Samsung C630 תומכת בסטרימר הפנימי בתרגום עברית ב-100%? בבקשה... :)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חדש פה, רוצה לקנות מחר את הטלוויזיה, (מחיר יפה 3800 עם אחריות רשמית ל-3 שנים ל-40 אינץ', נכון?),
ואיכשהו אני פתאום לא סגור על היכולות שלה...
ראיתי אותה בעין והיא הייתה מדהימה, בדקתי את הסטימר של ה-C530 והוא עובד נפלא, נכנסתי לאתר של סאמסונג ישראל ויש עדכוני קושחה, רשום שהתפריטים בעברית והכל וזה גם דגם מתקדם יותר...
אבל שום מילה על תרגום עברי?! מה זה כאילו מובן מראש?
אז רציתי לשאול כאן כדי שאני לא אצא מפגר... אותו סטרימר (או אפילו טוב יותר מה-530?) ואין מה לדאוג? זה קריטי לאימוש'...
ובלי קשר, בתקציב הזה (אני נחנק עם זה, בניתי על ה-C530 והתאהבתי בזו...) זו טלוויזיה מצוינת, נכון? אם יש עוד רשמים אשמח. תודה רבה חבר'ה ואהלן :)

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

הסטרימר הפנימי של C630 אותו סטרימר כמו של ה 530 ואף יותר מתקדם מבחינת מספר אופציות
זאת אומרת שגם תרגום בעברית זה יקרא לך
רק שהמחיר 3800 עם אחריות מקורית ל 3 שנים של "סמליין" לא הגיוני ,
איפה קיבלתה הצעה כזאת? - עם הצעה כזאת אני קונה "מחר" אותה...

omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

alex28 כתב:הסטרימר הפנימי של C630 אותו סטרימר כמו של ה 530 ואף יותר מתקדם מבחינת מספר אופציות
זאת אומרת שגם תרגום בעברית זה יקרא לך
רק שהמחיר 3800 עם אחריות מקורית ל 3 שנים של "סמליין" לא הגיוני ,
איפה קיבלתה הצעה כזאת? - עם הצעה כזאת אני קונה "מחר" אותה...
...
"ליאור" ירושלים, חנות חשמל, אפילו מורשית באתר של סמליין בארץ... חנות מאוד גדולה בירושלים, קניון מלחה. בן דוד שלי ניהל אותה, אין להם יותר את ה-530 אז הוא הציע לי את ה-630 בתחילה ב-4100 ובן דוד שלי הצליח להוריד אותו ל-3800...
סביבות 4500 היא עם אחריות מקורית נכון?
שמע, זו חנות מורישת ואין משחקים שם... אז ת'יודע... אין לו אינטרס לעבוד עליי מן הסתם, אני מחר או גג מחרתיים אצא מהעבודה ואקנה אותה, הכל כבר סוכם תכלס...
גם ליה סכום היה נראה לא הגיוני, שאלתי 16 פעם אם זה ה-C630 ונאמר לי שכן, כולל לפני שעה...
שמע, ב"אולסייל" עם אחריות רשמית והכל אפשר לתת לה הצעות מ-3390... ב-4 לא תביא אותה? מאמין שכן דווקא.

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אם אתה כזה בטוח שהו מוכר לך "סמליין" בכזה מחיר תחטוף אותה
רק תוודא שהו מוציא לך חשבונית שרשום שם אחריות של סמליין 3 שנים.

אני גם הולך לברר אצלו לגבי הדגם,מחיר והאחריות במידה והכל יהיה כשר ,אקנה אותה.

djyorgan
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

באלמ יש מבצע לדגם C630=שח3592

http://www.alm.co.il/#sale

omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

djyorgan כתב:באלמ יש מבצע לדגם C630=שח3592

http://www.alm.co.il/#sale
...
מאיפה המידע שמדובר ב-C630? רשום שם סאמסונג 100 הרץ...
הנה, אז זה הגיוני לגמרי המחיר שקיבלתי לא? מעדיף מ"ליאור" אבל זה רק אומר שהמחיר הגיוני לגמרי...

