אני מעוניין לחבר כבלים מאריכים למערכת רמקולים למחשב לוג'יטאץ X-540
מה סוג הכבלים שבתמונה ?
שימו לב,אני מתכוון על הכבלים של המערכת(בין הרמקול לסאב) ולא של היציאה לכרטיס קול .
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
לך לחנות, תגיד למוכר שאתה רוצה כבל רמקול בעובי 0.75 וזהו... כבל דו גידי זה כבל בעל שני גידים המובילים את הזרם החשמלי מנקודה לנקודה..
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
uriler כתב:Elad8,
Jexy דיבר על הארכה של הכבל מאמצעו.
...
indeed...
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
נמו789 כתב:רגע ,
לא התכוונתי לחתוך את הכבל באמצע
התכוונתי לקנות לו מאריך עם זכר ועם נקבה .
אז סוג הכבל שאני צריך הוא RCA זכר נקבה ?
JEXY אתה התכוונת שאני אחתוך את הכבל הקיים באמצע ולחבר אותו לצד השני עם כבל אחר ארוך יותר ?אם כן אז למה כבל דו גידי ?
...
אם אתה מתכוון לרכוש כבל מאריך, לא מספיק לך כבל AUDIO בגלל שעוצמה שמועברת לרמקולים מיחידת הגברה. בפועל הכבל בנוי מכבל AUDIO (קואקסיאלי RG178) אך לא בטוח... בגלל זה רשמתי שכל כבל דו גידי יתאים לך.
למה כבל דו גידי? כי כל רמקול מחובר בנפרד למגבר ולכן זה אומר שמספיק + ו - שזה זוג גידים.
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
חברים אל תהרגו אותו... בלוג'יטק X-540 הכבל בצידו של הרמקול פשוט "יוצא" מתוך הרמקול [לא RCA או חיבור גידי חשוף.. בניגוד לZ-5500]
ומצידו השני הוא מחובר ב-RCA.
ככה..
נמו789 -
בתוך הכבל הבודד נמצא כבל "דו גידי" כמו כמו שהזכירו קודמיי.. אשר מספקים +/- .
אם תחתוך כבל אחד באמצע תיווכח לראות שיש בפנים 2 כבלים..
מה שאתה יכול לעשות זה מה ש-ZiggyMan המליץ לקנות מאריכים [ולפגוע באיכות שעוברת ברוב הסיכויים.. ] או שתחתוך את הכבלים ותבצע הארכה של הכבלים ותצטרך לחבר את מחבר ה-RCA בסופו של הכבל הרצוי לחיבור אותו רמקול לסאב/יחידת ההגברה.
למעשה בטוחני שחיתוך והלחמה בצורה לא מקצועית יפגמו באיכות פי כמה משימוש במאריכים ומתאמים. חוץ מזה, אנו מדברים על מערכת מצ'וקמקת של לוג'יטק (בלי להעליב כמובן ) ולא על ציוד היי-אנד שהארכת כבלים יכולה להשמע בו...
מחזק את מילותיו של זיגי, אני לא חושב שתרגיש באיכות ״ירודה״ אם תוסיף מאריכים (זכר/נקבה) ומכיוון שבדגם שציינת הכבל ״מובנה״ בתוך הרמקול - אני לא רואה סיבה לחתוך אותו ולהרוס את הכבל.. יש אנשים שזה מפריע להם..
לך על אופציית הארכה ע״י מאריכי זכר/נקבה במקרה הגרוע אם וכאשר תרגיש פגיעה באיכות, תוכל תמיד לחתוך ולהאריך עם דו גידי.. אם תחתוך לא תוכל להחזיר את הנעשה
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק