חיפוש אחר מגבר סטריאו
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
המערכת שברשותי כרגע Pioneer DV-383, Onkyo TX-SR702E, AE EVO 1.
שמעתי עד עכשיו 2 מגברים, NAD C372, Onkyo Integra A-9711.
את ה nad ממש לא אהבתי, הבאס היה ממש חזק ולא מדוייק, הגבוהים היו שטוחים ולא מורגשים בכלל, חלק מהצלילים פשוט נעלמו מה שנתן הרגשה של איטיות וחוסר דינמיות.
את ה onkyo ממש אהבתי, הצליל שלו מדוייק וחד, באס הדוק ולא משתלט. הסאונד מאוד קצבי ודינאמי. בנוסף הסאונד מאוד מאוזן במיוחד בהשוואה ל nad.
מה שממש אהבתי זה את הפירוט שלו והדיוק בגבוהים שזה מה ש"הכי עושה לי את זה".
יש לי כמה שאלות.
ה onkyo הוא יד שניה, יש איזה בדיקות מסויימות שאני צריך לבצע כדי לבדוק שהוא תקין ב 100%?
כמה אמור לעלות כזה רסיבר חדש, ומה יהיה מחיר טוב ליד שניה?
יש עוד מגברים שאתם ממליצים לי לשמוע שיתאימו לסגנון שאני אוהב? תקציב 4.5-5. מה אתם חושבים על Rotel?
שמעתי עד עכשיו 2 מגברים, NAD C372, Onkyo Integra A-9711.
את ה nad ממש לא אהבתי, הבאס היה ממש חזק ולא מדוייק, הגבוהים היו שטוחים ולא מורגשים בכלל, חלק מהצלילים פשוט נעלמו מה שנתן הרגשה של איטיות וחוסר דינמיות.
את ה onkyo ממש אהבתי, הצליל שלו מדוייק וחד, באס הדוק ולא משתלט. הסאונד מאוד קצבי ודינאמי. בנוסף הסאונד מאוד מאוזן במיוחד בהשוואה ל nad.
מה שממש אהבתי זה את הפירוט שלו והדיוק בגבוהים שזה מה ש"הכי עושה לי את זה".
יש לי כמה שאלות.
ה onkyo הוא יד שניה, יש איזה בדיקות מסויימות שאני צריך לבצע כדי לבדוק שהוא תקין ב 100%?
כמה אמור לעלות כזה רסיבר חדש, ומה יהיה מחיר טוב ליד שניה?
יש עוד מגברים שאתם ממליצים לי לשמוע שיתאימו לסגנון שאני אוהב? תקציב 4.5-5. מה אתם חושבים על Rotel?
YAN לא הצלחתי להבין מה אתה מחפש האם מגבר סטריאו או רסיבר ל ק"ב .
אלו הן שני מטרות שונות לחלוטין.
ע"מ שנוכל לעזור לך
תפרט מה אתה מחפש ,מהם הצרכים העקריים שלך , איזו מוסיקה אתה שומע , מה חסר לך מול הסטאפ הקיים וכו....
אם הצרכים שלך הם ק"ה אזי השרשור לא במקום הנכון .
לגבי מגברי סטריאו זהו תקציב לא רע ביחוד למוצרים יד שניה .
תוכל במחיר הזה לרכוש קיימבריד'ג אודיו חדש .
אלו הן שני מטרות שונות לחלוטין.
ע"מ שנוכל לעזור לך
תפרט מה אתה מחפש ,מהם הצרכים העקריים שלך , איזו מוסיקה אתה שומע , מה חסר לך מול הסטאפ הקיים וכו....
אם הצרכים שלך הם ק"ה אזי השרשור לא במקום הנכון .
לגבי מגברי סטריאו זהו תקציב לא רע ביחוד למוצרים יד שניה .
תוכל במחיר הזה לרכוש קיימבריד'ג אודיו חדש .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

אני מחפש להוסיף מגבר סטריאו שיתן לי שיפור בתחום בהשוואה ל onyko 702.
מה חסר בסטאפ הקיים? הכל... אני פשוט לא אוהב איך שזה נשמע.
אפילו בהשוואה ל nad (שממש לא אהבתי) ה onkyo 702 נפל בהרבה.
