עזרה עם AC3 בחיבור SPDIF
שלום רב,
חיברתי את המחשב לרסיבר שלי עם כבל אופטי,
קראתי את ההסברים שפה על AC3 FILTER ו FFDSHOW הבעיה היא חוזרת עם שני המקודדים האלו
בכול פעם שאני מגדיר שהכול יצא מה SPDIF, אני שומע רעש סטטי איום ונורא כלומר משהו לא טוב.
חשוב לציין שכאשר אני משתמש בנגן של NERO אז אין שום בעיה והכול פועל כמו שצריך כיוון שהוא לא משתמש במקודדים האלו.
השאלה שלי היא האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר נכון את המקודדים האלו כדי שאוכל לעבוד עם שאר התוכנות .
קראתי את המאמר על ה AC3FILTER אבל הוא ישן ואין את אותם פונקציות כמו שישי במקודד שאני הורדתי.
כל מה שאני רוצה לעשות זה שהמחשב יעביר את המידע לרסיבר וששם יתבצע כל הפיענוח של ה AC3
תודה
חיברתי את המחשב לרסיבר שלי עם כבל אופטי,
קראתי את ההסברים שפה על AC3 FILTER ו FFDSHOW הבעיה היא חוזרת עם שני המקודדים האלו
בכול פעם שאני מגדיר שהכול יצא מה SPDIF, אני שומע רעש סטטי איום ונורא כלומר משהו לא טוב.
חשוב לציין שכאשר אני משתמש בנגן של NERO אז אין שום בעיה והכול פועל כמו שצריך כיוון שהוא לא משתמש במקודדים האלו.
השאלה שלי היא האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר נכון את המקודדים האלו כדי שאוכל לעבוד עם שאר התוכנות .
קראתי את המאמר על ה AC3FILTER אבל הוא ישן ואין את אותם פונקציות כמו שישי במקודד שאני הורדתי.
כל מה שאני רוצה לעשות זה שהמחשב יעביר את המידע לרסיבר וששם יתבצע כל הפיענוח של ה AC3
תודה
פשוט תשים את הרסיבר על פיענוח שהכי נשמע לך, אין לך מה להתקין במחשב אם אתה מעוניין שהרסיבר יעשה את הפיענוח..
אתה רוצה שהרסיבר יעשה את הפיענוח נכון?
מספיק שהרסיבר יקבל 2 ערוצים ויפענח את זה..
אלא אם כן, גם 2 ערוצים אתה לא שומע, זה משהו אחר..
מספיק שהרסיבר יקבל 2 ערוצים ויפענח את זה..
אלא אם כן, גם 2 ערוצים אתה לא שומע, זה משהו אחר..
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
Nba, אתה מטעה ידידי.
idani1983, שמע זה לפעמים יכול להיות סיפור הדבר הזה, אני נוכחתי לדעת שלא חייבים בכלל את ה- AC3filter ו- ffdshow יכול לעשות הכל לבד אם ניתן לו.
כנס להגדרות audio של ffdshow, בטאב codecs שים הכל על דקודר מסויים (לא disabled), את AC3 ו- DTS שים על SPDIF.
בטאב output סמן את כל ה- x bit לא את ה- AC3. זה אמור לעבוד, מקסימום שחק עם זה קצת...
idani1983, שמע זה לפעמים יכול להיות סיפור הדבר הזה, אני נוכחתי לדעת שלא חייבים בכלל את ה- AC3filter ו- ffdshow יכול לעשות הכל לבד אם ניתן לו.
כנס להגדרות audio של ffdshow, בטאב codecs שים הכל על דקודר מסויים (לא disabled), את AC3 ו- DTS שים על SPDIF.
בטאב output סמן את כל ה- x bit לא את ה- AC3. זה אמור לעבוד, מקסימום שחק עם זה קצת...
HiFiMusic IL
"כל מה שאני רוצה לעשות זה שהמחשב יעביר את המידע לרסיבר וששם יתבצע כל הפיענוח של ה AC3"
אלון, מספיק 2 ערוצים והרסיבר שלו יעשה את הפיענוח..
לפעמים עדיף את זה על הפיענוח של התוכנה..
תלוי איזה רסיבר, כן..
אלון, מספיק 2 ערוצים והרסיבר שלו יעשה את הפיענוח..
לפעמים עדיף את זה על הפיענוח של התוכנה..
תלוי איזה רסיבר, כן..
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
נכון, NBA, שים לב להבדלים...
חיבור SPDIF הינו חיבור דיגיטאלי, בדך כלל כבל אחד קואקסאלי או אופטי. על מנת שיעבוד צריכים לעשות שני דברים:
1. לקנפג את כרטיס הקול במחשב שיוציא את הדאטה דרך החיבור הזה ולא דרך שקע האוזניות/רמקולים הרגיל
2. במידה ואתה רוצה לראות סרטים בעלי AC3 אתה צריך decoder שידע להוציא את הסאונד מהסרט ולהעביר לאותה יציאה, בלי זה זה לא יעבוד...
האם אתה עובד עם מחשב HTPC? על פי התגובות נראה שלא
חיבור SPDIF הינו חיבור דיגיטאלי, בדך כלל כבל אחד קואקסאלי או אופטי. על מנת שיעבוד צריכים לעשות שני דברים:
1. לקנפג את כרטיס הקול במחשב שיוציא את הדאטה דרך החיבור הזה ולא דרך שקע האוזניות/רמקולים הרגיל
2. במידה ואתה רוצה לראות סרטים בעלי AC3 אתה צריך decoder שידע להוציא את הסאונד מהסרט ולהעביר לאותה יציאה, בלי זה זה לא יעבוד...
האם אתה עובד עם מחשב HTPC? על פי התגובות נראה שלא
HiFiMusic IL
לא ממש לא, אין לי HTPC..
גם אצלי זה מחובר דיגיטלית (קוקסאלי)...וגם אני עשיתי מה שדובר פה..
אז כניראה שהבנתי משהו אחר מהשאלה..
גם אצלי זה מחובר דיגיטלית (קוקסאלי)...וגם אני עשיתי מה שדובר פה..
אז כניראה שהבנתי משהו אחר מהשאלה..
טוב ניסיתי את מה שאמרתם אבל ללא הצלחה לדוגמא ב WINAMP עדין יש רעש סטטי אבל את אותו סרט אני כן מצליח לראות בנגן של NERO
אולי מישהו יודע מה צריך לעשות בנוסף.
הגדרתי בהגדרות של הכרטיס קול שישלח דרך ה SPDIF והכול פועל אבל יש לי בעיה עם נגנים מסוימים
לדוגמא ב CRYSTAL PLAYER שומעים טוב הכול חוץ מהערוץ של הסנטר כלומר אני תקוע בלי דיאלוגים
אולי מישהו יודע מה צריך לעשות בנוסף.
הגדרתי בהגדרות של הכרטיס קול שישלח דרך ה SPDIF והכול פועל אבל יש לי בעיה עם נגנים מסוימים
לדוגמא ב CRYSTAL PLAYER שומעים טוב הכול חוץ מהערוץ של הסנטר כלומר אני תקוע בלי דיאלוגים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין הוא רשם בהודעה למעלה שהוא קרא את המאמר..