מלבד איכות התמונה הטובה של ה-KONKA, הייתי נזהר מאוד מאוד מלקנות אותו, לא בגלל החומרה שלו, או הפוטנציאל שלו, אלא בעיקר בגלל הזלזול שמפגינה החברה שמשווקת אותו - טלראן.
הממיר פשוט שורץ באגים וטלראן לא דואגת לעדכונים כבר שנתיים, ונראה שאינה מעוניינת לעשות כן (כנראה זה אמור לעלות לה כסף מול החברה המייצרת, או משהו בסגנון).
עפר,
הממיר היה טוב בפרמטרים של הביקורת שנעשתה, דהיינו בעיקר איכויות הקליטה התמונה, וגם סקירה של יכולות ההקלטה. מבחינה זו הממיר אכן טוב, וזו הייתה גם אחת הסיבות העקריות לכך שקניתי אותו, למרות שהיה הממיר היקר בשוק באותה תקופה.
אבל בכל הנוגע לשימוש יום-יומי, הוא פשוט בושה וחרפה, וההתייחסות של טלראן בנוגע לכך היא לא פחות ממחפירה, בייחוד כי קיימות גרסאות מתקדמות ויציבות של הממיר.
כל מה שנדרש הוא שטלראן תדאג להביא את הגרסה האחרונה מגויירת לעברית. היא מחוייבת לכך גם מכיוון שפעולות בסיסיות (כמו EPG, או הקלטה מ-EPG) מצויינים במפרט שלו כדברים קיימים, ולא מעניין אותי שזה קשה להם בגלל חילוקי דעות מול היצרן או בגלל כמה שזה יעלה להם...
למעשה הייתי נזהר מאוד לקנות כל מוצר אחר של טלראן.
הנה תזכורת מהירה למתעניינים מה לא טוב בממיר הזה:
לא מציג EPG בעברית כראוי, מאבד/הורס הקלטות, מבצע איתחולים רבים, וזה מבלי להזכיר באגים רבים נוספים בממשק שלו שמקשים מאוד על תפעול שוטף, בייחוד לאנשים מאותגרי חוש טכנולוגי (אמא שלי למשל).
לפני כל הקלטה/שימוש ב-Timeshift/צפייה בתוכן מוקלט יש לדאוג להתפלל באדיקות, ואני בכלל לא על פעולות קצת יותר מורכבות (כמו למשל הקלטה תוך כדי צפייה בתוכן מוקלט) - אז כבר צריך גם לפייס את הממיר בזבח ומנחה

.