טריילר של טין-טין, הסרט החדש של ספילברג וג'קסון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הבעייה עם הדמות הזו היא שרובנו המכריע לא גדל עליה וחלקנו הגדול אפילו לא מכיר אותה כלל. אבל שווה בדיקה.
ד"א, מה הקשר בין ספילברג, ג'קסון ודמות מקומיקס צרפתי?
ד"א, מה הקשר בין ספילברג, ג'קסון ודמות מקומיקס צרפתי?
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
בלגיה ? זה לא בצרפת ? 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
אם האנימציה כל כך פוטו ריאליסטית מדוע לא לעשות את זה כבר עם שחקנים? הערך האנימטורי של הסרט , כלומר הפשטת המציאות שבעבר התאימה יותר לילדים כבר לא קיימת בסרטים מהסוג הזה. בתור אחד שנהנה מטכנולוגיה אני נהנה לראות עד כמה אפשר לקרב את האנימציה הממוחשבת למציאות , אבל מה הערך המוסף מבחינת היצירה הקולנועית?
- Huber
- חבר במועדון HT

אני אתן לך דוגמא אחת פשוטה. רואה את הדמות שנתקלת בחתול ונופלת מכל המדרגות בטריילר? אפא לדעתך יותר קל לעשות את זה, במחשב או עם אנשים חיים?
בנוסף זהו סרט שמבוסס על סידרת אנימציה, בהחלט יש הצדקה לעשות את הסרט ב CGI בשביל לשמור על רוח הדמות. ולא התחלתי בכלל לדבר על קפריזות של שחקנים אנושיים, המשכורות של שחקנים מדרגה טובה ("כוכבים"), הצורך לביים אותם נכון והמגבלות שלהם ביכולות המשחק ושאר המגבלות של בן אנוש.
הסיבה היחידה שעדיין יש שחקנים אנושיים לדעתי היא שרמת ה CGI למרות היותה גבוהה כיום, עדיין לא מתקרבת למציאות. אני אישית יכול בקלות להבדיל בין סצנה שנעשתה במחשב לסצנה שצולמה במציאות, במיוחד שמעורבים בסצנה דמויות "אנושיות".
בנוסף זהו סרט שמבוסס על סידרת אנימציה, בהחלט יש הצדקה לעשות את הסרט ב CGI בשביל לשמור על רוח הדמות. ולא התחלתי בכלל לדבר על קפריזות של שחקנים אנושיים, המשכורות של שחקנים מדרגה טובה ("כוכבים"), הצורך לביים אותם נכון והמגבלות שלהם ביכולות המשחק ושאר המגבלות של בן אנוש.
הסיבה היחידה שעדיין יש שחקנים אנושיים לדעתי היא שרמת ה CGI למרות היותה גבוהה כיום, עדיין לא מתקרבת למציאות. אני אישית יכול בקלות להבדיל בין סצנה שנעשתה במחשב לסצנה שצולמה במציאות, במיוחד שמעורבים בסצנה דמויות "אנושיות".
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר, אל תשכח שיש שחקנים אמיתיים בסרט. כל האנימציה הזאת מבוססת על לכידת תנועה, היא לא נעשתה "באוויר"
הסיבה שעדיין משתמשים בשחקנים אמיתיים? אפשר להפוך שחקן למותג. אם השחקנים יהפכו לקול יהיה אכפת למישהו אם הבראד פיט של הדיבוב מדבב מישהו?
לעומת זאת, אם חבר ישאל אותך אם בא לך לראות איתו את החדש של בראד פיט אתה כנראה תגיד שכן כי אתה אוהב את הסרטים של בראד פיט. חוץ מזה, יהיה הרבה יותר יקר לעשות סרט CGI שנראה פוטוריאליסטי מסרט מציאותי. לא כל סרט חייב CGI ואפשר לעשות סרטים מדהימים בתקציבים לא כל כך מנופחים (בסטנדרטים הוליוודים).
לא אהבתי את האנימציה אבל זה ספילברג אז בטח שאני אלך לראות את זה.
לעומת זאת, אם חבר ישאל אותך אם בא לך לראות איתו את החדש של בראד פיט אתה כנראה תגיד שכן כי אתה אוהב את הסרטים של בראד פיט. חוץ מזה, יהיה הרבה יותר יקר לעשות סרט CGI שנראה פוטוריאליסטי מסרט מציאותי. לא כל סרט חייב CGI ואפשר לעשות סרטים מדהימים בתקציבים לא כל כך מנופחים (בסטנדרטים הוליוודים).
לא אהבתי את האנימציה אבל זה ספילברג אז בטח שאני אלך לראות את זה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
amiti כתב:אם האנימציה כל כך פוטו ריאליסטית מדוע לא לעשות את זה כבר עם שחקנים? הערך האנימטורי של הסרט , כלומר הפשטת המציאות שבעבר התאימה יותר לילדים כבר לא קיימת בסרטים מהסוג הזה. בתור אחד שנהנה מטכנולוגיה אני נהנה לראות עד כמה אפשר לקרב את האנימציה הממוחשבת למציאות , אבל מה הערך המוסף מבחינת היצירה הקולנועית?...
