אחרי שדרוג מCRT 29" לפלזמה 42" (42wp56) הגיע הזמן לשדרג גם את הDVD. כיום אני משתמש בDVD עם מדבקה של HYUNDAI שקורא DIVX ואני מאוד לא מרוצה מאיכות התמונה בפלזמה עם המכשיר הזה. איני וידאופיל (אפילו לא קרוב לכך) אבל אני כן מחפש משהו איכותי יחסית במחיר נמוך ככל האפשר (עד 600-700 ש"ח). אם קיים מכשיר שגם מנגן DIVX עם כתוביות בעברית כמו שצריך על הדרך אז זה יתרון - אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז אני מעדיף לוותר.
שמתי עין על הDV383 של פיוניר אבל אני מפחד שהוא לא מספיק איכותי בשביל הפלזמה אפילו שהיא לא HDTV מה אתם אומרים עליו?
בנוסף יש את הOPPO המפורסם.. האם ניתן להשיג אותו בארץ, והאם השדרוג של SICKBOY מאפשר קריאת תרגומים ללא צורך בהיפוך או כל פעולה שהיא?
תודה רבה לכל המגיבים....
המלצה לDVD עבור פלזמת EDTV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
עבור מסך EDTV, לא צריך להתרגש יותר מדי - ההבדל בין קומפוננט פרוגרסיב לבין יציאה דיגילית לא דרמטי.
כמובן שאם תרצה את ה-OPPO, זה דורש יבוא מחו"ל. לצערי אין לי DIVX עם תרגום לבדוק את התיקון של SICKBOY, אבל אני חושב שיש אנשים שכבר ניסו, לא?
כמובן שאם תרצה את ה-OPPO, זה דורש יבוא מחו"ל. לצערי אין לי DIVX עם תרגום לבדוק את התיקון של SICKBOY, אבל אני חושב שיש אנשים שכבר ניסו, לא?