מחפש רסיבר טוב בסטריאו
שלום לכולם,
אני מחפש רסיבר שיעשה בו שימוש גם במוזיקה וגם בקולנוע אבל עם עדיפות רצינית למוזיקה
בתקציב של 3000 ש"ח+- ללא התנגדות ליד שנייה.
כרגע אני עושה שימוש ברסיבר ימהה (RX450) ורמקולים מוניטור אודיו BX2
הייתי רוצה להוסיף מגבר אבל זו לא אופציה מפאת חוסר מקום (וגם חוסר בפרה אאוט).
ראיתי כל מיני אופציות כגון קיימבריג' וארקאם על מה הייתם ממליצים?
נ.ב במידה וארצה להוסיף דאק לכל העסק איזה תקציב יהיה מתאים מבלי ליצור צוואר בקבוק או ההפך?
בתודה מראש
אני מחפש רסיבר שיעשה בו שימוש גם במוזיקה וגם בקולנוע אבל עם עדיפות רצינית למוזיקה
בתקציב של 3000 ש"ח+- ללא התנגדות ליד שנייה.
כרגע אני עושה שימוש ברסיבר ימהה (RX450) ורמקולים מוניטור אודיו BX2
הייתי רוצה להוסיף מגבר אבל זו לא אופציה מפאת חוסר מקום (וגם חוסר בפרה אאוט).
ראיתי כל מיני אופציות כגון קיימבריג' וארקאם על מה הייתם ממליצים?
נ.ב במידה וארצה להוסיף דאק לכל העסק איזה תקציב יהיה מתאים מבלי ליצור צוואר בקבוק או ההפך?
בתודה מראש
נערך לאחרונה על ידי shahar1 ב 10/07/2011 20:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כל רסיבר בסדר גודל כזה (גם מיד שניה) לא יצטיין במוסיקה , בעקרון באמת קיימברידג' וארקאם משקיעות יותר בצד של המוסיקה מאשר בצד של הק"ב , זה אומר שאתה צריך לקחת בחשבון שלא תקבל אצלן הרבה מהפיצ'רים שנפוצים היום ברסיברים.
לגבי דאק - לטעמי אין ארוחות חינם ודאק טוב עולה כמו CD טוב , דאק זול יתן מן הסתם שיפור מהרסיבר אבל אל תצפה לאולם קונצטרים.
אני יודע שיש פה כמה אנשים שקנו דאקים זולים מאי ביי והיו מאוד מרוצים - אולי שווה לך קצת לחפש בפורום שרשורים בנושא.
לגבי דאק - לטעמי אין ארוחות חינם ודאק טוב עולה כמו CD טוב , דאק זול יתן מן הסתם שיפור מהרסיבר אבל אל תצפה לאולם קונצטרים.
אני יודע שיש פה כמה אנשים שקנו דאקים זולים מאי ביי והיו מאוד מרוצים - אולי שווה לך קצת לחפש בפורום שרשורים בנושא.
אגב עכשיו כשאני חושב על זה נזכרתי שיש חנות מתמחה (מן הסתם לא אפרסם כאן את שמה) שהחזיקה בתקציב שאתה מדבר עליו את הפיוניר AX10 , רסיבר שהיום נחשב למיושן אבל וזה אבל גדול לדעתי במחיר שאתה מדבר עליו במידה ולא אכפת לך מפיצ'רים של וידאו (אפסקייל , חיבורי HDMI וכו') זה חתיכת בהמה שבתקופתו היה הרסיבר הבכיר ביותר של פיוניר!
אני לא מכיר את הרסיבר הזה לעומק יותר מדי (אם אתה רוצה פרטים תפנה לADICT המומחה לענייני פיוניר בפורום) אבל בזמנו כשנתקלתי בו עלה לי חיוך כי זה באמת רסיבר מדהים
אני לא מכיר את הרסיבר הזה לעומק יותר מדי (אם אתה רוצה פרטים תפנה לADICT המומחה לענייני פיוניר בפורום) אבל בזמנו כשנתקלתי בו עלה לי חיוך כי זה באמת רסיבר מדהים
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
כיוון מחשבה נוסף יכול להיות בהנחה והפוקוס הוא על סטריאו, לרכוש מגבר סטריאו ייעודי בתקציב של 2000 ש"ח, מה שתמצא ביד שניה: נאד, קיימברידג', פיוניר A6, ארקם, אודיו לאב, ובאלף ש"ח הנוספים תרכוש רסיבר בסיסי עבור קולנוע ביתי?
בפרופורציות אחרות, זה הפיתרון שאני בחרתי בו, כדי להנות משני העולמות ולא לתת לסטריאו להיפגע (פרה של רסיבר יהיה נחות מפרה ייעודי, לאוזניי ומנסיוני).
בהצלחה,
רונן
בפרופורציות אחרות, זה הפיתרון שאני בחרתי בו, כדי להנות משני העולמות ולא לתת לסטריאו להיפגע (פרה של רסיבר יהיה נחות מפרה ייעודי, לאוזניי ומנסיוני).
בהצלחה,
רונן