המלצה - LCD/פלזמה - תקציב 10K~ משהו באיכות של KURO ז"ל :-(
אז ככה, להורים יש KURO, ועד שהבנתי שהחטיבה נסגרה הייתי בטוח שזה מה שאני אקנה, מכיוון שכאמור אין יותר את המותג אני מתלבט לגבי איזה מסך ואיזה טכנולוגיה, קראתי פה לא מעט בפורום, לצערי לא הצלחתי למצוא שרשור שקולע לדרישות והרצונות שלי....
לא ממש החלטתי לגבי LED/פלזמה - בגדול יש לי העדפה נוסטלגית לפלזמה אבל לא מחייב.
- תקציב - 10K-12K במקסימום וכמו תמיד כמובן שעדיף פחות...
- מרחק צפייה 2-3 מטר.
- 46-50 אינץ' רצוי (נראה לי שמעבר זה היסחפות בשלב זה...למרות שלא נתווכח על כמה אינצ'ים לפה או לשם)
- אין שום צורך בתלת מימד.
- דווקא נחמד לי אם תהיה אופציה גלישה אלחוטית מובנית/ DLNA וחבר מרעיו..
- בא לי משהו איכותי.
זהו, תודה מראש לעונים...
לא ממש החלטתי לגבי LED/פלזמה - בגדול יש לי העדפה נוסטלגית לפלזמה אבל לא מחייב.
- תקציב - 10K-12K במקסימום וכמו תמיד כמובן שעדיף פחות...
- מרחק צפייה 2-3 מטר.
- 46-50 אינץ' רצוי (נראה לי שמעבר זה היסחפות בשלב זה...למרות שלא נתווכח על כמה אינצ'ים לפה או לשם)
- אין שום צורך בתלת מימד.
- דווקא נחמד לי אם תהיה אופציה גלישה אלחוטית מובנית/ DLNA וחבר מרעיו..
- בא לי משהו איכותי.
זהו, תודה מראש לעונים...
אם אתה מתכוון לרכוש מסך (ברמה של המסך שציינת )מדגם חדיש ועכשווי 2011-לא תהייה לך ברירה אלא לקבל את ה 3D כלול בעיסקה. ה 3D השנה הזו זה כמעט ברירת מחדל. אם תחליט בסופו של דבר לרכוש מסך ללא ה 3D -כנראה ותצטרך להסתפק באיכויות ירודות.
LED או פלזמה-זו שאלה טובה מאד שמעסיקה אותי גם כן.
מחר אני עולה לירושלים לראות את ה PANASONIC 50VT30 שמסקרנת אותי.
מציע לך להתעניין בדגם הזה שעל הנייר הוא אמור להיות בעל איכויות טובות יותר מה KURO.
תיקח בחשבון שהוא מעל לתקציב שלך,אבל אם אתה מחפש משהו שיתמודד מול ה KURO של ההורים שלך-אז זהו המסך
LED או פלזמה-זו שאלה טובה מאד שמעסיקה אותי גם כן.
מחר אני עולה לירושלים לראות את ה PANASONIC 50VT30 שמסקרנת אותי.
מציע לך להתעניין בדגם הזה שעל הנייר הוא אמור להיות בעל איכויות טובות יותר מה KURO.
תיקח בחשבון שהוא מעל לתקציב שלך,אבל אם אתה מחפש משהו שיתמודד מול ה KURO של ההורים שלך-אז זהו המסך
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
ממליץ לעקוב אחרי המאמרים בעמוד הראשי, סקירות עולות על מני אפשרויות בתחום הזה.
כאילו עושה לי רושם שאם אני בכלל אחשוב לכיוון של הדגמים החדשים ביותר שמופיעים בסקירות, אין מצב שאני אשאר במסגרת התקציב שלי...קיבלתי כל מיני 'הודעות' פרטיות באמת שממליצות על ה VT20/VT30, מה ההבדל ביניהן? האם באמת אני חייב, כדי להתקרב לאיכויות של הKURO, לשלם אקסטרא כסף (ואני מרשה לעצמי להניח שמדובר בתוספת נאה) על העניין הזה של ה3D שממש ממש לא דחוף לי?oferlaor כתב:ממליץ לעקוב אחרי המאמרים בעמוד הראשי, סקירות עולות על מני אפשרויות בתחום הזה....
תודה על התגובות.
תשובות לשאלותיך:r6rr כתב:כאילו עושה לי רושם שאם אני בכלל אחשוב לכיוון של הדגמים החדשים ביותר שמופיעים בסקירות, אין מצב שאני אשאר במסגרת התקציב שלי...קיבלתי כל מיני 'הודעות' פרטיות באמת שממליצות על ה VT20/VT30, מה ההבדל ביניהן? האם באמת אני חייב, כדי להתקרב לאיכויות של הKURO, לשלם אקסטרא כסף (ואני מרשה לעצמי להניח שמדובר בתוספת נאה) על העניין הזה של ה3D שממש ממש לא דחוף לי?oferlaor כתב:ממליץ לעקוב אחרי המאמרים בעמוד הראשי, סקירות עולות על מני אפשרויות בתחום הזה....
תודה על התגובות....
1.גם אני קיבלתי הודעות פרטיות כאלו ממספר חנויות שעובדות עם האתר: חנות "פיוצ'ר-איתי פולק,חשמל נטו,וסטריאו עייני-עוזי. לאף אחת מהן אין עדיין את ה VT30 במלאי.
עבורי-בגלל שאני מחפש 3D-הם המליצו לי על מסך הפנסוניק 50VT20 .מדובר על מסך משנה שעברה שכנראה נשאר במלאי.
