איזה מזרים מדיה לקנות?
אני רוצה לקנות סטרימר.
אני קונה אותו בבאג בדיוטי פרי.
תוכל להגיד לי מה מבין אלה כדאי לי לקנות:
Xtreamer PRO (בהתחלה ראיתי את הרגיל אבל ההפרש ביניהם הוא ממש נמוך)
Boxee Box D-LINK
Popcorn A210
אני ממש לא מבין בזה אני חדש לגמרי בעסק.
אני צריך סטרימר שיהיה בעברית, אני רוצה להעביר את המדיה שלי דרך רשת(ויכול להיות שאני ארצה לאחסן את זה בסטרימר)
ושיהיה אחד שיעבוד נורמלי בלי תקיעות וכו'..
קראתי את מה שיש בדביק אבל זה עדיין לא עזר לי כלכך להחליט..
מה ההבדלים ביניהם?
עם כמה זיכרון פנימי כל אחד מהם מגיע?
ומה כל הקטע הזה של הגרסאות של המכשירים?
תודה!
אני קונה אותו בבאג בדיוטי פרי.
תוכל להגיד לי מה מבין אלה כדאי לי לקנות:
Xtreamer PRO (בהתחלה ראיתי את הרגיל אבל ההפרש ביניהם הוא ממש נמוך)
Boxee Box D-LINK
Popcorn A210
אני ממש לא מבין בזה אני חדש לגמרי בעסק.
אני צריך סטרימר שיהיה בעברית, אני רוצה להעביר את המדיה שלי דרך רשת(ויכול להיות שאני ארצה לאחסן את זה בסטרימר)
ושיהיה אחד שיעבוד נורמלי בלי תקיעות וכו'..
קראתי את מה שיש בדביק אבל זה עדיין לא עזר לי כלכך להחליט..
מה ההבדלים ביניהם?
עם כמה זיכרון פנימי כל אחד מהם מגיע?
ומה כל הקטע הזה של הגרסאות של המכשירים?
תודה!
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
ברוך הבא לפורום (:
קודם כל אם ברצונך לאחסן מידע גם בסטרימר (כונן קשיח בתוכו) אז כבר נפסל הבוקסי מכיוון שאין לו את האופציה.
בקשר לזיכרון לשניהם יש 512 אם אני לא טועה
שניהם עובדים נורמלי ובלי תקלות לרוב (:
מכיוון ששוק המזרימים הוא תחרותי והחברות ממהרות להוציא מוצרים וגם מכיוון שהתוכן שהן צריכות לנגן תמיד משתנה (סוגי קבצים שונים וכו') ותמיד יש דרישות חדשות של קהל המשתמשים אז יש עדכוני תוכנה שנועדו לתקן באגים ולהוסיף פיצ'רים חדשים.
השאלה מה הדרישות שלך...עברית שניהם יספקו לך
איזה סוג תכנים אתה מנגן, mkv? בלו ריי מלא? avi? אתה מתכוון בעיקר להזרים ברשת (אל חוטית או חוטית?) או לנגן מכונן פנימי...
קודם כל אם ברצונך לאחסן מידע גם בסטרימר (כונן קשיח בתוכו) אז כבר נפסל הבוקסי מכיוון שאין לו את האופציה.
בקשר לזיכרון לשניהם יש 512 אם אני לא טועה
שניהם עובדים נורמלי ובלי תקלות לרוב (:
מכיוון ששוק המזרימים הוא תחרותי והחברות ממהרות להוציא מוצרים וגם מכיוון שהתוכן שהן צריכות לנגן תמיד משתנה (סוגי קבצים שונים וכו') ותמיד יש דרישות חדשות של קהל המשתמשים אז יש עדכוני תוכנה שנועדו לתקן באגים ולהוסיף פיצ'רים חדשים.
השאלה מה הדרישות שלך...עברית שניהם יספקו לך
איזה סוג תכנים אתה מנגן, mkv? בלו ריי מלא? avi? אתה מתכוון בעיקר להזרים ברשת (אל חוטית או חוטית?) או לנגן מכונן פנימי...
תודה! ותודה על התגובה המהירה!
