למישהו יש המלצה לטלוויזיית LED "42? באילוצים הנ"ל
שלום ותודה מראש לכל המומחים, אשמח לעזרה...
אני רוצה לקנות טלוויזיית 42"
(הייתי רוצה יותר גדול, אבל הספה כ 3-3.5 מ' מהקיר וגם יש מגבלת תקציב, כך שזה כנראה האידיאלי)
ולא יודע איזו לקנות.
הצורך הוא אך ורק לראות סרטים וסדרות מהמחשב/מקבצים/מ-DVD. אולי אחבר לאנטנה לקלוט ערוץ 2, אפילו זה לא בטוח.
לא רואה שידורי כבלים, טלוויזיה, ספורט ולא משחק בקונסולסיות שונות.
רק סרטים וסדרות שאני רואה דרך האינטרנט (חיבור ישיר למחשב),
מנגן מקבצים או DVD שאני משכיר/קונה.
הבנתי שמהירות הסריקה בהרץ, שכולם ממליצים לקנות לפחות 100 לא רלוונטי לגביי, כי זה רק לשידורי טלוויזיה, זה נכון? אם כן, וחשוב לי רק האיכות של התמונה
(לא קריטי שיהיה דק/ קל וכו'...)
על איזה דגם תמליצו?
אני נוטה לחברות בעל שם יותר "אמין" ואיכותי כמו פנאסוניק, טושיבה, אולי LG....
אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים.
מבחינת תקציב, מעדיף שיהיה בין 3,000 ל-4,000 (אלא אם כן יש ערך מוסף מובחן לעין, המחיר זה פקטור מאוד חשוב...) ואחראיות ארוכת שנים היא יתרון עצום.
*אני רוצה לקנות LED ולא, נניח, פלסמה, כי אני אוהב לעבוד/לגלוש על המחשב עם הטלוויזיה כ"מסך טיפש", והבנתי שהפיקסלים המרובעים עובדים יותר טוב מהבחינה הזו. לא רוצה/צריך טלוויזיות עם יכולות גלישה עצמאיות וכד', רוצה לחסוך במחיר ולהרוויח כמה שאפשר איכות תמונה ואחריות.
תודה ענקית לכל מי שיעזור.
-אלי
*
אני רוצה לקנות טלוויזיית 42"
(הייתי רוצה יותר גדול, אבל הספה כ 3-3.5 מ' מהקיר וגם יש מגבלת תקציב, כך שזה כנראה האידיאלי)
ולא יודע איזו לקנות.
הצורך הוא אך ורק לראות סרטים וסדרות מהמחשב/מקבצים/מ-DVD. אולי אחבר לאנטנה לקלוט ערוץ 2, אפילו זה לא בטוח.
לא רואה שידורי כבלים, טלוויזיה, ספורט ולא משחק בקונסולסיות שונות.
רק סרטים וסדרות שאני רואה דרך האינטרנט (חיבור ישיר למחשב),
מנגן מקבצים או DVD שאני משכיר/קונה.
הבנתי שמהירות הסריקה בהרץ, שכולם ממליצים לקנות לפחות 100 לא רלוונטי לגביי, כי זה רק לשידורי טלוויזיה, זה נכון? אם כן, וחשוב לי רק האיכות של התמונה
(לא קריטי שיהיה דק/ קל וכו'...)
על איזה דגם תמליצו?
אני נוטה לחברות בעל שם יותר "אמין" ואיכותי כמו פנאסוניק, טושיבה, אולי LG....
אשמח להמלצה לדגמים ספציפיים.
מבחינת תקציב, מעדיף שיהיה בין 3,000 ל-4,000 (אלא אם כן יש ערך מוסף מובחן לעין, המחיר זה פקטור מאוד חשוב...) ואחראיות ארוכת שנים היא יתרון עצום.
