ביקורת בהתהוות לטושיבה CEVO

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #1 

נראה שאוטוטו הביקורת הראשונה על ה CEVO תשוחרר.

רוב הרובריקות של ההשוואה כבר מוכנות:

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10

שחקו עם CHOOSE A TEST. בינתיים רק קונטרסט ושחורים חסר.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

ביינתיים האפורים לא משהו...אידאלי.
ומה זה השלט הזה?... 8O

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

טלHD כתב:ביינתיים האפורים לא משהו...אידאלי.
ומה זה השלט הזה?... 8O
...
כמו הקונטרסט בין האפור לשחור - זה להמחשה... :lol:
שיהיה ברור - זו הערה לצחוק, לא חוות דעת בשום אפון.

NBAFUN
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

למי שרוצה לראות ביקורת

שליחה #4 

מוזמן לבקר באתר הצהוב ויראה למה הרבה אנשים חושבים כולל האיש שסיקר שם את הCEVO למה היא היורשת של הקורו
אני לא מבין אתכם קשה לכם לקבל את זה שיש מחליפה לקורו קשה לכם לקבל את זה שזה דווקא טושיבה ולא החברות שכל כך אוהבים פה באתר סמסנוג פנסוניק סוני מה לעשות טושיבה יצרה מפלצת ופעם אחת מותר לפרגן גם להם וכנראה מי
שלא מוכן לקבל את זה אז לא אוהב לקבל ביקורת חדשה ומוכן לקבל אך ורק את דעתו האישית אנשים פה בגיל 20 + 30 +
40+ ופשוט מתנהגים כמו ילדים בגן תפתחו את הראש שלכם לקבל דעות חדשות

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: למי שרוצה לראות ביקורת

שליחה #5 

NBAFUN כתב:מוזמן לבקר באתר הצהוב ויראה למה הרבה אנשים חושבים כולל האיש שסיקר שם את הCEVO למה היא היורשת של הקורו
אני לא מבין אתכם קשה לכם לקבל את זה שיש מחליפה לקורו קשה לכם לקבל את זה שזה דווקא טושיבה ולא החברות שכל כך אוהבים פה באתר סמסנוג פנסוניק סוני מה לעשות טושיבה יצרה מפלצת ופעם אחת מותר לפרגן גם להם וכנראה מי
שלא מוכן לקבל את זה אז לא אוהב לקבל ביקורת חדשה ומוכן לקבל אך ורק את דעתו האישית אנשים פה בגיל 20 + 30 +
...
אני קורא ביקורות, ולא רק של אתר אחד. העובדה היא שיש כמה עוגנים בחו"ל שבהם לפחות אני מקפיד להסתכל, עדיין לא ראיתי שם שום דבר בנוגע למסך האמור. מעבר לזה - אני ממתין גם לביקורת שתגיע (או לא תגיע, תלוי ביבואן) כאן באתר. לאחר מכן נוכל לדעת האם היא זו שתחליף את תואר מלכת השחורים. לפי גרף העננות שהראו בקישור המקורי מעלה - היא לא. יכול מאוד להיות שסך החלקים שלה מאפילים על הקורו, השאלה היא באילו פרמטרים אתה מסתכל. הסתכלתי בכמה וכמה פרמטרים ולא התרשמתי בנושא הצבעים, ולא בנושא העננות. שוב - זה לפני שיש סקירה מלאה על המסך.
אני מפרגן לכל חברה שמחדשת, לא משנה לי מי זו - אנחנו המרוויחים. אבל לבוא ולהכתיר מנצח עוד לפני שנמדד במספר מקומות ? לא יודע, נראה לי יומרני משהו.
הרשיתי לעצמי להתבדח בנושא השלט כי הנושא של הCEVO נטחן עד דק כאן באתר במספר פוסטים בלי הבחנה, אז מותר קצת להתבדח מדי פעם.
אנשים כאן פתוחים לדעות, אבל תן להם לבחון, כרגע אין שום דרך לבחון מעבר לשמועות וחצאי ביקורות.
שבוע טוב. (f)

integral פותח השרשור
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #6 

זה לא דבר חדש. ב LG LX9500 זה כבר קרה בשנה שעברה.

