התחדשתי - 55D8000 LED אמריקאית
שלום לכולם...
אחרי הרבה המתנה וציפייה ברשותי המסך הנ"ל....
מה אגיד ומה אומר שכבר לא נאמר על המסך הזה?
מסך מצויין תמונה חדה יפה וצבעים נפלאים...
איכות שידורי SD עם ממיר יס HD דרך DVDO EDGE טובים ואף הופתעתי לטובה
שידורי HD של יס הפתיעו אותי לרעה....
צפייה בתכנים שלי ברמת 1080 מדהימה... איכות תלת מימד מגניבה וטובה
הפיצ'רים מגניבים ושימושיים כמו social tv דפדפן ופייסבוק (שבעזרת האפליקציה אפשר לשתף את כל האורחים באלבומי התמונות שלי בפייס)
יש זליגת אור בפינה השמאלית התחתונה והעליונה שלא מורגשת במצב תמונה אלא רק ממש טיפה טיפה במצב של פסים שחורים למעלה ולמטה וגם אז זה ממש אחרי התעמקות בנקודות האלו
עננות אין בכלל
אני לא מאלו שישבחו את המסך שלהם כי הם שילמו עליו המון ויתכחשו לבעיות שבו
המסך לא מושלם משהו בו לא מסתדר לי בצפייה ואני לא יכול להסביר על גבי טקסט את הבעיה ואני אשמח שיפנה אלי מכייל מקצועי (גם בתשלום אם יש כזה) על מנת להעזר בו
ולאלו שעומדים לקנות מסך פרימיום אני יכול להמליץ להמתין קצת לD8500 D9000
E8000 או כל מסך אחר ....
יום טוב לכולם
אחרי הרבה המתנה וציפייה ברשותי המסך הנ"ל....
מה אגיד ומה אומר שכבר לא נאמר על המסך הזה?
מסך מצויין תמונה חדה יפה וצבעים נפלאים...
איכות שידורי SD עם ממיר יס HD דרך DVDO EDGE טובים ואף הופתעתי לטובה
שידורי HD של יס הפתיעו אותי לרעה....
צפייה בתכנים שלי ברמת 1080 מדהימה... איכות תלת מימד מגניבה וטובה
הפיצ'רים מגניבים ושימושיים כמו social tv דפדפן ופייסבוק (שבעזרת האפליקציה אפשר לשתף את כל האורחים באלבומי התמונות שלי בפייס)
יש זליגת אור בפינה השמאלית התחתונה והעליונה שלא מורגשת במצב תמונה אלא רק ממש טיפה טיפה במצב של פסים שחורים למעלה ולמטה וגם אז זה ממש אחרי התעמקות בנקודות האלו
עננות אין בכלל
אני לא מאלו שישבחו את המסך שלהם כי הם שילמו עליו המון ויתכחשו לבעיות שבו
המסך לא מושלם משהו בו לא מסתדר לי בצפייה ואני לא יכול להסביר על גבי טקסט את הבעיה ואני אשמח שיפנה אלי מכייל מקצועי (גם בתשלום אם יש כזה) על מנת להעזר בו
ולאלו שעומדים לקנות מסך פרימיום אני יכול להמליץ להמתין קצת לD8500 D9000
E8000 או כל מסך אחר ....
יום טוב לכולם
נערך לאחרונה על ידי lirn8 ב 11/07/2011 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
תתחדש!
מאיפה קנית בסוף ?
לגבי הכיוןל, יש גם המון דיסקים שאפשר להוריד מהאינטרנט, וגם אפשר למצוא פרמטרים לכיול בהמון אתרים כמו פה
http://www.tweaktv.com/tweak-my-tv/cali ... d8000.html
ניסית לעבור למצב MOVIE ?
מאיפה קנית בסוף ?
לגבי הכיוןל, יש גם המון דיסקים שאפשר להוריד מהאינטרנט, וגם אפשר למצוא פרמטרים לכיול בהמון אתרים כמו פה
ניסית לעבור למצב MOVIE ?
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 11/07/2011 18:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם זה לא מייבוא אישי זה כמעט בטוח מהייבואן הירושלמי נוחntk כתב:תתחדש!
מאיפה קנית בסוף ?
ניסית לעבור למצב MOVIE ?...
שמעתי היום על הבחור-איך אני יכול להגיע אליו?
עדכון:
שמעתי שהוא המקור העיקרי כיום להשגת מסכי HIGH END מדגמים חדישים שעדיין לא הגיעו בייבוא מסודר לארץ
יש כבר המון אתרים בארץ שמוכרים אותו, למרות שאם לא הייתי מביא אותו מחול בחיים לא הייתי קונה בארץ במחיר כזהgordi כתב:אם זה לא מייבוא אישי זה כמעט בטוח מהייבואן הירושלמי נוחntk כתב:תתחדש!
מאיפה קנית בסוף ?
עדכון:
שמעתי שהוא המקור העיקרי כיום להשגת מסכי HIGH END מדגמים חדישים שעדיין לא הגיעו בייבוא מסודר לארץ...
חשבתי על עניין הייבוא אישי שעליו הסברת ליntk כתב:יש כבר המון אתרים בארץ שמוכרים אותו, למרות שאם לא הייתי מביא אותו מחול בחיים לא הייתי קונה בארץ במחיר כזהgordi כתב:אם זה לא מייבוא אישי זה כמעט בטוח מהייבואן הירושלמי נוחntk כתב:תתחדש!
מאיפה קנית בסוף ?