דבר שמפריע לי מאוד במערכת הקיימת זה העומק הצליל, באסים שממש אין.
אין חדות ודיוק בגבוהים ולפעמים הם אפילו צורמים בשירים מסויימים. חוסר באיזון...
במגבר אני מחפש דיוק וחדות בגבוהים (אבל שלא יצרמו), פירוט, באס הדוק ולא מתשלט, שיהיה צליל מאוזן, וסאונד קצבי...
שגם הבמת צליל תיהיה רחבה כמה שאפשר.
אני שומע כמעט הכל... dire straits, pink floyd, incubus, rem, u2, evanescence, green day וכו'...
הכל חוץ מטראנסים ומזרחית.
עם דגש יותר על סגנון u2/dire straits/pink floyd ופאנק רוק קל בסגנון incubus/scorpions/simple plan.
מה חסר בסטאפ הקיים? הכל... אני פשוט לא אוהב איך שזה נשמע.
אפילו בהשוואה ל nad (שממש לא אהבתי) ה onkyo 702 נפל בהרבה.
דבר שמפריע לי מאוד במערכת הקיימת זה העומק הצליל, באסים שממש אין.
אין חדות ודיוק בגבוהים ולפעמים הם אפילו צורמים בשירים מסויימים. חוסר באיזון...
במגבר אני מחפש דיוק וחדות בגבוהים (אבל שלא יצרמו), פירוט, באס הדוק ולא מתשלט, שיהיה צליל מאוזן, וסאונד קצבי...
שגם הבמת צליל תיהיה רחבה כמה שאפשר.
אני שומע כמעט הכל... dire straits, pink floyd, incubus, rem, u2, evanescence, green day וכו'...
הכל חוץ מטראנסים ומזרחית.
עם דגש יותר על סגנון u2/dire straits/pink floyd ופאנק רוק קל בסגנון incubus/scorpions/simple plan.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
למה שלא תנסה יד שנייה?
למשל -אודיו אנלוגיה פוצ'יני ,שווה בדיקה.{ויש עוד כמה דברים שכדאי לבדוק}
בנוסף אתה יכול להוסיף פאוור שיחובר לרסיבר,למרות שיכול להיות שהרסיבר יהיה
צוואר בקבוק...אבל בעתיד תוכל להוסיף פרה,לשיקולך.
לגבי האונקיו?בכללית הם טובים בסראונד -אבל פחות במוזיקה,וזאת מניסיון אישי עם החברה. בהצלחה.
עופר.
בנוסף אתה יכול להוסיף פאוור שיחובר לרסיבר,למרות שיכול להיות שהרסיבר יהיה
צוואר בקבוק...אבל בעתיד תוכל להוסיף פרה,לשיקולך.
לגבי האונקיו?בכללית הם טובים בסראונד -אבל פחות במוזיקה,וזאת מניסיון אישי עם החברה. בהצלחה.
עופר.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
יאן
כמו עופר:האודיו אנלוג פוציני-אחלה מגבר,אם לא נפל בחלקי פרה מנורות
הייתי בוחר בו אחרי שבדקתי כמה,את הרוטל 03 לא שמעתי,אך הביקורות
מאד משבחות,יש לך דוקא תקציב לא רעותבדוק גם את הדנון 1055
הייתי בוחר בו אחרי שבדקתי כמה,את הרוטל 03 לא שמעתי,אך הביקורות
מאד משבחות,יש לך דוקא תקציב לא רעותבדוק גם את הדנון 1055
אמן מייסר
ליאור
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

עדכון קטן:
שבוע שעבר ביקרתי בלייזר סיטי בשביל לשמוע את ה cambride 640 ואת ה rotel ra-1062.
לצערי הציוד לא היה מוכן כמו שהבטיחו (פגישה שקבעתי שבוע מראש ובנוסף הזכרתי להם בהמשך השבוע) בחדר סגור עם ה dvd שלי והרמקולים שלי שהבאתי מהבית.
זה מילא.. טעויות קורות, אבל היחס, היחס... אחד מהמוכרים שם אמר לי שפעם הבאה כדאי לי להתקשר שעתיים לפני ולוודא שהכל באמת מורכב ומוכן, החוצפה..