תמונה

אבל, יש לזה מחיר מסויים וזו הילה מסביב לכיתוב לבן על שחור שהולכת וגדלה עם זוויות הצפיה.

תמונה
נערך לאחרונה על ידי integral ב 10/07/2011 16:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #7 

כמעט לכל מי שאתה מדבר עליו שאוהב פנסוניק, סוני, פיוניר
היתה פעם בסלון טושיבה.
גם לי.
אין כאן שנאה או העדפה לאף אחד.
מה שיהיה טוב, יהיה חביב ומקובל על אנשים כאן.

חוץ משלומי שחייב לראות פיוניר גם על המקרר :wink:
העם דורש..... כל מיני דברים

NBAFUN
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: למי שרוצה לראות ביקורת

שליחה #8 

TANDBERG כתב:
NBAFUN כתב:מוזמן לבקר באתר הצהוב ויראה למה הרבה אנשים חושבים כולל האיש שסיקר שם את הCEVO למה היא היורשת של הקורו
...
אני קורא ביקורות, ולא רק של אתר אחד. העובדה היא שיש כמה עוגנים בחו"ל שבהם לפחות אני מקפיד להסתכל, עדיין לא ראיתי שם שום דבר בנוגע למסך האמור. מעבר לזה - אני ממתין גם לביקורת שתגיע (או לא תגיע, תלוי ביבואן) כאן באתר. לאחר מכן נוכל לדעת האם היא זו שתחליף את תואר מלכת השחורים. לפי גרף העננות שהראו בקישור המקורי מעלה - היא לא. יכול מאוד להיות שסך החלקים שלה מאפילים על הקורו, השאלה היא באילו פרמטרים אתה מסתכל. הסתכלתי בכמה וכמה פרמטרים ולא התרשמתי בנושא הצבעים, ולא בנושא העננות. שוב - זה לפני שיש סקירה מלאה על המסך.
אני מפרגן לכל חברה שמחדשת, לא משנה לי מי זו - אנחנו המרוויחים. אבל לבוא ולהכתיר מנצח עוד לפני שנמדד במספר מקומות ? לא יודע, נראה לי יומרני משהו.
הרשיתי לעצמי להתבדח בנושא השלט כי הנושא של הCEVO נטחן עד דק כאן באתר במספר פוסטים בלי הבחנה, אז מותר קצת להתבדח מדי פעם.
אנשים כאן פתוחים לדעות, אבל תן להם לבחון, כרגע אין שום דרך לבחון מעבר לשמועות וחצאי ביקורות.
שבוע טוב. (f)
...
רוב האתרים שאני מכיר בחול מכורים אבל מה שבאתי להגיד זה תפסיקו כל היום פה באתר להמליץ רק על סמסונג ופנסוניק וסוני יש עוד חברות ודרך אגב אני מכיר אישית את האיש של האתר הצהוב והוא איש שאני מאוד מעריך מי שמכיר אותו אישית יודע על מה אני מדבר אבל יש אנשים פה באתר שדעתם מקובעת לסוג יצרן ולסוג טכנולוגיה והם חושבים שהם ממש מבינים ודעתם היא הכי צודקת וזה פשוט רמה של גן ילדים

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #9 

למה הכוונה: "האתר הצהוב"?

NBAFUN
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

gordi כתב:למה הכוונה: "האתר הצהוב"?[/quote
dtown
...

gordi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #11 

עברתי על הביקורת
ההתרשמות שלי שמדובר על מסך סופר דופר
ראיתי באתר הזה שהוא נימכר רק ברשת ביג בוקס
אגש השבוע להתרשם ממנו

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

עברתי על הביקורת בצהוב. עדיין כתוב שיש מגבלת צפיה ועננות מהצד. הווה אומר: שחור ברמת קורו, אבל לא במאה אחוזים. אגב, התג מחיר מעלף. אבל האם כדאי או לא נשאיר לסך הביקורות ולרוכשים.
Vocare Ad Regnum

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”