מפעלי ים המלח מזרימים חיים לארנק

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #1 

היום נתקעתי שוב בפקק בכניסה לפארק התעשיה ראש העין ובעודי מהרהר הירהורים נוגים על טבע האדם שמתי לב פתאום מה מפריע לי בזווית העין.

שני שלטים ענקיים פרי תרומתם של האחרים עפר המפארים את המפעלים שרכשו בשיטת השקשוקה הידועה של רם כספי, שקשוקה שרק עשתה להם טוב ושלנו האזרחים נתנו רק להריח את האדים שיצאו מהמטבח.

אחלה שלטים באמת. ויש שניים כאלה. צמודים.....

חשבתי לחזור בלילה ולצבוע אחד באדום והשני בכחול כדי שכל מי שיגיע מחר בבוקר יוכל לשים משקפיים ולראות אותם ב 3D.

אבל זה יצא לי מהראש משתי סיבות. קודם כל זה נשמע יותר מידי כמו עבודה ושנית הייתי מעוצבן רצח בגלל החוצפה של תקיעת זוג שלטים + קמפיין שמנסים להסביר לי וליתר האזרחים שחייבים להגיע כל בוקר לעבודה עד כמה מפעל שהרס את כל אזור הבקעה ושמהכנסותיו לא הושקע גרוש חזרה בפיתוח הנגב הוא בעצם מפעל ציוני שתורם לאיכות הסביבה וממש עסק פילנטרופי בסגנון של "תאמינו לי, לי זה עולה יותר".

ואם כבר מדברים על פילנטרופיה והצלת חיים, הליצנים מהאחים עפר החליטו לבנות אגף חדש בבית חולים. לא, זה לא סורוקה, כי למה להשקיע בנגב אם אפשר לתקוע את מגדל האישפוז באמצע תל אביב כדי שכולם יראו עם איזה נדבנים יש לנו עסק.

Avi_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1762
נתן תודות: 79 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

כל מילה בסלע (Y)
72o

HaGingi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #3 

כל מילה נוספת מיותרת :lol:
הג'ינג'י
:silly:

amiti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

חלק ניכר מהציבור קולט ומפנים את המסרים בהיסח הדעת אם חוזרים עליהם מספיק פעמים , גם אם מדובר בשקרים גסים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46365
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #5 

(Y)

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #6 

ואיזה אלטרנטיבה יש לנו בדיוק?
האלפיון העליון מצפצף עלינו, הפוליטיקאים המושחתים נותנים לחברים העשירים שלהם לקנות מפעלי מדינה ואנחנו לא יכולים לעשות כלום בנידון.

הגענו למצב שצריך להחרים כבר כמה חברות ואלף מוצרים ולא יוצא לנו מזה שום דבר חוץ מלהרגיש קצת יותר טוב. מה אפשר לעשות פה?

ובקשר לבית החולים - לא מתכוון לזלזל חס וחלילה אבל הגיוני שהממשלה תשקיע בעיקר באזורים העניים והפריפריה ותיתן לעם עצמו לפתח את האזורים העשירים והמרכזיים. זה עובד ככה בכל העולם. פתחו עוד בית חולים (נחוץ) במרכז עם יכולת הוספת מיטות במקרי חירום באזור שהכי הגיוני שיצטרכו אותו במקרה ומלחמה גדולה תפתח. עכשיו שהממשלה תקים עוד בתי חולים בנגב בעצמה.

ohyaeli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

flsh כתב: הגענו למצב שצריך להחרים כבר כמה חברות ואלף מוצרים ולא יוצא לנו מזה שום דבר חוץ מלהרגיש קצת יותר טוב. מה אפשר לעשות פה?
...
בימים כאלה צריך להיות זהיר עם ביטויים כאלו :wink:

HaGingi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #8 

הג'ינג'י
:silly:

buga
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

חפשו בפייסבוק את הקבוצה ׳מפסיקים את הקמפייןהשקרי של מפעלי ים המלח׳

deadsea
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

נראה לי שהגיע הזמן שיעזבו אותם במנוחה ואלו שצריכים לקבל החלטות בממשלת ישראל שיעשו את העבודה.

או שהם הולכים לכיוון של קציר המלח בחלקו הצפוני של ים המלח, או לחילופין שמזיזים את כל השדרה של בתי מלון בים המלח וסוגרים את הבאסטה בחלק הזה של הארץ!

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”