אחרי שיצאתי משם עם הרמקולים שלי אמרתי לעצמי שאני חייב לשמוע את ה cambridge לאחר ששמעתי אותו מספר דקות במקום אחר וממש אהבתי, רציתי לקחת אותו הבייתה לשמוע. חזרתי ואחרי שאמרתי למוכר שאני רוצה לשמוע אותו בבית הוא אמר לי שאין בעיה, ואז פתאום הגיע איזה מישהו משום מקום עם טון דיבור כאילו שהוא עושה לי טובה ואני חייב לו משהו ואמר שאם יש שריטה, לכלוך או כל דבר אחר הוא לוקח את הסכום מיידית מהכרטיס אשראי בלי להודיע. וואלה יפה.. לקחתי את הרגליים וברחתי משם.
את זה פשוט הייתי צריך להוריד מהלב ולספר לכם.
בכל מקרה אח"כ נסעתי בחזרה לרמה"ש לעולם הדיגיטלי בשביל לראות מה עוד עמי יכול להציע לי בתקווה שאולי יצוץ שם איזה cambridge קטן. היחס שלו (שלא כמו בלייזר סיטי) היה אדיב ומלא ברצון לעזור (לקחתי ממנו כבר את ה onkyo, nad ופאור של alchemist לבדיקה בבית), הוא אפילו לא דיבר על מה ואם יקרה למכשיר משהו.. כמו חברים, ובכלל, בסופו של דבר הוא הוסיף ואמר לי שאם אני רוצה לשמוע/לקנות את ה cambridge, יש אותו באלגזי בהוד השרון. הייתי מופתע מאוד מהתשובה הזאת ולטובה כמובן. זה רק מראה עד כמה הוא רוצה לעזור לי למצוא את המוצר הנכון ולא בהכרח למכור ולמכור...
בסופו של דבר יצאתי משם עם rotel ra-1062 שרציתי כל כך לשמוע לבדיקה בבית.
עד עכשיו זה בהחלט המגבר הכי טוב ששמעתי, ורק אחרי ששמעתי אותו (וגם את ה cambride למרות שזה היה למספר דקות בלבד), הבנתי שכל כך הרבה היה חסר באונקיו.
פתאום היו תופים שנשמעו והורגשו ברקע הצלילים. והבאס היה עד עכשיו הכי טוב ששמעתי.
בשירים עם הרבה כלים למשל לא היה סלט ואת כל הכלים שמעו בברור, דבר שחידש לי הרבה.
הייתי קונה את המגבר אלמלא הוא לא היה מעייף לי את האוזן אחרי שעה וחצי של האזנה
וכאן אתם נכנסים לתמונה...
אהבתי מאוד את ה cambridge ואת ה rotel. אהבתי את שני המגברים למרות שאופי הסאונד שלהם שונה, אולי תוכלו לכוון אותי לעוד מגברים ששווים בדיקה?
השבוע אני רוצה להתקשר למולי מסינמה פארדיסו ולשאול אם יש לו את ה cambridge בתצוגה שאפשר לשמוע. בנוסף הבנתי שיש לו את ה audio analogue primo, מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הפוצי'ני שכל כך המלצתם לי עליו?
ראיתי גם באתר של home cinema שיש להם את ה marantz pm 4400/7001 (ד"א, מה ההבדל ביניהם? הפרש המחיר ביניהם נמוך), ואת ה jolida jd 1701. מה אתם אומרים על המגברים האלו?
שבוע שעבר ביקרתי בלייזר סיטי בשביל לשמוע את ה cambride 640 ואת ה rotel ra-1062.
לצערי הציוד לא היה מוכן כמו שהבטיחו (פגישה שקבעתי שבוע מראש ובנוסף הזכרתי להם בהמשך השבוע) בחדר סגור עם ה dvd שלי והרמקולים שלי שהבאתי מהבית.
זה מילא.. טעויות קורות, אבל היחס, היחס... אחד מהמוכרים שם אמר לי שפעם הבאה כדאי לי להתקשר שעתיים לפני ולוודא שהכל באמת מורכב ומוכן, החוצפה..
אחרי שיצאתי משם עם הרמקולים שלי אמרתי לעצמי שאני חייב לשמוע את ה cambridge לאחר ששמעתי אותו מספר דקות במקום אחר וממש אהבתי, רציתי לקחת אותו הבייתה לשמוע. חזרתי ואחרי שאמרתי למוכר שאני רוצה לשמוע אותו בבית הוא אמר לי שאין בעיה, ואז פתאום הגיע איזה מישהו משום מקום עם טון דיבור כאילו שהוא עושה לי טובה ואני חייב לו משהו ואמר שאם יש שריטה, לכלוך או כל דבר אחר הוא לוקח את הסכום מיידית מהכרטיס אשראי בלי להודיע. וואלה יפה.. לקחתי את הרגליים וברחתי משם.
את זה פשוט הייתי צריך להוריד מהלב ולספר לכם.
בכל מקרה אח"כ נסעתי בחזרה לרמה"ש לעולם הדיגיטלי בשביל לראות מה עוד עמי יכול להציע לי בתקווה שאולי יצוץ שם איזה cambridge קטן. היחס שלו (שלא כמו בלייזר סיטי) היה אדיב ומלא ברצון לעזור (לקחתי ממנו כבר את ה onkyo, nad ופאור של alchemist לבדיקה בבית), הוא אפילו לא דיבר על מה ואם יקרה למכשיר משהו.. כמו חברים, ובכלל, בסופו של דבר הוא הוסיף ואמר לי שאם אני רוצה לשמוע/לקנות את ה cambridge, יש אותו באלגזי בהוד השרון. הייתי מופתע מאוד מהתשובה הזאת ולטובה כמובן. זה רק מראה עד כמה הוא רוצה לעזור לי למצוא את המוצר הנכון ולא בהכרח למכור ולמכור...
בסופו של דבר יצאתי משם עם rotel ra-1062 שרציתי כל כך לשמוע לבדיקה בבית.
עד עכשיו זה בהחלט המגבר הכי טוב ששמעתי, ורק אחרי ששמעתי אותו (וגם את ה cambride למרות שזה היה למספר דקות בלבד), הבנתי שכל כך הרבה היה חסר באונקיו.
פתאום היו תופים שנשמעו והורגשו ברקע הצלילים. והבאס היה עד עכשיו הכי טוב ששמעתי.
בשירים עם הרבה כלים למשל לא היה סלט ואת כל הכלים שמעו בברור, דבר שחידש לי הרבה.
הייתי קונה את המגבר אלמלא הוא לא היה מעייף לי את האוזן אחרי שעה וחצי של האזנה
וכאן אתם נכנסים לתמונה...
אהבתי מאוד את ה cambridge ואת ה rotel. אהבתי את שני המגברים למרות שאופי הסאונד שלהם שונה, אולי תוכלו לכוון אותי לעוד מגברים ששווים בדיקה?
השבוע אני רוצה להתקשר למולי מסינמה פארדיסו ולשאול אם יש לו את ה cambridge בתצוגה שאפשר לשמוע. בנוסף הבנתי שיש לו את ה audio analogue primo, מה אתם אומרים עליו? ומה ההבדל בינו לבין הפוצי'ני שכל כך המלצתם לי עליו?
ראיתי גם באתר של home cinema שיש להם את ה marantz pm 4400/7001 (ד"א, מה ההבדל ביניהם? הפרש המחיר ביניהם נמוך), ואת ה jolida jd 1701. מה אתם אומרים על המגברים האלו?
נערך לאחרונה על ידי yan ב 25/06/2006 2:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
בטווח המחיר שלך אתה יכול גם לשמוע את ה-xindak דרגת כניסה שלהם...
טוב בכמה רמות מהדנון בלי ספק בכלל.. לדעתי הוא יתאים לך כמו כפפה לפי מה שאתה מחפש.
אייל פור מביא אותם יופי של מוצרים .
טוב בכמה רמות מהדנון בלי ספק בכלל.. לדעתי הוא יתאים לך כמו כפפה לפי מה שאתה מחפש.
אייל פור מביא אותם יופי של מוצרים .
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

לצערי אני לא יכול להגיע לירושלים...