512 MB ?? זה לא קצת מידי?
ואני עדיין לא יודע בקשר לאחסון..יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב (2TB) אם יש עליו סרטים אני יוכל דרך החיבור שלו למחשב להעביר מדיה לסטרימר? בבוקסי אין בכלל אפשרות של שמירת קבצים עליו?
אני חושב שאנגן לרוב קבצי אאודיו - MP3,WAV וכאלה מוכרים. ווידאו - avi,mpeg,mp4 המוכרים בעיקר..
אני חושב שאני אזרים לרוב דרך הרשת(יש לי ראוטר) אין לי כוח להעביר כל הזמן את הדברים לכונן של הסטרימר. למרות שיכול להיות שאני יעביר מידי פעם..
512 MB ?? זה לא קצת מידי?
ואני עדיין לא יודע בקשר לאחסון..יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב (2TB) אם יש עליו סרטים אני יוכל דרך החיבור שלו למחשב להעביר מדיה לסטרימר? בבוקסי אין בכלל אפשרות של שמירת קבצים עליו?
אני חושב שאנגן לרוב קבצי אאודיו - MP3,WAV וכאלה מוכרים. ווידאו - avi,mpeg,mp4 המוכרים בעיקר..
אני חושב שאני אזרים לרוב דרך הרשת(יש לי ראוטר) אין לי כוח להעביר כל הזמן את הדברים לכונן של הסטרימר. למרות שיכול להיות שאני יעביר מידי פעם..
- knazi
-
- חבר מביא חבר

לבוקסי אין שום אופציה לשמירה של קבצים עליו.
כמובן שאם אתה מחבר אליו כונן נייד אתה יכול לשמור את הקבצים על הכונן...
אם הכונן מחובר למחשב אתה כמובן יכול לשתף אותו ברשת והסטרימר יוכל למשוך ממנו את הקבצים.
דרך הרשת אתה מתכוון לרשת אלחוטית או חוטית?
בכל מקרה מכיוון שאתה לא מנגן קבצים HD גם דרך רשת אלחוטית לא צריכה להיות בעיה בהזרמה.
ובקשר ל512, המכשיר לא מריץ מערכת הפעלה לכן זה מספק את הסחורה.
כמובן שאם אתה מחבר אליו כונן נייד אתה יכול לשמור את הקבצים על הכונן...
אם הכונן מחובר למחשב אתה כמובן יכול לשתף אותו ברשת והסטרימר יוכל למשוך ממנו את הקבצים.
דרך הרשת אתה מתכוון לרשת אלחוטית או חוטית?
בכל מקרה מכיוון שאתה לא מנגן קבצים HD גם דרך רשת אלחוטית לא צריכה להיות בעיה בהזרמה.
ובקשר ל512, המכשיר לא מריץ מערכת הפעלה לכן זה מספק את הסחורה.
knazi דיבר על הזיכרון RAM, בעוד שאתה התכוונת כנראה לנפח.
שני הסטרימרים XTREAMER ו A210 מגיעים ללא כונן קשיח ז"א 0 זכרון. אפשר לקנות כונן (או 2, במקרה של הPRO) והכניס פנימה.
לבוקסי אין אפשרות להכניס כונן, לכן כל התון צריך לבוא מהרשת או מכונן מחובר.
לגבי עברית, האם אתה צריך ממשק בעברית? או רק כתוביות?
לכל הסטרימר (גם לבוקסי) יש חיבור USB שאפשר לחבר אליו את הדיסק הקשיח שלך ולנגן ממנו.
אם אתה מתכוון להזרים מהרשת, האם החיבור יהיה חוטי או אל-חוטי?
האם הסרטים ה HD או "רגילים"? (מעל או מתחת 4 גיגה לקובץ?)
שני הסטרימרים XTREAMER ו A210 מגיעים ללא כונן קשיח ז"א 0 זכרון. אפשר לקנות כונן (או 2, במקרה של הPRO) והכניס פנימה.
לבוקסי אין אפשרות להכניס כונן, לכן כל התון צריך לבוא מהרשת או מכונן מחובר.
