נשבר לי!!!!!
כן כן סופית נשבר לי.......
לא יכול לתאר לכם את ההרגשה ובעיקר את הפרצוף של האישה שראינו אתמול בערב סרט.
הערב התחיל כבר בצורה מקרטעת שחיפשתי את השלט הקטן של הAppleTV בסופו של דבר מצאתי אותו מתחת לחתול אפור גדול שישב על הספה.
ואז שדיפדפתי בסרטים אשתי אמרה לי ....."אופיר...על מה הסרט? מי משחק בו? יש תקציר?" וגם פה עיקמתי את הפה מכיוון שכל אחר הצהריים התעסקתי בלקנפג את הכונן כ UPNP שמחובר לmac mini ולהתקין ps3 media server אבל כמובן שלא הסתדר העניין.
אז חיפשתי מהר מידע באינטרנט וסיפרתי לה על מה הסרט....
לחצנו מהר play (שלא תתחרט) והתחלנו לצפות.
כמובן שהיה חסר עברית ולא התקנתי על הxbmc שמותקן לי את התוסף של התרגומים - אז מהר קמתי להוריד תרגום.
אבל נקודת השבירה האמיתית התחילה בקפיצות הנוראיות בסרט - הסרט היה בפורמט mkv באיכות של 720p אני חושב או בפורמט ריפ של בלוריי ...וכל שנייה היו לי קפיצות למרות שהכונן הוגדר כUPNU שאמור להיות טוב יותר מSMB.
אני חושב שהבעיה העיקרית שלי היא החוסר יכולת לחבר למכשיר הקט והחמוד כונן קשיח חיצוני שיפתור לי את בעיית הגמגום בסרט באיכות גבוהה.
אז....
החלטתי לרכוש לעצמי מדיה סנטר חדש ופה אני זקוק לעזרתכם.
דרישות:
1. יכולת לאחסן סרטים ומדיה בכלל בכונן קשיח חיצוני או פנימי.
2. יכולת לצפות ברב הפורמטים הקיימים היום בעיקר אלו באיכות הגבוהה 1080p בלו ריי וכו' בלי קפיצות בצורה חלקה.
3. גודל מינימלי ויופי מקסימלי (יושב לי מול העיניים בשידה היעודית שלי)
4. אפשרות קנפוג מתקדמות ובעיקר יכולת להתקין xbmc התוכנה האהובה עלי או boxee
וזהו אני חושב
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
דרך אגב נושא הxbmc הוא לא must - אני פשוט אוהב את הצורה שהסרטים מוצגים שם ואפשר לקבל את כל המידע למרות שראיתי פה פוסט של YAMJ עם מוד Sabish שנראה מדהים אבל אני לא כלכך מכיר את המכשירים
תודה וסליחה על גילוי הלב.....
עוד משהו ....כדי שתתרשמו לאחר השיפוץ מעמדת המדיה שעשיתי בסלון
בעיקר ציפיתי כבר לרגע שאוכל להפעיל סרט באיכות 1080p ולשבת בניחותא ולהנות...