2.כן.כדי להתקרב (ואף לעבור) את האיכויות של ה KURO תצטרך לשלם אקסטרא כסף.הדגמים החדשים האיכותיים מכילים רובם ככולם 3D.תרצה-תשתמש,לא תרצה-לא תשתמש.
מקווה שעזרתי.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
פיליפס 9704 מסך מצויין .בעיניי עולה על הKURO ללא ספק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
אז לא הבנתי,
אם לא רצית רצית באיכות גבוהה ככל הניתן (ע"ע כותרת), אז למה שאלת...
אם לא רצית רצית באיכות גבוהה ככל הניתן (ע"ע כותרת), אז למה שאלת...
מלבד סוגיית ה-3D, במה עוד 'נחותה' ה-V20 מה-VT20\30?saar156 כתב:אם אין לך צורך בתלת מימד ואתה רוצה איכות תמונה קרובה לקורו ובמיסגרת המחיר שציינת
תבדוק את פלזמה TH-P50V20 של פנסוניק,
וכמובן יש את האופציה לקורו יד שנייה
בהצלחה...
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
ממליץ לך בחום על הפנסוניק
כבעלים של אחת כזו , בתחילה "סבלתי" מאיכות צפייה נמוכה ב SD , היום אחרי כמה שעות טיסה
אני יכול בפה מלא - מדובר באיכות צפייה מדהימה !!! גם ב SD וגם ב HD ו ב 3D כמעט ואיני משתמש כלל (לא ראיתי שום סרט מלא ב 3D מיום שקניתי אותה ) אבל ראיתי את המשחק של בארסה - ריאל ב 3D והיה חוויה נחמדה
בקיצור מסך מדהים !
כבעלים של אחת כזו , בתחילה "סבלתי" מאיכות צפייה נמוכה ב SD , היום אחרי כמה שעות טיסה
אני יכול בפה מלא - מדובר באיכות צפייה מדהימה !!! גם ב SD וגם ב HD ו ב 3D כמעט ואיני משתמש כלל (לא ראיתי שום סרט מלא ב 3D מיום שקניתי אותה ) אבל ראיתי את המשחק של בארסה - ריאל ב 3D והיה חוויה נחמדה
בקיצור מסך מדהים !
ה- V20 לא 'נחותה' מה- VT20 .r6rr כתב:מלבד סוגיית ה-3D, במה עוד 'נחותה' ה-V20 מה-VT20\30?...
מבחינת איכות התמונה הם זהים.
ב-VT20 המנגנון של כיבוי והדלקה של הפיקסלים קצת שונה כדי למנוע מצב של CROSSTALK ב-3D
ובמצבי התמונה יש מצב THX שמוחלף ב-V20 במצב True Cinema (מצבי התמונה מתייחסים לדגמים האסייתים שיורוקום מוכרת)
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לגבי מסך הפלזמה של פנאסוניק דגם VT-20 גודל 50 אינצ' .
כיום אין שום מסך שיכול להתמודד מולו כמובן מבחינת עלות תועלת .
מומלץ בחום לכל מי שמעוניין ברכישת מסך3D פרימיום איכותי מבית פנאסוניק יפאן .
כיום אין שום מסך שיכול להתמודד מולו כמובן מבחינת עלות תועלת .
מומלץ בחום לכל מי שמעוניין ברכישת מסך3D פרימיום איכותי מבית פנאסוניק יפאן .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
לא ראיתי את ה VT20,אבל את הVT30 ראיתי היום.sufgi כתב:היית רוכש 9705,9706,VT20 לא משנה מה...
ומשכנע את ההורים לקחת את המסך החדש (אחריות, פיצ'רים,3D וכו') תמורת הקורו שלהם...
איזה מסך חלומי
בקרוב מאד כנראה אעיף את ה 5090 לטובת המסך הזה.
עם כל הכבוד ל 5090(ויש כבוד) היא כבר לא "סוחבת" בסך הביצועים שלה מול מסך מתקדם שכזה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
gordi כתב:לא ראיתי את ה VT20,אבל את הVT30 ראיתי היום.sufgi כתב:היית רוכש 9705,9706,VT20 לא משנה מה...
ומשכנע את ההורים לקחת את המסך החדש (אחריות, פיצ'רים,3D וכו') תמורת הקורו שלהם...
איזה מסך חלומי![]()
עם כל הכבוד ל 5090(ויש כבוד) היא כבר לא "סוחבת" בסך הביצועים שלה מול מסך מתקדם שכזה...
gordi
בינתיים תן לנו כמה תמונות של הקורו 5090 שלך שכבר לא סוחבת .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000ES9000es כתב:gordi כתב:לא ראיתי את ה VT20,אבל את הVT30 ראיתי היום.sufgi כתב:היית רוכש 9705,9706,VT20 לא משנה מה...
איזה מסך חלומי![]()
עם כל הכבוד ל 5090(ויש כבוד) היא כבר לא "סוחבת" בסך הביצועים שלה מול מסך מתקדם שכזה...
gordi
בינתיים תן לנו כמה תמונות של הקורו 5090 שלך שכבר לא סוחבת .![]()
...
משהו מצחיק אותך
אם אתה מעוניין-13 אלף והיא שלך
כולל רמקול תחתון וכיול מקצועי שביצע לי מקצוען (עלה בזמנו 1400 ש"ח)
(אם יש לך בעיית מזומנים-אני מוכן לחלק לך ל 3 תשלומים)
עדכון:
אם אתה מעוניין לראות את ה 55VT30 בפעולה-תניע לכיוון ירושלים (אוכל להדריך אותך בתיבת הדואר איך להגיע)