מחפש אוזניות INEAR בפחות מ900 שח שומע בעיקר פופ רוק ואלקטרוניקה

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני פונה אליכם כי אני צריך עזרה בבחירת אוזניות.
המחשבה הראשונה שלי הייתה על beats by dr dre tour שעולות בבאג 900 ש"ח (הדגם עם המיקרופון) אבל ירדתי ממנו בגלל המחיר.
קצת רקע:
1. שימושים - שמיעת מוסיקה
2. סוגי מוסיקה : רוק,פופ,מזרחית,שחורה (היפ-הופ,R&B), קלאסי, אלקטרוני (דאנס, טראנס פסיכודאלי וכ'ו..), רגאיי, D&B
3. בתצורת INEAR
4. תקציב: פחות מ-900 שח
5. יש צורך במיקרופון בילט-אין מכיוון שהאוזניות יחוברו לסלולרי שלי
6. עוד משהו ?

אודה לכם אם תוכלו לרשום לי המלצות על דגמים שאתם מכירים וחברות בהם אתם בוטחים לרכישה כדאית של אוזניות איכותיות !
נערך לאחרונה על ידי סופריוזר ב 11/07/2011 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.

GilSt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 628
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

Dr Dre Beats נחשבים בעיניי אודיופילים לבדיחה, בגלל הבס המנופח או איכות צליל גרועה והמחיר המוגזם שלהם.

לצערי אין לי נסיון עם אוזניות עם מיקרופון, אבל מציע לך לבדוק את Klipsch Image S4i או Sennheiser MM 50 iP.

סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

GilSt כתב:Dr Dre Beats נחשבים בעיניי אודיופילים לבדיחה, בגלל הבס המנופח או איכות צליל גרועה והמחיר המוגזם שלהם.

לצערי אין לי נסיון עם אוזניות עם מיקרופון, אבל מציע לך לבדוק את Klipsch Image S4i או Sennheiser MM 50 iP.
...
אני מסכים זה נראה שהשיווק שלהם משפיע על המחיר יותר מאשר איכות האוזניות. אבל זה סגנון האוזניות שאני מחפש חשוב לי שיהיה שם בס נקי ועמוק.
אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל האוזניות הקודמות שלי הן אוזניות של סוני אריקסון שקיבלתי יחד עם הנייד הקודם שלי סליידר אדמוני בשם W910 שהיו חביבות עלי ונהניתי מהן לא מעט.. לצורך העניין אלו סגנון האוזניות שאני מחפש רק באיכות יותר טובה ועם הקריטריונים שרשמתי למעלה..

לגבי האוזניות שרשמת חיפשתי את הדגמים - הראשון לא מוכר לי זו נחשבת חברה טובה ? ולגבי סנהייזר יש לי ניסיון איום איתם קניתי לאחי את הCX500 ולא נהניתי מכל רגע !

ד.א. הסלולרי שלי הוא לא אייפון כך שאין צורך להתביית על דגמים שמותאים במיוחד לאייפון

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #4 

באמת רוצה לקבל עזרה? תשנה את הכותרת ל" מחפש אוזניות בתקציב X שומע בעיקר Y"

סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

sagyle כתב:באמת רוצה לקבל עזרה? תשנה את הכותרת ל" מחפש אוזניות בתקציב X שומע בעיקר Y"
...
תודה, חדש פה , שוּנה...

Arinitz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

סופריוזר כתב:
GilSt כתב:Dr Dre Beats נחשבים בעיניי אודיופילים לבדיחה, בגלל הבס המנופח או איכות צליל גרועה והמחיר המוגזם שלהם.

...
אני מסכים זה נראה שהשיווק שלהם משפיע על המחיר יותר מאשר איכות האוזניות. אבל זה סגנון האוזניות שאני מחפש חשוב לי שיהיה שם בס נקי ועמוק.
אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל האוזניות הקודמות שלי הן אוזניות של סוני אריקסון שקיבלתי יחד עם הנייד הקודם שלי סליידר אדמוני בשם W910 שהיו חביבות עלי ונהניתי מהן לא מעט.. לצורך העניין אלו סגנון האוזניות שאני מחפש רק באיכות יותר טובה ועם הקריטריונים שרשמתי למעלה..

לגבי האוזניות שרשמת חיפשתי את הדגמים - הראשון לא מוכר לי זו נחשבת חברה טובה ? ולגבי סנהייזר יש לי ניסיון איום איתם קניתי לאחי את הCX500 ולא נהניתי מכל רגע !

ד.א. הסלולרי שלי הוא לא אייפון כך שאין צורך להתביית על דגמים שמותאים במיוחד לאייפון
...
הקליפש נחשבות לטובות ביותר למחיר, כך לפחות על פי CNET. לא ידוע לי אם מוכרים אותן בארץ בכלל...

סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Arinitz כתב:
סופריוזר כתב:

...

...
הקליפש נחשבות לטובות ביותר למחיר, כך לפחות על פי CNET. לא ידוע לי אם מוכרים אותן בארץ בכלל...
...
סבבה אני אקח את זה כאופציה

סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

הייתי רוצה לשמוע עוד דעות .. יש מישהו ?

Jonny123
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #9 

סופריוזר כתב:הייתי רוצה לשמוע עוד דעות .. יש מישהו ?
...
מעניין אותי מה לא אהבת ב-CX500... אולי זה יעזור לכוון לסאונד שאתה אוהב...
דווקא לסנהייזר יש מבחר גדול בארץ ודגמים מסויימים עם סאונד מעולה לתקציב..

סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Jonny123 כתב:
סופריוזר כתב:הייתי רוצה לשמוע עוד דעות .. יש מישהו ?
...
מעניין אותי מה לא אהבת ב-CX500... אולי זה יעזור לכוון לסאונד שאתה אוהב...
דווקא לסנהייזר יש מבחר גדול בארץ ודגמים מסויימים עם סאונד מעולה לתקציב..
...
מה לא אהבתי.. לא אהבתי שהבאס היה שטוח והשילוב בינו לבין שאר הצלילים לא היה מוצלח, אין עוד מישהו שחושב כמוני ?

סופריוזר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

מקפיץ הודעה חבר'ה תעזרו לי פה.. אני מתכוון לקנות את האוזניות מחרתיים

Guy30
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161