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #7 

מנסיון אישי בקניית מסך סמסונג לאחרונה (פלזמה C550, אתמול) אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב איזו אחריות אתה מקבל במחיר הנמוך. קל מאוד לקבל מסכים במחיר "טוב" אבל באחריות מקבילה ו/או קצרה יותר, רוב ההצעות הזולות בזאפ למשל הן כאלה. בנוסף חלק מהחנויות המורשות מציעות את שתי האפשרויות ואתה צריך לבחור כמה לשלם ומה לקבל, כך שעצם זה שאתה קונה מחנות מורשה לא מבטיח שאתה מקבל את האחריות המלאה של סמליין ל-3 שנים.

בהוצאה כזו מוטב לדעתי לשלם עוד כמה מאות שקלים וללכת על בטוח. בנוסף לאחריות עצמה של סמליין אתה מקבל תמיכה מלאה בגיור כל הפונקציות, תמיכה בעברית בתרגומים וכו'.

בהצלחה!

djyorgan
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

אני קניתי אתמול את הדגם הזה C630מהם בגודל 40 אינץ והם חנות הביית של היבואן מיניליין אז זה כמו לקנות מהיבואן ישירות

omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

gimm כתב:מנסיון אישי בקניית מסך סמסונג לאחרונה (פלזמה C550, אתמול) אני ממליץ לך לבדוק טוב טוב איזו אחריות אתה מקבל במחיר הנמוך. קל מאוד לקבל מסכים במחיר "טוב" אבל באחריות מקבילה ו/או קצרה יותר, רוב ההצעות הזולות בזאפ למשל הן כאלה. בנוסף חלק מהחנויות המורשות מציעות את שתי האפשרויות ואתה צריך לבחור כמה לשלם ומה לקבל, כך שעצם זה שאתה קונה מחנות מורשה לא מבטיח שאתה מקבל את האחריות המלאה של סמליין ל-3 שנים.

בהוצאה כזו מוטב לדעתי לשלם עוד כמה מאות שקלים וללכת על בטוח. בנוסף לאחריות עצמה של סמליין אתה מקבל תמיכה מלאה בגיור כל הפונקציות, תמיכה בעברית בתרגומים וכו'.

בהצלחה!
...
ברור רשמית! מה נראה לך? לא משלם פחות בגלל זה, משלם פחות כי בן דוד שלי היה מנהל שם 3 שנים, זו חנות מאוד מוכרת ורשמית,
מופיעה באתר של סאמסונג כיבואן רשמי אז אין דרך אחרת כמובן.
והנה ב"אלמ" זה 3600 עם אחריות רשמית לגמרי אז המחיר שלי הגיוני לגמרי :)

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

djyorgan כתב:אני קניתי אתמול את הדגם הזה C630מהם בגודל 40 אינץ והם חנות הביית של היבואן מיניליין אז זה כמו לקנות מהיבואן ישירות
...
קניתה את ה C630 מאלמ ב 3590 ?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

omrimayo כתב: ברור רשמית! מה נראה לך? לא משלם פחות בגלל זה, משלם פחות כי בן דוד שלי היה מנהל שם 3 שנים, זו חנות מאוד מוכרת ורשמית,
...
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך - יש גם יש דרך אחרת.
חלק מהחנויות והרשתות שמופיעות באתר של מיניליין כמשווקים רשמיים מוכרים את שתי האופציות - אחריות סמליין מלאה ל-3 שנים במחיר X ואחריות אחרת (רטפון או אחר)יותר קצרה במחיר נמוך מ-X. פשוט תבדוק.

omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

gimm כתב:
omrimayo כתב: ברור רשמית! מה נראה לך? לא משלם פחות בגלל זה, משלם פחות כי בן דוד שלי היה מנהל שם 3 שנים, זו חנות מאוד מוכרת ורשמית,
...
זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך - יש גם יש דרך אחרת.
חלק מהחנויות והרשתות שמופיעות באתר של מיניליין כמשווקים רשמיים מוכרים את שתי האופציות - אחריות סמליין מלאה ל-3 שנים במחיר X ואחריות אחרת (רטפון או אחר)יותר קצרה במחיר נמוך מ-X. פשוט תבדוק.
...
פשוט לשאול אם זה אחריות של מיניליין /סמליין למשך 3 שנים, נכון? זהו? זו האופציה היחידה נכון?
סבבה... הוא אמר לי את זה בפעם הקודמת שהייתי ואז בן דוד שלי הוריד אותו, זה לא משנה כל כך תכלס כי זה בטוח רשמי אני לא אקנה לא רשמי.
אם זה רשמי זה אומר גם תפריטים בעברית ותמיכה וכאלו נכון? ואם לא אז אין תמיכה בכתוביות או תפריטים בעברית?

