שאלה לגבי PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
nayuval פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתוך בורות, האם יש ל-PS3 משחקים בסגנון האירובי/כושר/פעילות כמו ב-WII?

אשמח לתשובה מאחר ואני מעוניין לרכוש קונסולה והרעיון של ה-WII משך אותי באפשרות לעודד כושר תוך כדי משחק.

לילה טוב ותודה מראש

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

הרעיון לעשות כושר עם הWII הוא תיאורטי ביותר ולא מחזיק יותר מפעמיים ראשונות שתעשה את זה.
מה גם שזה לא ממש אימון איכותי.

אבל כן - יש כל מני משחקי ניפנופי ידיים גם לPS3.

עצה? ותר.
(מילא הPS3 - שזו אחלה קונסולה - אבל הWII הוא בהחלט *** קונסולה שמבחינת גיימרים היא לא יותר מפלופ. לצערי יוצאים עליה מאריו וזלדה - ככה שאני קניתי בהשקה ובוכה עד היום)

ליביו

nayuval פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 0

תודה ליביו

שליחה #3 

דווקא לגבי ה-WII, הבת שלי בת 5 נהנית אצל חברות לשחק במשחקי ה"כושר", כמובן יתכן מכיון וזה אצל חברים ולא בבית.

היתרון של ה-PS3 מבחינתי הוא ברור גם כנגן בלו ריי ואם גם לו יש משחקים דומים במהות, מה טוב.

תודה רבה

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #4 

אם אתה כבר שוקל לקנות PS3, תבדוק גם את נושא האקסבוקס+קינקט. בעיני זה בקר התנועה הכי טוב, הוא ממש גרם לי להזיע גם במשחקים שהם לא במוצהר משחקי כושר, ואלה שהם כן משחקי כושר עובדים בו הכי טוב, כי לא צריך להחזיק איזה שלט בזמן שמשחקים בו.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

יחד עם ערכת ה-move הגיעו גם הרבה מאוד משחקי ריקוד ואירובי, חלקם די מוצלחים, אז אם בסופו של דבר החלטת על PS3, יש מגוון אפשרויות גם בנושא הזה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”