שאלה בקשר לחבילת גלישה סלולרית
יש לי 2 מכשירים טלפון שעובדים במצב דו קווי (כלומר שניהם אותו קו), אחד מכשיר דור 3 רגיל ואחד אייפון 4.
חבילת גלישה ללא הגבלה למכשיר דור 3 עולה 25 שקלים, אותה חבילה למכשיר אייפון עולה 70 שקלים לחודש, (ההבדל הוא במהירות גלישה), השאלה היא אם אני רוכש את החבילה למכשיר הדור השלישי היא תתקיים גם במכשיר האייפון ?
הערה: האייפון 4 לא רשום אצלם במערכת הוא נקנה בחול ולא נעשה צימוד ה IMEI לחשבון.
חבילת גלישה ללא הגבלה למכשיר דור 3 עולה 25 שקלים, אותה חבילה למכשיר אייפון עולה 70 שקלים לחודש, (ההבדל הוא במהירות גלישה), השאלה היא אם אני רוכש את החבילה למכשיר הדור השלישי היא תתקיים גם במכשיר האייפון ?
הערה: האייפון 4 לא רשום אצלם במערכת הוא נקנה בחול ולא נעשה צימוד ה IMEI לחשבון.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
shuali,
לא אמורה להיות מניעה, הבעיה העיקרית שבפניה אתה עלול לעמוד היא בעית הסים.
באייפון 4, אין סים, אלא מיקרו-סים.
לכן, כדי להשתמש בחבילת הגלישה שלך באייפון, תהיה חייב לגשת לחברת הסלולר כדי לקבל מיקרו-סים, ואז אני מאחל לך בהצלחה בניסיונות השכנוע
ד"א,
יש כמה שיטות להפוך את הסים הרגיל למיקרו-סים (יש פה אפילו סקירה של oferlaor), רק שתיקח בחשבון שזה כולל חיתוך של הסים הרגיל.
לא אמורה להיות מניעה, הבעיה העיקרית שבפניה אתה עלול לעמוד היא בעית הסים.
באייפון 4, אין סים, אלא מיקרו-סים.
לכן, כדי להשתמש בחבילת הגלישה שלך באייפון, תהיה חייב לגשת לחברת הסלולר כדי לקבל מיקרו-סים, ואז אני מאחל לך בהצלחה בניסיונות השכנוע
ד"א,
יש כמה שיטות להפוך את הסים הרגיל למיקרו-סים (יש פה אפילו סקירה של oferlaor), רק שתיקח בחשבון שזה כולל חיתוך של הסים הרגיל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
שאלה מעניינת,
אתה בטוח שבדור 3 לא מדובר על חבילה ללא הגבלה של שרותי wap ?
כי אם לא אז עלית פה על משהו שאני בטוח שיהיו כמה כאלה שיעשו ממנו מטעמים..
מי המפעיל הסלולרי שלך ?
אתה בטוח שבדור 3 לא מדובר על חבילה ללא הגבלה של שרותי wap ?
כי אם לא אז עלית פה על משהו שאני בטוח שיהיו כמה כאלה שיעשו ממנו מטעמים..
מי המפעיל הסלולרי שלך ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- AviBiton
- גורו HTmobile

Lior_M,
במשך כשנה וחצי הייתי עם סים דור 3 ואייפון 3G, כשבמערכת סלקום המכשיר שהיה רשום על שמי הוא איזשהו סמסונג שהיה לי בעבר...
זה לא משהו כזה חדש, פשוט לא ביקשתי ניתוק זיקה, ולכן לא היה אמור להיות מעודכן להם כלום במערכת.
מה שכן, אתה צודק ששווה בדיקה שלא מדובר בשירותי WAP, אלא באמת בחבילת גלישה אמיתית, ללא הגבלה.
במשך כשנה וחצי הייתי עם סים דור 3 ואייפון 3G, כשבמערכת סלקום המכשיר שהיה רשום על שמי הוא איזשהו סמסונג שהיה לי בעבר...
זה לא משהו כזה חדש, פשוט לא ביקשתי ניתוק זיקה, ולכן לא היה אמור להיות מעודכן להם כלום במערכת.
מה שכן, אתה צודק ששווה בדיקה שלא מדובר בשירותי WAP, אלא באמת בחבילת גלישה אמיתית, ללא הגבלה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד כמה שידוע לי, אפשר פשוט לגזור את ה-SIM הישן כדי שייכנס לאייפון.
אין שום בעייה לעבוד עם החבילה של 25 ש"ח על כל סמארטפון, החברות הסלולריות פשוט אוהבות כסף ורוצות למקסם רווחים.
אין שום בעייה לעבוד עם החבילה של 25 ש"ח על כל סמארטפון, החברות הסלולריות פשוט אוהבות כסף ורוצות למקסם רווחים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
את הסים הרגיל הפכתי כבר למיקרו סים, השאלה היא באמת לגבי הגלישה עצמה המפעילה היא סלקום ומדובר על החבילה הבאה:
http://www.cellcom.co.il/shop/internet/ ... fault.aspx
http://www.cellcom.co.il/shop/internet/ ... fault.aspx
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- AviBiton
- גורו HTmobile

אני מניח שמדובר בחבילה המצויינת בצד ימין למטה (24.90 ש"ח).
אם כן, אז על פניו (לפחות לפי הכותרת, לא ממש נכנסתי לתנאים), עושה רושם שאכן מדובר בחבילת גלישה רגילה כשמה שמבדיל בינה ובין החבילות היקרות יותר זה מהירות הגלישה.
אם המהירות הזו מספקת אותך, זה מעולה.
אם כן, אז על פניו (לפחות לפי הכותרת, לא ממש נכנסתי לתנאים), עושה רושם שאכן מדובר בחבילת גלישה רגילה כשמה שמבדיל בינה ובין החבילות היקרות יותר זה מהירות הגלישה.
אם המהירות הזו מספקת אותך, זה מעולה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כאחד שיש לו כזו חבילה, ממש לא צריך יותר מזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"