החלטתי לעשות הסבה מקצועית בזכות HOT !

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Lior_M פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #1 

הסיפור הוא כזה,
ישבתי יום שישי בסבבה שלי ובדקתי את חשבונות הישראכארט.
גיליתי שב HOT חייבו אותי ב 4 שקלים ( ארבעה שקלים ) יותר מהחודש הקודם.
לא התעצלתי, התקשרתי. "אדוני היתה עליה במדד"
אבל, כל חודש יש עליה במדד אמרתי, אז למה עכשיו ? איך זה שלא חיבתם אותי בעליות הקודמות ? ובכלל, בחוזה לא כתוב שהסכום צמוד למדד ( כן כן, שמרתי את החוזה ), וגם אם כן, אתם לא חושבים שצריך לידע אותי לפני שאתם מחליטים לגבות יותר כסף ( גם אם זה ארבעה שקלים ) ?
"שלחנו גלויות .. פרסמנו בעיתון, הודענו בערוצי הטלביזיה שלנו .. ", מעניין עניתי, איך פספסתי ? אני דווקא קורא עיתונים וגם צופה בטלביזיה, אמנם מדי פעם אבל צופה ..
בשלב הזה השיחה עברה לצעקות. מפה לשם 15 דקות של צעקות, השיחה מסתיימת בזה שאני מזמין אותם לאחר כבוד לקחת את הממירים שלהם ביום ראשון בבוקר ולדחוף אותם למקום הזה שממנו כנראה לא זורחת השמש ( אלא אם כן קוראים לך ביונסה ) יעלה כמה שיעלה ביננו, את מה שיעלה אני חוסך כלקוח חדש בלווין.

יום ראשון בבוקר מתקשר נציג של HOT, אדוני בדקנו את הנושא, אנחנו לא יכולים להוריד את המחיר ( רשמית ) אבל אנחנו נזכה אותך ב 107 שקלים ( עד עכשיו מיטב המוחות ואני מנסים להבין איך הם הגיעו ל 107 שקלים אבל בחישוב מהיר זה יוצא החזר של 4 שקלים כל חודש במשך שנתיים - ואני בכלל לא מחוייב לעוד שנתיים ). נו טוב,
15 דקות של צעקות 107 שקלים לא רע, לפי חישוב שלי אם אני עובר לעבוד בצעקות, 20 ימי עבודה בחודש, 4 שעות ביום יוצא לי מעל 42000 שקל בחודש ( נטו ).
נראה לי מספיק ועוד ישאר לי עודף לרופא פרטי שיטפל לי בגרון פעמיים בשבוע.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4974
נתן תודות: 322 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך להיות חלק מאסיבי ממשרד ההסברה :lol:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #3 

זה ידוע שמי שעובד בצעקות מרוויח הרבה כסף , בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

אוריאל כתב:זה ידוע שמי שעובד בצעקות מרוויח הרבה כסף , בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה.
...
(Y)

שמעון-מור-יוסף
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1321
שם מלא: שמעון מור יוסף
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 28 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

קרעת אותי :lol:

מצטער שאני צוחק על חשבונך אבל לצערנו כך זה בישראל מול החברות הגדולות שפשוט בנויות ועושות הכל בכדי לשאוב מאיתנו כמה שיותר. :lol: (Y) :lol:
Av2 מוצרי סטריאו וקולנוע ביתי מובחרים בהזדמנויות.
www.facebook.com/Av2Av
052-3153-707

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #6 

מגעילה אותי התנהלות החברות האלו :(

Barry
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 298
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #7 

אותי הנבלHOT חייבו יום בהיר אחד ביותר מ- 450 ש"ח - לדבריהם נגמר לי ה"מבצע" ולכן חייבו אותי ב"מחיר מחירון" לדבריהם.
העניין הוא שהם כנראה לא שמעו (או לא רצו לשמוע) על חוק הגנת הצרכן, הקובע בפרק של עסקאות מתמשכות שבגמר החוזה אסור להם לשנות את המחיר ולהעלותו ללא הסכמה מפורשת של הלקוח.
בקיצור - חברה גדולה שאמורה להיות רצינית, מתנהגת כמו מוכר בבאסטה ופשוט מנסה את "שיטת מצליח" כל פעם מחדש.
בקיצור - נמאס מהם...

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #8 

Barry כתב:אותי הנבלHOT חייבו יום בהיר אחד ביותר מ- 450 ש"ח - לדבריהם נגמר לי ה"מבצע" ולכן חייבו אותי ב"מחיר מחירון" לדבריהם.
העניין הוא שהם כנראה לא שמעו (או לא רצו לשמוע) על חוק הגנת הצרכן, הקובע בפרק של עסקאות מתמשכות שבגמר החוזה אסור להם לשנות את המחיר ולהעלותו ללא הסכמה מפורשת של הלקוח.
בקיצור - חברה גדולה שאמורה להיות רצינית, מתנהגת כמו מוכר בבאסטה ופשוט מנסה את "שיטת מצליח" כל פעם מחדש.
בקיצור - נמאס מהם...
...
אל תוותר.
שלח להם מכתב רשום עם פירוט המקרה, תמצית החוק והדרישות שלך בנושא. הוסף כי אתה שומר לעצמך את הזכות לפעול במישורים אחרים באם בקשתך לא תענה. הוסף גם כי אתה מכתב (באמת או לא באמת) את המועצה הישראלית לצרכנות.
אם זה לא עוזר - בית משפט לתביעות קטנות יעמוד לצידך, לפי מה שתארת.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #9 

חזק :))

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”