לגבי עברית, האם אתה צריך ממשק בעברית? או רק כתוביות?
לכל הסטרימר (גם לבוקסי) יש חיבור USB שאפשר לחבר אליו את הדיסק הקשיח שלך ולנגן ממנו.
אם אתה מתכוון להזרים מהרשת, האם החיבור יהיה חוטי או אל-חוטי?
האם הסרטים ה HD או "רגילים"? (מעל או מתחת 4 גיגה לקובץ?)
אממ אז ככה..
אני מצפה שהמכשיר כולו יהיה בעברית.(ממשק עברית מלא).
הסרטים שלי כולם הם הם מתחת ל-4 ג'יגה. אבל אם בעתיד אני אוריד סרטים של 4GB תהיה בעיה לראות סרט תוך העברה ברשת?
אני מדבר על חיבור אלחוטי.
ויש טעם לקנות את ה-Xtreamer Pro אם אני לא מתכוון לקנות כונן קשיח בשבילו?
אני מצפה שהמכשיר כולו יהיה בעברית.(ממשק עברית מלא).
הסרטים שלי כולם הם הם מתחת ל-4 ג'יגה. אבל אם בעתיד אני אוריד סרטים של 4GB תהיה בעיה לראות סרט תוך העברה ברשת?
אני מדבר על חיבור אלחוטי.
ויש טעם לקנות את ה-Xtreamer Pro אם אני לא מתכוון לקנות כונן קשיח בשבילו?
לאקסטרימר יש, לגבי הפופקורן אני מצאתי איזה משהו ברשת אבל לא בטוח שזה רשמי, BOXEE למיטב ידיעתי אין.knazi כתב:לשלושת המכשירים יש גם ממשק בעברית לא?...
לגבי הפרו, אין בעיה לקנות את הפרו גם בלי לשים בו דיסק, יש גם את הSIDEWINDER שיש לו מקום לדיסק 1 קטן (של לפטופ).
סרטי HD יתקשו לעבור באלחוטי, אולי 720P יעברו אבל 1080 כבר יתחילו לגמגם, בגלל שמהירות באלחוטי תלויה הרבה גורמים בכלליות לא מומלץ להזרים אלחוטית תכנים כבדים.
לא תהיה בעיה בחיבור חוטי. או אם הקובץ יהיה על הרד דיסק שמחובר למכשיר בUSB
הSIDEWINDER קטן יותר פיזית, מקורר פסיבית.
הPRO מוציא פורמטי סאונד מתקדמים (אבל אם אתה לא רואה ריפים של בלוריי ואין לך רסיבר תומך). ואני חושב שהוא טיפה יותר חזק (מעבד יותר מתקדם)
הSIDEWINDER קטן יותר פיזית, מקורר פסיבית.
הPRO מוציא פורמטי סאונד מתקדמים (אבל אם אתה לא רואה ריפים של בלוריי ואין לך רסיבר תומך). ואני חושב שהוא טיפה יותר חזק (מעבד יותר מתקדם)
ואיזה עוד דברים בכללי יש ל- Xtreamer Pro , הסתובבתי וראיתי שיש אפליקציות ואפשרות חיבור לפייסבוק וכו', תוכל להרחיב לי קצת בנושא זה בבקשה?
וזה אפשרי לחבר עכבר ומקלדת אלחוטיים לסטרימר?
ועוד משהוא בבקשה, איך בדיוק אני מזרים את המדיה..נניח אני רוצה לראות סרט מסוים. מה אני עושה איתו? איך הוא עובר לסטרימר?
וזה אפשרי לחבר עכבר ומקלדת אלחוטיים לסטרימר?
ועוד משהוא בבקשה, איך בדיוק אני מזרים את המדיה..נניח אני רוצה לראות סרט מסוים. מה אני עושה איתו? איך הוא עובר לסטרימר?
- knazi
-
- חבר מביא חבר

לבוקסי יש ממשק בעברית, התקצירים לסרטים כן באנגלית.