אני יכול להגיע רק לחנויות באיזור המרכז.
אני יכול להגיע רק לחנויות באיזור המרכז.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
דבר עם אייל ..
הוא מגיע הרבה לאיזור המרכז כך שאני משער שלא תהיה לו בעיה להדגים לך את המגבר
בתנאים שלך... חבל לפספס מוצר טוב.. לי יש קדם מגבר שלהם ואחרי 10 קדמים שהיו אצלי בחרתי בו..
את המגברי הספק שלהם גם שמעתי ואני חייב להגיד שהם נפלאים.
הוא מגיע הרבה לאיזור המרכז כך שאני משער שלא תהיה לו בעיה להדגים לך את המגבר
בתנאים שלך... חבל לפספס מוצר טוב.. לי יש קדם מגבר שלהם ואחרי 10 קדמים שהיו אצלי בחרתי בו..
את המגברי הספק שלהם גם שמעתי ואני חייב להגיד שהם נפלאים.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
דבר עם חגי מהמקום הזה:
http://www.homecinema.co.il/
היה מאד נחמד והגיע אלי הביתה להשמיע לי את הקיימברידג' אאודיו שמענין אותך בנוסף למגבר ג'ולידה בטווח המחירים שלך וגם מגבר ארקאם באותו טווח.
http://www.homecinema.co.il/
היה מאד נחמד והגיע אלי הביתה להשמיע לי את הקיימברידג' אאודיו שמענין אותך בנוסף למגבר ג'ולידה בטווח המחירים שלך וגם מגבר ארקאם באותו טווח.
אפשרות אחרת
http://cls.audiogon.com/cgi-bin/cls.pl? ... 1156051674
אני שמעתי את הדגם בעבר- והם בהחלט טובים בייחס למחיר הנדרש.
הבעיה שזה הימור כי בארץ לא ניתן להתרשם מהם
אני שמעתי את הדגם בעבר- והם בהחלט טובים בייחס למחיר הנדרש.
הבעיה שזה הימור כי בארץ לא ניתן להתרשם מהם
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

כדרך אגב, יש בלוחות את audio analogue פוצ'יני -במחיר שניראה סביר עד טוב.
שווה בדיקה.
שווה בדיקה.
-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

דיברתי עם חגי וקבעתי איתו פגישה.
הוא הולך להביא את ה cambridge 640 ואת ה marantz 4001.
מה ההבדל בין ה marantz הזה לבין 7001 ו 4400?
אתה בטוח שיש מודעה בקשר לפוצי'ני בלוחות?
חיפשתי שעות ולא מצאתי..
הוא הולך להביא את ה cambridge 640 ואת ה marantz 4001.
מה ההבדל בין ה marantz הזה לבין 7001 ו 4400?
אתה בטוח שיש מודעה בקשר לפוצי'ני בלוחות?
חיפשתי שעות ולא מצאתי..
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

-
yan
-
- חבר פעיל במיוחד

לקחתי היום את ה cambridge audio a640 v2 הבייתה...
בהתחלה מה שהדהים אותי במגבר זה הקול של הסולן שהיה ברור וחי, זה היה הכי אמיתי שאפשר היה להיות.
במגברים ששמעתי עד עכשיו זה נשמע כאילו שהקול של הסולן הוא חלק משאר הצלילים ואין לו ייחוד מסויים, פה זה היה אחרת.
אחרי האזנה ממושכת בבית, הבנתי שהקול של הסולן הדהים אותי עד כדי כך ששכחתי איך צריכים להשמע שאר הכלים, כמו גיטרה למשל, או במילים אחרות פשוט לא הקשבתי לדברים אחרים.
בהופעה של דיוויד גילמור - "david gilmour in concert" שמתי לב שכמעט בכל השירים הצליל יבש ומשעמם, והגיטרה לא 'חיה' מספיק.
גם התופים לא היו מורגשים מספיק אבל על זה עוד הייתי מוכן לוותר.
בהופעה של רוג'ר ווטרס אין דה פלאש היה כל כך חסר את הגיטרה עד כדי כך שלא יכולתי להקשיב יותר ועברתי לדיסק אחר... השילוב של הצלילים והחוסר בגבוהים (גיטרה) בכלל הפך את הכל לסלט יבש ומשעמם.
