מסך שחור לאחר אתחול בחלונות 7
התקנתי windows 7 על המחשב הנייד של ההורים שלי וכעת כשמאתחלים את המחשב הכל עובד בסדר וכשמגיעים
ל desktop המסך הופך לשחור לגמרי (כאילו הוא מכובה) למרות שהכל עדיין עובד. שמתי לב שאם אני פיזית מוריד את
המסך (כאילו אני סוגר את המחשב) ואז מרים אותו לפתע אני רואה את ה desktop והכל טוב ויפה... כיביתי את כל
האפשרויות של החיסכון בחשמל במחשבה שאולי זה מקור הבעיה אך ללא הועיל, הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן, לא
קיימת הפעלה של מסך חיצוני או משהו כזה, שומר המסך מכובה, ואין וירוסים או דברים בסגנון.
כל גיגול שלי בנושא מוביל לאיזו בעיה שונה שהיתה לפני כמה זמן עם מסך שחור בחלונות (וסמן מהבהב או משהו כזה).
יש למישהו עיצות?
תודה
ל desktop המסך הופך לשחור לגמרי (כאילו הוא מכובה) למרות שהכל עדיין עובד. שמתי לב שאם אני פיזית מוריד את
המסך (כאילו אני סוגר את המחשב) ואז מרים אותו לפתע אני רואה את ה desktop והכל טוב ויפה... כיביתי את כל
האפשרויות של החיסכון בחשמל במחשבה שאולי זה מקור הבעיה אך ללא הועיל, הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן, לא
קיימת הפעלה של מסך חיצוני או משהו כזה, שומר המסך מכובה, ואין וירוסים או דברים בסגנון.
כל גיגול שלי בנושא מוביל לאיזו בעיה שונה שהיתה לפני כמה זמן עם מסך שחור בחלונות (וסמן מהבהב או משהו כזה).
יש למישהו עיצות?
תודה
היי, תודה אבל כמו שציינתי כבר:האם מחובר מסך חיצוני למחשב?...
לא קיימת הפעלה של מסך חיצוני או משהו כזה...
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
האם התקנת מערכת הפעלה נקייה או שדרגת ?
האם התקנת את שאר הדרייברים ?
האם התקנת את שאר הדרייברים ?
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
האם התקנת מערכת הפעלה נקייה או שדרגת ?...
נקייה
האם התקנת את שאר הדרייברים ?...
הדרייבר היעודי היחידי הוא של הכרטיס מסך. האם כדאי להתקין דרייברים ל chipset או משהו כזה?
מה קורה במצב בטוח?...
לא ניסיתי, אם זה לא קורה במצב בטוח אז מה להסיק מזה?
עובד עם תחנת עגינה?...
לא
מה קורה אם מחבר מסך חיצוני?...
לא מחובר למסך חיצוני (אין אפילו HDMI או DVI במחשב הזה).
תודה
תודה, אני אבדוק את הנושא במצב בטוח. לגבי רזולוציה וריענון - שניהם מוגדרים נכון.אם יעבוד במצב בטוח, תשלול בעיית מסך,
תגדיר רזולוציה ותדירות רענון מתאימים ותפעיל מחדש....
דרייברים של הצי'פסט התקנתי אבל עוד לא בדקתי אם זה משנה משהו.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
כמובן שדרייברים זה משנה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!