מעניין...גרם לי לחשוב, בכל מקרה אני מסכים עם התגובה של האבר.
- Huber
- חבר במועדון HT

לכידת תנועה עוזרת ליצור תנועה מציאותית יותר של הדמויות ותו לא, אי אפשר לקרוא לזה "משחק" או לאנשים שמשמשים לכך "שחקנים". אני בטוח שבעתיד כשיהיו סיפריות מוכנות מראש של לכידת תנועה לכל מצב ומשחב מספיק חזק בשביל לקמפל את הסיפריות הללו לצורך של הבמאי, גם את זה לא יצטרכו לעשות.Malcontent כתב:הובר, אל תשכח שיש שחקנים אמיתיים בסרט. כל האנימציה הזאת מבוססת על לכידת תנועה, היא לא נעשתה "באוויר"...
אבל כן, אנחנו לא שם עדיין מהרבה בחינות ולכן עדיין אי אפשר ליצור סרטים אך ורק ב CGI.
- Huber
- חבר במועדון HT

כן? ודמות ב CGI אי אפשר להפוך ל"מותג"? אז איך תסביר את ההצלחות של סדרות כמו שרק (1,2,3,4)? בכל מקרה ברגע שהטכנולוגיה תאפשר יצירת דמויות מספיק ריאליסטיות - תוכל ליצור "בראד פיט" משלך.flsh כתב:הסיבה שעדיין משתמשים בשחקנים אמיתיים? אפשר להפוך שחקן למותג. אם השחקנים יהפכו לקול יהיה אכפת למישהו אם הבראד פיט של הדיבוב מדבב מישהו?
לא אהבתי את האנימציה אבל זה ספילברג אז בטח שאני אלך לראות את זה....
לגבי התיקצוב, משנה לשנה סירטי CGI הולכים ונעשים יותר ויותר זולים. כיום אפילו אולפנים קטנים יכולים להפיק סרטי CGI, למרות שאני מודה שהמוצלחים עדיין מגיעים מהאולפנים הגדולים. אבל כן, על עצם העובדה שאנחנו עדיין לא שם מבחינה טכנוטלוגית לא התווכחתי וכבר אמרתי זאת בתגובות הקודמות שלי.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה פשוט לא נכון. היום לכידת תנועה לא משמשת רק לניפנופי ידיים, אלא לתנועות מדוייקות ולהבעות פנים. בהחלט צריך להיות שחקן בשביל זה, ואם לא השתכנעת - לך לקרוא את רשימת הפרסים שקיבל אנדי סרקיס על הדמויות של גולום וקינג קונג.Huber כתב: לכידת תנועה עוזרת ליצור תנועה מציאותית יותר של הדמויות ותו לא, אי אפשר לקרוא לזה "משחק" או לאנשים שמשמשים לכך "שחקנים"....
ולפני שאתה אומר "אבל הוא קיבל את הפרסים על זה שהוא דובב את גולום" אני אגיד שוב: קינג קונג
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
היום ראיתי חלק מקינג קונג. פשוט מדהים..... פיטר ג'קסון פשוט גאון.Malcontent כתב:זה פשוט לא נכון. היום לכידת תנועה לא משמשת רק לניפנופי ידיים, אלא לתנועות מדוייקות ולהבעות פנים. בהחלט צריך להיות שחקן בשביל זה, ואם לא השתכנעת - לך לקרוא את רשימת הפרסים שקיבל אנדי סרקיס על הדמויות של גולום וקינג קונג.Huber כתב: לכידת תנועה עוזרת ליצור תנועה מציאותית יותר של הדמויות ותו לא, אי אפשר לקרוא לזה "משחק" או לאנשים שמשמשים לכך "שחקנים"....
ולפני שאתה אומר "אבל הוא קיבל את הפרסים על זה שהוא דובב את גולום" אני אגיד שוב: קינג קונג...
איזה כיף שהוא עושה את ההוביט.
[quote="Huber"][quote="flsh"]הסיבה שעדיין משתמשים בשחקנים אמיתיים? אפשר להפוך שחקן למותג. אם השחקנים יהפכו לקול יהיה אכפת למישהו אם הבראד פיט של הדיבוב מדבב מישהו?
לא אהבתי את האנימציה אבל זה ספילברג אז בטח שאני אלך לראות את זה.[/quote]
כן? ודמות ב CGI אי אפשר להפוך ל"מותג"? אז איך תסביר את ההצלחות של סדרות כמו שרק (1,2,3,4)? בכל מקרה ברגע שהטכנולוגיה תאפשר יצירת דמויות מספיק ריאליסטיות - תוכל ליצור "בראד פיט" משלך.
