שלום רב. התחדשתי ב7D מבסט ביי, ואני מתלבט לגבי הזמנת אחריות mack.
מקריאה ברחבי הרשת, נתקלתי בעיקר בתגובות נגד. מאחר ואני מעריך את הדעות בפורום הזה יותר מכל פורום אחר, אשמח לשמוע מבעלי אחריות כזאת, בהווה או בעבר, על נסיונם עם החברה, והאם זוהי רכישה כדאית.
תודה רבה!
אחריות mack, כן או לא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לדעתי אם כבר קנית אז שווה. זה לא מצלמה זולה בכלל והעלות של תיקון תהפוך את כל הסיפור ללא כדאי.
סייג: אישית לא ניסיתי מעולם את MACK.
סייג: אישית לא ניסיתי מעולם את MACK.
לי יש ניסיון טוב איתם.
אני קניתי בארץ קומפקטית של פנסוניק(TZ-5 לפני 3 שנים) מייבוא מקביל כי לא היה בייבוא רשמי, ואמרתי נוסיף אחריות MACK כדי שתיהיה אחריות ליותר משנה אחת.
לפני כ-שנה התריס של המצלמה נדפק, הלכתי לארליך מעבדות(הם מטפלים בהכל, אתה רק צריך לתת להם מס' פנייה אחרי שדיווחת באתר של MACK על תקלה) הם הזמינו את החלק מחו"ל ותיקנו, בנוסף לכך שהשירות של ארליך(הנציגים של MACK) מצויין.
עוד מעט אני צריך לשלוח עוד מצלמה למימוש אחריות MACK ואני אדווח פה
אני קניתי בארץ קומפקטית של פנסוניק(TZ-5 לפני 3 שנים) מייבוא מקביל כי לא היה בייבוא רשמי, ואמרתי נוסיף אחריות MACK כדי שתיהיה אחריות ליותר משנה אחת.
לפני כ-שנה התריס של המצלמה נדפק, הלכתי לארליך מעבדות(הם מטפלים בהכל, אתה רק צריך לתת להם מס' פנייה אחרי שדיווחת באתר של MACK על תקלה) הם הזמינו את החלק מחו"ל ותיקנו, בנוסף לכך שהשירות של ארליך(הנציגים של MACK) מצויין.
עוד מעט אני צריך לשלוח עוד מצלמה למימוש אחריות MACK ואני אדווח פה