זקוק לעצה: פתרון להזרמת התכנים מהסלון (HTPC) לחדר השינה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

רכשתי מסך נוסף לחדר השינה (בשעה טובה הגיע הזמן), המסך כולל ממיר DTT מובנה כך שפתרון לצפיה בשידורים פתורה.
למסך יש גם יכולת להזרים תכנים מהרשת (קווי בלבד) אבל ישנה הבעיה הידועה של כתוביות בארצנו הקטנטונת.
תכנים בעיקר 720P אך לעיתים 1080P (עכשיו שהמסך החדש תומך אני מניח ש1080P יהיה יותר בשימוש).
ולכן....יש צורך בפתרון חיצוני למסך, אפשרויות שעומדות על הפרק:
1. מזרימדיה (סטרימר) - הבנתי שאין מכשיר עם חיבור רשת 1 גיגה ולכן יורד מהפרק, אני לא מתכוון להעביר דיסקים בבית ולא להשתמש ברשת אלחוטית.
2. HTPC מיני נוסף:
2.1 בהרכבה עצמית, לוח ומעבד AMD E350N החדשים עם HD SSD של 64GB, אם אמצא ספק כח חיצוני במחיר סביר זה יהיה מעולה (הפניות לכזה ספקר כח יתקבלו בברכה)
2.2 Apple TV - המחשבה היא להתקין עליו Win7 ולשתף תכנים, אין לי מושג אם המפרט שלו יחזיק את הצרכים שלי, אשמח אם תחלקו מנסיונכם.

אשמח אם תעלו פתרונות אפשריים נוספים

תודה מראש,
קובי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

1. לא שאני בעד סטרימר בד"כ, אבל בשביל מה אתה צריך רשת ג'יגה-ביט אם אתה לא מתכוון לאחסן עליו תכנים? 100 מגה ביט הם די והותר להזרמה של תכני ה-HD הכי כבדים.
2.1 לדעתי מחיר ה-SSD כיום לא מצדיק הוספה שלו ל-HTPC.
2.2 אפשר להתקין עליו Windows 7? לא ידעתי את זה... המפרט שלו יכול להריץ מקסימום 720P.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

kobyb פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 763
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

תודה על התגובה המהירה.
הייתי בטוח (משום מה) שרשת גיגה היא חובה להזרמת תכני HD ברשת, אם 100 מגה ביט מספיק אני בהחלט אשקול מחדש סטרימר.
אני מסכים לגבי העלות היקרה (שירדה משמעותית) אבל חשובה לי מהירות עליה של המחשב ולהפרש מחירים הקיים אני חי בשלום
עדיין בין HTPC מיני למזרימדיה יש פער מחירים לא קטן וכמו שנאמר אם ההנחה שלי לגבי הרשת שגויה אז הכל פתוח.....
לא בטוח שאשר להתקין WIN7 על Apple TV זו היתה רק מחשבה (או משאלת לב...) אם הוא לא מחזיק 1080P אני אוותר.
There is no spoon

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

אי אפשר להתקין WIN 7 על ATV. אבל אפשר להתקין XBMC (עם קצת עזרה מידידים).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”