק...
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
חחח איזה קטע, אני פשוט לא קולט שאני יכול לעשות את זה !
שקניתי את המסך לפני 5 שנים נסתי לשלוט על המסך דרך השלט הרגיל ולא הצלחתי (לא היה קודים בזמנו).
שקיבלתי את השלט החכם, שהוא רק יצא גם אז נסתי ללמד את השלט לשלוט על הרסיבר והמסך ולא הצלחתי.
בקיצור, אני קרוב ל 7-8 שנים עובד עם 3 שלטים !
שקניתי את המסך לפני 5 שנים נסתי לשלוט על המסך דרך השלט הרגיל ולא הצלחתי (לא היה קודים בזמנו).
שקיבלתי את השלט החכם, שהוא רק יצא גם אז נסתי ללמד את השלט לשלוט על הרסיבר והמסך ולא הצלחתי.
בקיצור, אני קרוב ל 7-8 שנים עובד עם 3 שלטים !
- kfirozourus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נשמע מעניין מאוד. אני שנתיים עם שלושה שלטים. מתכוון לנסות. ההסבר ברור ביותר ונשמע פשוט.
גם אם היו חוגגים את פורים 364 יום בשנה אז עדיין לא כל יום פורים.
- kfirozourus
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עובד בומבה. גם שנתיים אחרי הכתיבה המקורית... תודה ענקית.
גם אם היו חוגגים את פורים 364 יום בשנה אז עדיין לא כל יום פורים.
היי...
אני מנסה לכוון שלט ישן יחסית של יס, שישלוט על המערכת רמקולים שלי(מיקולאב סולו 6).
זה אפשרי? אין אצלו כפתור AMP בכלל... ניסיתי לעשות את זה עם לחיצה על "TV" כמו שרשום באתר של יס, אבל זה לא עבד.
מישהו יודע אם זה אפשרי?
הנה תמונה של השלט:
אני מנסה לכוון שלט ישן יחסית של יס, שישלוט על המערכת רמקולים שלי(מיקולאב סולו 6).
זה אפשרי? אין אצלו כפתור AMP בכלל... ניסיתי לעשות את זה עם לחיצה על "TV" כמו שרשום באתר של יס, אבל זה לא עבד.
מישהו יודע אם זה אפשרי?
הנה תמונה של השלט:
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא אפשרי, למידה משלט אחר אפשרית רק בשלט השחור(החדש)
מישהו יודע אם אפשר ללמד את השלט החדש (הקולי) גם בטכנולוגיית ה-RF שיש בו?
יש לי מסך חדש של "שארפ" והחצופים האלה החליטו מ-2015 שאין יותר IR במסך ושלט תואם אלא התקן RF ושלט תואם לו.
בגלל זה אי אפשר לשלוט עם שלט שחור (רגיל) כי הוא IR, וגם עם השלט השחור החדש (הקולי) כמובן הקודים לא עובדים כי הוא בעצם מנסה לקודד/לחבר אותו דרך IR.
שניסיתי לדבר עם YES אני נופל פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם (כן ארבע פעמים) על נציגות (לא ממגזרנו, הזוי שארבע שיחות וארבע פעמים רק איתן) לא הכי בקיאות בנושא ובשיחה השלישית והרביעית ביקשתי התחננתי מתחילת השיחה לדבר עם מישהו בכיר שמבין בשלט החדש אבל לא מצאו מישהו כזה.
מנסים איתי קודים ולימוד שלט למרות שאני מסביר - המסך שלי תומך ב-RF לא IR!!!!!!!!!
יש לי מסך חדש של "שארפ" והחצופים האלה החליטו מ-2015 שאין יותר IR במסך ושלט תואם אלא התקן RF ושלט תואם לו.
בגלל זה אי אפשר לשלוט עם שלט שחור (רגיל) כי הוא IR, וגם עם השלט השחור החדש (הקולי) כמובן הקודים לא עובדים כי הוא בעצם מנסה לקודד/לחבר אותו דרך IR.
שניסיתי לדבר עם YES אני נופל פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם (כן ארבע פעמים) על נציגות (לא ממגזרנו, הזוי שארבע שיחות וארבע פעמים רק איתן) לא הכי בקיאות בנושא ובשיחה השלישית והרביעית ביקשתי התחננתי מתחילת השיחה לדבר עם מישהו בכיר שמבין בשלט החדש אבל לא מצאו מישהו כזה.
מנסים איתי קודים ולימוד שלט למרות שאני מסביר - המסך שלי תומך ב-RF לא IR!!!!!!!!!
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
אכן חוויה דומה עם נציגות יס (לא ממגזרנו), בעלות ידע בסיסי שמסתכם בדף ההנחיות שהן מקבלות. מה שלא נפתר בריסט לממיר אין סיכוי שידעו לטפל. בשיחה איתן בנושא HDCP ״הגנת ההתקנה נכשלה״ הן שלחו אותי לדבר עם יצרן הטלויזיה שלא עובד טוב עם הממיר...shayzil כתב:מישהו יודע אם אפשר ללמד את השלט החדש (הקולי) גם בטכנולוגיית ה-RF שיש בו?
מנסים איתי קודים ולימוד שלט למרות שאני מסביר - המסך שלי תומך ב-RF לא IR!!!!!!!!!...