העניין של הזרמה הוא שאתה פשוט משתף במחשב את התיקיות שאתה רוצה, אחר כך אתה הולך לסטרימר ושם אתה מנווט לתיקיות המשותפות ומנגן את הקובץ שאתה רוצה. בבוקסי צריך רק פעם אחת להגדיר את התיקיות שמשותפות במחשב ומאז הוא כל פעם סורק אותם ומוסיף את הקבצים לספריה.
סטרימר לא נועד לגלישה. זה דיי מסורבל ולא ממש נוח. אם אתה בכל זאת רוצה שהוא יעשה את זה אני מאמין שלבוקסי יש יתרון בעניין הזה על המכשירים האחרים. לשלט גם יש מקלדת בנוייה עליו.
העניין של הזרמה הוא שאתה פשוט משתף במחשב את התיקיות שאתה רוצה, אחר כך אתה הולך לסטרימר ושם אתה מנווט לתיקיות המשותפות ומנגן את הקובץ שאתה רוצה. בבוקסי צריך רק פעם אחת להגדיר את התיקיות שמשותפות במחשב ומאז הוא כל פעם סורק אותם ומוסיף את הקבצים לספריה.
סטרימר לא נועד לגלישה. זה דיי מסורבל ולא ממש נוח. אם אתה בכל זאת רוצה שהוא יעשה את זה אני מאמין שלבוקסי יש יתרון בעניין הזה על המכשירים האחרים. לשלט גם יש מקלדת בנוייה עליו.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

מה גרם לך לרדת מהפופקורן?
לבוקסי אפשר לחבר אני לא בטוח בקשר לשניים האחרים.
לי אישית יש בוקסי. וגם הייתי מבצע את אותה בחירה שוב אם הייתי צריך, אם זאת הבחירה הנכונה בשבילך אני לא יודע להגיד זה אתה צריך להחליט
לבוקסי אפשר לחבר אני לא בטוח בקשר לשניים האחרים.
לי אישית יש בוקסי. וגם הייתי מבצע את אותה בחירה שוב אם הייתי צריך, אם זאת הבחירה הנכונה בשבילך אני לא יודע להגיד זה אתה צריך להחליט
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
נראה לי שאתה צריך לקחת בחשבון גם את האופציה של HTPC
אם אתה רוצה חיבור של מקלדת ועכבר וגלישה נוחה באינטרנט
אם אתה רוצה חיבור של מקלדת ועכבר וגלישה נוחה באינטרנט
אני בכלל לא רוצה Blue-Ray 3D.. אני לא מתכוון לחכות שנה..אני קונה את זה שבוע הבא בעז"ה..
יש לי עוד כמה שאלות..
1.האקסטרימר הזה יכול לנגן קבצי בלו ריי? (הכוונה אם זה אפשרי שהוא ינגן אותם אפילו אם יהיו הפרעות למיניהן או שזה לא אפשרי בכלל שהוא ינגן אותם)
2. באיזה סטרימר השלט הוא יותר טוב? ולמה? אני מדבר על Xtreamer Pro ו -Popcorn Hour A-210
3. המקשים של השלט בפופקורן מוארים בחושך?
4. מה כדאי לי בסופו של דבר לקחת? Popcorn או Xtreamer Pro (ירדתי מהבוקסי כי קראתי פה שהוא לא כלכך טוב..)
5. בפופקורן יש אנטנה מובנית? או שצריך לקנות לו? (כדי להתחבר אלחוטית לסטרימר.)
יש לי עוד כמה שאלות..
1.האקסטרימר הזה יכול לנגן קבצי בלו ריי? (הכוונה אם זה אפשרי שהוא ינגן אותם אפילו אם יהיו הפרעות למיניהן או שזה לא אפשרי בכלל שהוא ינגן אותם)
2. באיזה סטרימר השלט הוא יותר טוב? ולמה? אני מדבר על Xtreamer Pro ו -Popcorn Hour A-210
3. המקשים של השלט בפופקורן מוארים בחושך?
4. מה כדאי לי בסופו של דבר לקחת? Popcorn או Xtreamer Pro (ירדתי מהבוקסי כי קראתי פה שהוא לא כלכך טוב..)
5. בפופקורן יש אנטנה מובנית? או שצריך לקנות לו? (כדי להתחבר אלחוטית לסטרימר.)