*אני רוצה לקנות LED ולא, נניח, פלסמה, כי אני אוהב לעבוד/לגלוש על המחשב עם הטלוויזיה כ"מסך טיפש", והבנתי שהפיקסלים המרובעים עובדים יותר טוב מהבחינה הזו. לא רוצה/צריך טלוויזיות עם יכולות גלישה עצמאיות וכד', רוצה לחסוך במחיר ולהרוויח כמה שאפשר איכות תמונה ואחריות.
תודה ענקית לכל מי שיעזור.
-אלי
*
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לחיבור מחשב טלוויזיה מומלצת ביותר היא ה LG LD450/460 והסמסונג C530.
בתקציב שלך אתה יכול להשיג גם 46/47" זה הגודל המינימלי לטעמי למרחק שכזה (אבל תצטרך ללכת על ייבוא מקבילי).
בייבוא רשמי (עם אחריות טובה יותר) תצטרך להתפשר על 40 (סמסונג) או 42 (LG) אלא אם כן תגדיל קצת את המחיר.
בתקציב שלך אתה יכול להשיג גם 46/47" זה הגודל המינימלי לטעמי למרחק שכזה (אבל תצטרך ללכת על ייבוא מקבילי).
בייבוא רשמי (עם אחריות טובה יותר) תצטרך להתפשר על 40 (סמסונג) או 42 (LG) אלא אם כן תגדיל קצת את המחיר.
תודה על התגובות, אבל אני נוטה לטלוויזיית LED ולא LCD, יותר אוהב את הדיוק בגוונים ואת זה שהתאורה "קרה" יותר, ולי לפחות מרגישה חדשה יותר.
למישהו יש המלצה ל-LED?
יש לי אפשרות לרכוש LCD מהדגמים הבאים באזור ה-3,000 ש"ח (קצת פחות):
KDL40BX400AEP של סוני, 40 אינץ
''40 דגם VIP 40AV700 של טושיבה, 40 אינץ
דגם THL42U20 של של פנסוניק, 42 אינץ
דגם 40C550 של סמסונג, 40 אינץ
UE40C5100 של סמסנוג - LED (אבל זה מקפיץ אותי לקצת פחות מ-4,000)
מישהו יכול לחוות דעה על הדגמים האלה?
אני נוטה לפנסוניק, כי הם מציעים אחריות של 5 שנים (לעומת שנה על האחרות), אבל לא מכיר מספיק פרטים טכניים.
הלוואי והייתי יכול למצוא את הדגמים הספציפיים האלה בחללי תצוגה, אבל לא הצלחתי את כולם בינתיים.
תודה רבה לכל מי שיגיב,
המסך הוא רק להציג מ-DVD ומקבצים על דיסקון קי/מחשב (לא משנה), כך שרק איכות התמונה משנה (עד כמה שמובן לי).
למישהו יש המלצה ל-LED?
יש לי אפשרות לרכוש LCD מהדגמים הבאים באזור ה-3,000 ש"ח (קצת פחות):
KDL40BX400AEP של סוני, 40 אינץ
''40 דגם VIP 40AV700 של טושיבה, 40 אינץ
דגם THL42U20 של של פנסוניק, 42 אינץ
דגם 40C550 של סמסונג, 40 אינץ
UE40C5100 של סמסנוג - LED (אבל זה מקפיץ אותי לקצת פחות מ-4,000)
מישהו יכול לחוות דעה על הדגמים האלה?
אני נוטה לפנסוניק, כי הם מציעים אחריות של 5 שנים (לעומת שנה על האחרות), אבל לא מכיר מספיק פרטים טכניים.
הלוואי והייתי יכול למצוא את הדגמים הספציפיים האלה בחללי תצוגה, אבל לא הצלחתי את כולם בינתיים.
תודה רבה לכל מי שיגיב,
המסך הוא רק להציג מ-DVD ומקבצים על דיסקון קי/מחשב (לא משנה), כך שרק איכות התמונה משנה (עד כמה שמובן לי).