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

בדיוק, 3 שנים אחריות מלאה של סמליין.

ממה שהאנשים כאן אומרים עם האחריות הזו אתה אמור להיות מסודר מבחינת תמיכה מלאה בעברית וכו'. עוד לא יצא לי לבדוק אישית כי המסך עוד לא הותקן - בקרוב מאוד אני מקווה.

omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

gimm כתב:בדיוק, 3 שנים אחריות מלאה של סמליין.

ממה שהאנשים כאן אומרים עם האחריות הזו אתה אמור להיות מסודר מבחינת תמיכה מלאה בעברית וכו'. עוד לא יצא לי לבדוק אישית כי המסך עוד לא הותקן - בקרוב מאוד אני מקווה.
...
סבבה, זה מה שהוא אמר לי במחיר הקודם שזה אחריות מלאה ובאינטרנט זה לא בלה בלה... מכיר את החנות, כמובן אשאל לפני ואבקש שיהיה רשום בקבלה. מחיר יפה אני מניח, נכון? אין לי גם אל.מ בירושלים וגם יאללה נזרום וזהו :)

לגבי התקנה - אני צריך משהו מיוחד לעשות בשביל להתקין? לא תולה אותה - לא אוהב... רק להתקין אותה בפעם הראשונה זה קשה? משהו מסובך? מישהו יודע או שאסתדר? תודה חבר'ה ושלום שלום לכם! פורום אדיר :)

djyorgan
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

אתה מקבל התקנה חינם מסמליין רק צריך להתקשר לשרות לקוחות
אני לא יכולתי לחכות והתקנתי את הרגל של המסך לבד תוך 5 דקות-יש חוברת הוראות בעברית איך לחבר את הברגים

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

אכן כך, טלפון אחד לשרות הלקוחות (מוקד רטפון למעשה) והם קובעים לך ביקור טכנאי

במקרה שלי - קניתי אתמול, התקשרתי היום והטכנאי מגיע מחר...
זה באמת לא צריך להיות מסובך "להתקין" לבד וגם אני לא תולה אבל אני מעדיף לתת לטכנאי להוציא את המפלצת מהקופסה. נוהל די מסזורז כמו שאתה רואה.

omrimayo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

gimm כתב:אכן כך, טלפון אחד לשרות הלקוחות (מוקד רטפון למעשה) והם קובעים לך ביקור טכנאי

במקרה שלי - קניתי אתמול, התקשרתי היום והטכנאי מגיע מחר...
זה באמת לא צריך להיות מסובך "להתקין" לבד וגם אני לא תולה אבל אני מעדיף לתת לטכנאי להוציא את המפלצת מהקופסה. נוהל די מסזורז כמו שאתה רואה.
...
קצת לחוץ בזמן כי יס באים להתקין לי את הTOTAL MAX ביום חמישי בצהריים...
קניתי היום!
ב-3590!!! הוא פשוט אמר לי "צריך לירות בך... מאיפה באת לי עם כל המידע הזה ועם המחיר הזה? נו שיהיה, תהנה, גם 2 שקל יותר זול מאל"מ" -
כמובן אחריות רשמת, בירושלים מי שמתקין אלו "אלרם" שהם גם מתקינים מזגנים, מקררים של LG ושארפ וכאלו... אז אליהם אני צריך להתקשר מחר, מכירים אותם?
אממ האחריות כמובן של מיניליין ל-3 שנים מלאות בלה בלה...
מת לראות אותה כבר גרררר :)

תודה פה לכולם!!!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”