האם יכול להיות שהצלילים שקשה לי לשמוע את המגבר בגלל שאני רגיל לשמוע גוון צליל אחר ממגברים כמו למשל ה rotel/onkyo?
רציתי לקפוץ לסינמה פארדיסו למולי ולשמוע את האודיו אנלוג פרימו, אבל הוא אמר לי שאני יכול לשמוע את המגבר בבית רק אם אני מבטיח שאני קונה אחד מהם (קיימברידג' או הפרימו), לא נראה לי שאני אקח את הסיכון הזה.
יש אולי עוד המלצות למגברים שונים? או שסגרנו פחות או יותר הכל וצריך לבחור בין מה ששמעתי עד עכשיו? בכל מקרה אם יש הצעות למשהו רק מאיזור המרכז...
בהתחלה מה שהדהים אותי במגבר זה הקול של הסולן שהיה ברור וחי, זה היה הכי אמיתי שאפשר היה להיות.
במגברים ששמעתי עד עכשיו זה נשמע כאילו שהקול של הסולן הוא חלק משאר הצלילים ואין לו ייחוד מסויים, פה זה היה אחרת.
אחרי האזנה ממושכת בבית, הבנתי שהקול של הסולן הדהים אותי עד כדי כך ששכחתי איך צריכים להשמע שאר הכלים, כמו גיטרה למשל, או במילים אחרות פשוט לא הקשבתי לדברים אחרים.
בהופעה של דיוויד גילמור - "david gilmour in concert" שמתי לב שכמעט בכל השירים הצליל יבש ומשעמם, והגיטרה לא 'חיה' מספיק.
גם התופים לא היו מורגשים מספיק אבל על זה עוד הייתי מוכן לוותר.
בהופעה של רוג'ר ווטרס אין דה פלאש היה כל כך חסר את הגיטרה עד כדי כך שלא יכולתי להקשיב יותר ועברתי לדיסק אחר... השילוב של הצלילים והחוסר בגבוהים (גיטרה) בכלל הפך את הכל לסלט יבש ומשעמם.
האם יכול להיות שהצלילים שקשה לי לשמוע את המגבר בגלל שאני רגיל לשמוע גוון צליל אחר ממגברים כמו למשל ה rotel/onkyo?
רציתי לקפוץ לסינמה פארדיסו למולי ולשמוע את האודיו אנלוג פרימו, אבל הוא אמר לי שאני יכול לשמוע את המגבר בבית רק אם אני מבטיח שאני קונה אחד מהם (קיימברידג' או הפרימו), לא נראה לי שאני אקח את הסיכון הזה.
יש אולי עוד המלצות למגברים שונים? או שסגרנו פחות או יותר הכל וצריך לבחור בין מה ששמעתי עד עכשיו? בכל מקרה אם יש הצעות למשהו רק מאיזור המרכז...
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא שתמשיך לחפש! -ואל תתחייב בפני אף אחד... 
על רכישה מראש. בהצלחה.
על רכישה מראש. בהצלחה.
- eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי,
אני יכול להעיד רק מנסיוני.
תנסה לשמוע את הג'ולידה - אני לא יודע איפה ניתן לשמוע אותו במרכז כי אני שמעתי אותו בחיפה.
אותי לפחות הסאונד שלו הרשים מאוד כולל כל מה שכתבת שחיפשת, הפרדה טובה בין הכלים , במה מצויינת וצליל נקי מאוד.
הייתי קונה אותו אלמלא נפלה בחיקי הזדמנות פז לג'ולידה מנורות
בהצלחה,
אייל
אני יכול להעיד רק מנסיוני.
תנסה לשמוע את הג'ולידה - אני לא יודע איפה ניתן לשמוע אותו במרכז כי אני שמעתי אותו בחיפה.
אותי לפחות הסאונד שלו הרשים מאוד כולל כל מה שכתבת שחיפשת, הפרדה טובה בין הכלים , במה מצויינת וצליל נקי מאוד.
הייתי קונה אותו אלמלא נפלה בחיקי הזדמנות פז לג'ולידה מנורות
בהצלחה,
אייל