לגבי התיקצוב, משנה לשנה סירטי CGI הולכים ונעשים יותר ויותר זולים. כיום אפילו אולפנים קטנים יכולים להפיק סרטי CGI, למרות שאני מודה שהמוצלחים עדיין מגיעים מהאולפנים הגדולים. אבל כן, על עצם העובדה שאנחנו עדיין לא שם מבחינה טכנוטלוגית לא התווכחתי וכבר אמרתי זאת בתגובות הקודמות שלי.[/quote]
המשפט הראשון שלך חסר כל היגיון בהקשר לתגובה שלי. לא טענתי שסרט CGI בהכרח יכשל, ולא טענתי שאי אפשר להפוך אותו למותג. אמרתי ששחקן אפשר להפוך למותג - שרק לא יכול ללכת לאירועים\להיות בסרטים שהם לא שרק. בדיוק כמו שסרט המשך זה הימור יותר בטוח מסרט חדש, לקחת שחקנים מוכרים (כאלה שהשוק יודע שהוא אוהב לראות ולכן הם מותג) לסרט זה הימור יותר בטוח משחקן אנונימי.
ולא ראיתי סרט CGI אחד עם תקציב של פחות מ100 מיליון דולר שאפשר לטעון שהוא מרשים. גם חלק מסרטי הCGI שעולים מעל ל100 מיליון דולר לא מרשימים כל כך. אפקטים זה יקר להחריד, אז סרט שלם שבנוי על זה גם יהיה לא זול.
לא אהבתי את האנימציה אבל זה ספילברג אז בטח שאני אלך לראות את זה.[/quote]
כן? ודמות ב CGI אי אפשר להפוך ל"מותג"? אז איך תסביר את ההצלחות של סדרות כמו שרק (1,2,3,4)? בכל מקרה ברגע שהטכנולוגיה תאפשר יצירת דמויות מספיק ריאליסטיות - תוכל ליצור "בראד פיט" משלך.
לגבי התיקצוב, משנה לשנה סירטי CGI הולכים ונעשים יותר ויותר זולים. כיום אפילו אולפנים קטנים יכולים להפיק סרטי CGI, למרות שאני מודה שהמוצלחים עדיין מגיעים מהאולפנים הגדולים. אבל כן, על עצם העובדה שאנחנו עדיין לא שם מבחינה טכנוטלוגית לא התווכחתי וכבר אמרתי זאת בתגובות הקודמות שלי.[/quote]
המשפט הראשון שלך חסר כל היגיון בהקשר לתגובה שלי. לא טענתי שסרט CGI בהכרח יכשל, ולא טענתי שאי אפשר להפוך אותו למותג. אמרתי ששחקן אפשר להפוך למותג - שרק לא יכול ללכת לאירועים\להיות בסרטים שהם לא שרק. בדיוק כמו שסרט המשך זה הימור יותר בטוח מסרט חדש, לקחת שחקנים מוכרים (כאלה שהשוק יודע שהוא אוהב לראות ולכן הם מותג) לסרט זה הימור יותר בטוח משחקן אנונימי.
ולא ראיתי סרט CGI אחד עם תקציב של פחות מ100 מיליון דולר שאפשר לטעון שהוא מרשים. גם חלק מסרטי הCGI שעולים מעל ל100 מיליון דולר לא מרשימים כל כך. אפקטים זה יקר להחריד, אז סרט שלם שבנוי על זה גם יהיה לא זול.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
שחקנים עדיין יותר זולים ושימו לב שאין כאן צורך בשחקנים מפורסמים. ההגיון פשוט, המקור היה קומיקס. אחד משני הקומיקסים הפופולריים ביותר באירופה (השני היה אסטריקס, שגם זכה לסדרת סרטים מוצלחת ביותר בצרפת עם ג׳ראר דפרדייה כאחד כוכביו).
הגיוני שסרט שהמקור שלו היה מצוייר ייצא כסרט אנימציה.
לדעתי קינג קונג היה הסרט החלש ביותר של ג׳קסון עד היום.
הגיוני שסרט שהמקור שלו היה מצוייר ייצא כסרט אנימציה.
לדעתי קינג קונג היה הסרט החלש ביותר של ג׳קסון עד היום.
אין שום היגיון מיוחד בעובדה הזו. הרבה סרטים (אולי רובם) שעברו גלגולים מקומיקס , לסדרות אנימציה סיימו כסרטים באורך מלא עם שחקנים בשר ודם. אני חושב שהסיבה היחידה לעשות את הסרט הזה כאנימציה ממוחשבת היא מסחרית. היות ואין שום ייחוד אמיתי בדמויות (אני מניח שגם אין כאן כוונה לעומק מיוחד בעלילה) היה חשש שהסרט יהפוך לעוד סרט בילוש/הרפקאות סתמי - אחד מני רבים. עם אנימציה ממוחשבת לפחות הם מתמודדים בקטגוריה הרבה יותר מצומצמת עם קהל יעד מאוד ברור.oferlaor כתב:שחקנים עדיין יותר זולים ושימו לב שאין כאן צורך בשחקנים מפורסמים. ההגיון פשוט, המקור היה קומיקס. אחד משני הקומיקסים הפופולריים ביותר באירופה (השני היה אסטריקס, שגם זכה לסדרת סרטים מוצלחת ביותר בצרפת עם ג׳ראר דפרדייה כאחד כוכביו).
הגיוני שסרט שהמקור שלו היה מצוייר ייצא כסרט אנימציה....