עדכון:
שמעתי שהוא המקור העיקרי כיום להשגת מסכי HIGH END מדגמים חדישים שעדיין לא הגיעו בייבוא מסודר לארץ......
קיבלתי החלטה לוותר על זה
גדול עלי הסיכון שכרוך בזה
אני מעדיף להשכיב את הכסף בארץ ולישון בשקט
ט'נקס בכל מקרה
כמו שאמרתי, כל אחד עושה את החישובים שלו, אם היית שואל אותי לפני 5 שנים אם הייתי מזמין טלוויזיה מארצות הברית הייתי צוחק, אבל בשנים האחרונות אין כמעט מוצר שקניתי בארץ, בהתחלה כמובן שזה התחיל עם דברים קטנים כבלים ומתאמים, לאט לאט זה גדל, תחלס יש המון ללמוד על קניות מחו"ל, יש להם אתרים שנותנים להם כסף בחזרה על כל קניה אם אתה נכנס דרך הלינק באתר שלהם לאתר שממנו אתה רוצה לקנות, לפני שנה היה למיקרוסופט מבצע דרך מנוע החיפוש שלהם בינג, הם נתנו החזר של 40% על כל קניה ( עד 500$ בשנה לבנאדם ) בדרך כלל החזרים זה 3-10% למערי לבינג לא הצלחתי להירשם (חייבים כתובת בארצות הברית ),אבל יש אתר אחר שקיבלתי ממנו 100$ החזר על LAPTOP שקניתי
בקשר לדיון, אני גם ממליץ לכבות את האור עם הלוגו של הסמסונג בזמן שהטלוויזיה פועלת,שרואים סרט בחושך זה ממש מעצבן ( לפחות אותי ) וגונב פוקוס מהסרט
בקשר לדיון, אני גם ממליץ לכבות את האור עם הלוגו של הסמסונג בזמן שהטלוויזיה פועלת,שרואים סרט בחושך זה ממש מעצבן ( לפחות אותי ) וגונב פוקוס מהסרט
מפריע לי עניין האחריות לאורך השניםntk כתב:כמו שאמרתי, כל אחד עושה את החישובים שלו, אם היית שואל אותי לפני 5 שנים אם הייתי מזמין טלוויזיה מארצות הברית הייתי צוחק, אבל בשנים האחרונות אין כמעט מוצר שקניתי בארץ, בהתחלה כמובן שזה התחיל עם דברים קטנים כבלים ומתאמים, לאט לאט זה גדל, תחלס יש המון ללמוד על קניות מחו"ל, יש להם אתרים שנותנים להם כסף בחזרה על כל קניה אם אתה נכנס דרך הלינק באתר שלהם לאתר שממנו אתה רוצה לקנות, לפני שנה היה למיקרוסופט מבצע דרך מנוע החיפוש שלהם בינג, הם נתנו החזר של 40% על כל קניה ( עד 500$ בשנה לבנאדם ) בדרך כלל החזרים זה 3-10$ למערי לבינג לא הצלחתי להירשם (חייבים כתובת בארצות הברית ),אבל יש אתר אחר שקיבלתי ממנו 100$ החזר על LAPTOP שקניתי
בקשר לדיון, אני גם ממליץ לכבות את האור עם הלוגו של הסמסונג בזמן שהטלוויזיה פועלת,שרואים סרט בחושך זה ממש מעצבן ( לפחות אותי ) וגונב פוקוס מהסרט...
תיקון מסך בסדר גודל הזה-אינו דבר של מה בכך
חוץ מזה,מאז שאני מכיר את עצמי רכשתי רק מוצרים איכותיים
זו גם הסיבה שרכשתי את ה 5090 והשכבתי שם ים של כסף
האם רכשת, או שקלת לרכוש אחריות של MACK ?ntk כתב:כמו שאמרתי, כל אחד עושה את החישובים שלו, אם היית שואל אותי לפני 5 שנים אם הייתי מזמין טלוויזיה מארצות הברית הייתי צוחק, אבל בשנים האחרונות אין כמעט מוצר שקניתי בארץ, בהתחלה כמובן שזה התחיל עם דברים קטנים כבלים ומתאמים, לאט לאט זה גדל, תחלס יש המון ללמוד על קניות מחו"ל, יש להם אתרים שנותנים להם כסף בחזרה על כל קניה אם אתה נכנס דרך הלינק באתר שלהם לאתר שממנו אתה רוצה לקנות, לפני שנה היה למיקרוסופט מבצע דרך מנוע החיפוש שלהם בינג, הם נתנו החזר של 40% על כל קניה ( עד 500$ בשנה לבנאדם ) בדרך כלל החזרים זה 3-10% למערי לבינג לא הצלחתי להירשם (חייבים כתובת בארצות הברית ),אבל יש אתר אחר שקיבלתי ממנו 100$ החזר על LAPTOP שקניתי
בקשר לדיון, אני גם ממליץ לכבות את האור עם הלוגו של הסמסונג בזמן שהטלוויזיה פועלת,שרואים סרט בחושך זה ממש מעצבן ( לפחות אותי ) וגונב פוקוס מהסרט...
לא בדקתי לעומק האם האחריות שלהם למסכי LCD היא בינלאומית כמו זו שעל מצלמות...
שלום לך,ami76 כתב:היי
לא עניתה על כמה שאלות פה
האים עשית יבוא עצמי או שקניתה מחנות בארץ?
וכמה עלה לך?...
אתה יכול להכנס לזאפ, ולראות את כל המחירים בארץ.
המחיר הכי נמוך, 15,100 ש"ח - אצל רונן מכרמיאל.
אני בטוח שהוא מייבא את המסך.